سلام
لطفا توضیح مختصری در باره fov بدین.
آیا همان مساحت پوشش داده شده توسط سنسور در فاصله معین است؟
در باره تصویر هم توضیح دهید خوشحال میشوم.
uploadfromtaptalk1431852229446.jpg
با تشکر
سلام
لطفا توضیح مختصری در باره fov بدین.
آیا همان مساحت پوشش داده شده توسط سنسور در فاصله معین است؟
در باره تصویر هم توضیح دهید خوشحال میشوم.
uploadfromtaptalk1431852229446.jpg
با تشکر
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
FOV = Field Of View يعنی ميدان ديد
بله همون مساحت سطحی که تو کادر قرار ميگيره
الان تو مثال بالا شما اگر با سوژه 10 متر فاصله داشته باشيد کادری به اندازه 3.4 در 2.5 متر رو پوشش ميديد
اگر فاصله بيشتر بشه يا لنز وايد تر باشه اين عدد بيشتر ميشه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
فاصله هايپرفوكال فاصله اي است كه اگر فوكوس دوربين را روي آن تنظيم كنيد، همه چيز از نصف آن فاصله تا بي نهايت در فوكوس قرار خواهد داشت. براي محاسبه آن نرم افزارهاي مختلفي براي سيستم هاي عامل مختلف وجود دارد.
فاصله هايپر فوكال به اندازه سنسور دوربين، فاصله كانوني و اپرچر (ديافراگم) بستگي دارد. براي مثال براي دوربين شما و لنز 18-55، اگر از فاصله كانوني 18 م م و اپرچر 9 استفاده كنيد فاصله هايپرفوكال حدوداً برابر 2متر خواهد بود. حالا اگر روي جسمي كه با دوربين 2 متر فاصله دارد فوكوس كنيد همه ي اجسامي كه از فاصله 1 متري شما تا بي نهايت قرار دارند در فوكوس خواهند بود.
يك راه ديگر هم استفاده از فوكوس روي بي نهايت است (فوكوس كردن روي جسمي كه در فاصله خيلي خيلي دور است). البته در اين حالت، همه اجسامي كه از فاصله هايپرفوكال تا بي نهايت قرار دارند در فوكوس خواهند بود (يعني عمق ميدان اندكي كمتر از فوكوس روي فاصله هايپر فوكال است)
در اين حالت اگر مطابق مثال قبلي، اپرچر را روي 9 قرار دهيد و از فاصله كانوني 18 م م استفاده كنيد و روي چيزي كه در فاصله چند صد متري شما قرار دارد فوكوس كنيد، همه چيز از 2 متري تا بي نهايت در فوكوس خواهد بود (عمق ميدان 1 متر كمتر از مثال قبلي است)
ممنون که وقت میگذارید و پاسخ میدید. این رو امروز امتحانش کردم و نتیجه خوبی هم گرفتم. یعنی همون چیزی که میخواستم و شما فرموده بودید. منتهی یک مشکل دیگه هم هست که من سرعت شاتر پایین میخوام . قضیه اینه که توی این فریم میخوام چند نفر در حال دو به سمت دوربین باشن و من میخوام حرکت پاهاشون در عکس مشخص باشه. با این دیافراگم با نور معمول روز باید سرعت شاتر رو روی حدود 160 بگذارم. که فکر نمیکنم بتونه حرکت پا ها رو نشون بده. تنها چیزی که به ذهنم رسید فیلتر nd بود که اونهم دست ما کوتاه است و خرما بر نخیل! راه دیگه هم داره؟
با سلام .دوستان چه موقع از نویز ریداکشن استفاده می شود یااصلا لازم است استفاده بشه .
با سلام،
نویز ریداکشن معمولا در صورتی که ایزو بالا باشد برای تمامی تصاویر استفاده می شه، عمده استفاده اون هنگام عکاسی در شب هست که نویزها با بالاتر بردن ایزو خودشون رو بیشتر نشون میدند. توجه داشته باشید که برای عکاسی نجومی مثل رد ستارگان این گزینه حتما باید خاموش باشه به دلیل اینکه دوربین بعد ار ثبت شات، مدت زمانی رو صرف پردازش و نویز گیری می کنه که می تونه در روند کار و ثبت دقیق شاتها وقفه ایجاد کنه. اما برای تک شات، مشکلی وجود نداره.
درود
آيا ميتونم روي لنز ١٨-١٠٥ براي عكاسي پرتره اوتدور حساب بازكنم،ضمناً بوكه اي را كه ارايه ميدهد برايم راضي كننده است ولي ازجهات ديگرنميدانم!
مرسي از دوستان