سلام
این اعداد مقایسه دو دوربین از سایت DxOMark هست
uhhxhhe89l3m7mawl94t.png
این عدد color depth که نوشته 24 bit یا
جلوی Dynamic Range نوشته 11.7 EV آیا عمق رنگ و دامنه دینامیکی هست ؟ یا چیز دیگه
این ویژگی ها واحد اندازه گیزی داره ؟
این سایت ظاهرا علاقه بسیار بسیار شدیدی به نیکون داره!
امتیاز overall نیکون 3200 با کنون 5dmarkIII یکیه!Untitled.jpg
ال سی دی دوربین با کیفیتترین ال سی دی دنیاست!
بله حق با شماست ایزوی دوربینها از این مقدار خیلی بالاتر است. منظور DXO از این عدد بیشترین مقداری حساسیت ایست که سنسور دوربین میتواند در آن حساسیت حداکثر دینامیک رنج و عمق رنگ را ایجاد کند ضمن اینکه نویز تصویر نیز تا این حساسیت چندان مشهود نیست. چون همانطور که میدانید با بالا رفتن حسایت سنسور محدوده دینامیکی و همچنین عمق رنگ تصویر پایین تر می آید.
Use Case Scores - DxOMark
این سایت فقط نتایج و خروجی سنسور دوربینها رو مورد بررسی قرار میده و به باقی قابلیتهای بدنه ابدا کاری ندارد. خوب تقصیر dxo چیه وقتی که دینامیک رنج دوربین حرفه ای کنون سه استاپ از دوربینهای مبتدی نیکون پایین تره؟
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
بله درسته؛ وقتی 3200 رو با mark3 مقایسه کردم هردو امتیاز 81 داشتن که از این لحاظ برام جالب بود و فقط نتیجه مقایسه م رو اینجا نوشتم.
به نظرم اینکه دو دوربین رو بخوایم درشرایط نوری خوبی قرار بدیم و عکسهاشون رو مقایسه کنیم، روش خوبی برای بررسی دو دوربین نیست. چون در شرایط نوری خوب شاید خروجی مارک3 با G16 یا ختی آیفون6 یکی باشه.
ال سی دی دوربین با کیفیتترین ال سی دی دنیاست!
دوستان من حواسم نبود دوربین روشنه بخش باطری گریپ رو جدا کردم الان گریپ رو که وصل میکنم پیغام change battery pack رو میده ، چه کنم؟
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM