با سلام و سپاس
حدود 5000 تا عکس دارم با اسمهای بعضا مشابه و متفاوت میخواستم ببینم برنامه وجود داره که عکسها را مقایسه کنه و موارد مشابه را البته نه به لحاظ اسم و اندازه بلکه خود عکس را مشخص کند ممنون میشم معرفی بفرمایید.
با سلام و سپاس
حدود 5000 تا عکس دارم با اسمهای بعضا مشابه و متفاوت میخواستم ببینم برنامه وجود داره که عکسها را مقایسه کنه و موارد مشابه را البته نه به لحاظ اسم و اندازه بلکه خود عکس را مشخص کند ممنون میشم معرفی بفرمایید.
با سلام،
لینک زیر حاوی چند نرم افزار رایگان هست که می تونید دانلود کنید:
8 Best Free Duplicate Photo Finder Software
من يك لنز ١٨-١٠٥ دارم ، درفاصله كانوني ١٨ براي رسيدن به عمق ميدان بالا ميتوانم دياف را تا ٢٢ ببندم .سوال من اين است آياهميشه بايدتاآخردياف راببنديم و اگراين كار را كرديم چه چيزي را از دست ميدهيم .
باتشكر از دوستان
برای رسیدن به بیشترین عمق میدان ممکن، شما می توانید به جای بستن بیش از حد دیافراگم (اپرچر) که باعث دیفرکشن و کاهش شارپنس تصویر می شود، از فوکوس در فاصله هایپر فوکال استفاده کنید. در فاصله کانونی 18 م م کافی است دیافراگم را تا 11 ببندید، در این حالت، فاصله هایپرفوکال برابر 1.45 متر است. پس اگر روی فاصله 1.45 متری فوکوس کنید همه چیز از 0.73 متری (نصف فاصله هایپرفوکال) تا بی نهایت در فوکوس خواهد بود.
جلال پارسا
[QUOTE=Dariush Chegini;409459]
سلام
در سایت dof master هم یک نرم افزار برای استفاد با windows هست می تونید دانلود بکنید
Hyperfocal Distance Chart - DOFMaster
ممنون از راهنماییتون. و همینطور جناب شهریاری. ولی خوب من برای عکسی که میخوام نیاز به عمق میدان خیلی بالا دارم. بعبارتی از دو متری خودم تا 50 متری خودم! همه چیز باید در فوکس باشه.
برای این چکار کنم؟
در ضمن من یه canon kissx4 دارم که یه لنز 18-55 روش سوار شده.
در مورد غبار هم مطمئنم که روی سنسور هست. چون من همه جور کاری برای رفعش کردم. لنز رو کامل با افشانه و پارچه مخصوصش تمیز کردم. با فوتکی که کلی پولش دادم بادش گرفتم و غبارش رو کامل پاک کردم. اول فکر میکردم فقط توی ویزور اینجوری هست. حتی فوکسینگ اسکرین رو خارج کردم و هم خودش و هم آینه و هم منشور بالاش رو قشتگ تمیز کردم! بعد که دیدم یکسری نقاط کدر مشترک توی همه عکسهام هست متوجه شدم ایراد از کثیفی سنسوره. که اون رو هم با آموزشی که از یو تیوب پیدا کردم تا حدی تمیزش کردم و
خوب خیلی بهتر شد!
البته این آخری رو که به استاد عکاسیم گفتم گفت که من که استاد تو هستم همچین کاری نمیکنم با سنسورم. و تو واقعا یه چیزیت میشه! استادم جناب کشفی پور بودند. جناب محمود کشفی پور.
یک مقدار زیاده صحبت کرم.
ولی با مشکل نیاز به عمق میدان بالا چه کنم؟ از صحبتهایی که در بالا شد در مورد هایپر فوکال و اینها به نظرم میرسه که همون چیزیه که من میخوام. ولی خوب متوجه نشدم چیه و چجوریه و چکار باید بکنم.