خوب حالا که صحبت از کشف جدید شد موردی که بارها در فروم مطرح شده و در همین تاپیک و چندیدن تاپیک دیگه بارها تکرار شده رو کمی پیگری کردم و به یک کشف جدید دست پیدا کردم!(البته خودم قبلا اون رو مطرح کرده بودم ولی با مدرک مستدل تر خواهد بود)
قبلا گفتم که:
در مورد قیمتهای بدون گارانتی نیز موردی که به اشتباه در افکار جا افتاده است این است که چون برای ایران خریداری میشود و پول گارانتی آن پرداخت نمیشود.در صورتی که هیچ کارخانه معتبری اجناس خود را بدون گارانتی به فروش نمیرساند بلکه نبود گارانتی به همراه یک دستگاه نشان آن است که این کالا در بازار هدفی که کارخانه برای آن در نظر گرفته است به فروش نمیرسد و گارانتی آن منطقه را ندارد.
که دوستان گفتند
به اشتباه جا نیفتاده ، در زمینه دوربین توسط یکی از شعبات نورنگار لورفته ، و در زمینه تجهیزاتی که سازنده آن کمپانی KORG هست در ایران و عراق هیچگونه خدماتی ندارد و قیمت آنرا نیز از قیمت کلی دستگاه کم میکند. میتوانید با کمپانی کنون مکاتبه کنید و ببینید آیا فرضا 7d شما با توجه به سریال آن میتواند از خدمات استاندارد کمپانی کنون استفاده کند یا خیر.
که من تقاضای منبع معتبرتری کردم که بی پاسخ ماند.(حرفهای خود شرکت اصلی جای بحث دارد،دیگر نقل قول غیر مستقیم از آنها که هیچ)
البته ارقامی بین 100 تا 200 دلار!! نیز برای کسر این گارانتی در نظر گرفته میشود که احتمالا این نیز برپایه حدس باید باشد.برای مقایسه قیمتهای باگارانتی و بدون گارانتی در بازار جهانی می توان این قیمتها را مقایسه کرد(معمولا اجناسی که دارای گارانتی آن منطقه نیستند در سایتها با عنوان GREY MARKET و یا Imported به فروش میرسند که گارانتی نداشته و شامل تخفیفات کارخانه اصلی نیز نمیشوند)
در این لینک میتوانید قیمتهای لنزهای نیکون را با گارانتی USA و بدون گارانتی Imported را با هم مقایسه کنید
http://www.bhphotovideo.com/c/search...247+4291315846
تفاوت بسیار کمتر از مبلغ عنوان شده است و در بعضی موارد 0
اما در مورد فروش بدون گارنتی توسط شرکتها که بنده عنوان کردم هیچ تولیدکننده بزرگی چنین کاری را نمیکند و دوستان آن را تکذیب کردند،قصد زدن ایمیل و پرسیدن آن در سایت نیکون را داشتم که دیدم در این صفحه در مورد آن توضیح داده شده است و آخرین سوال آن دقیقا موردی بود که ما بر سر آن بحث داشتیم.
Does owning a "Grey Market" Nikon product mean I don't have a warranty
No! All Nikon products come with a warranty by the manufacturer. The designated Nikon service center will always repair "in warranty" Nikon products and perform "out of warranty" repairs. If you own a Grey Market product it will need to be returned to the reseller or importer for service. Refer to your reseller or to the warranty cards included with the product for service contact information.
فکر میکنم سوال و جواب به اندازه کافی گویا باشد.
پس کارخانه جنسی را بدون گارانتی به فروش نمیرساند که 100 تا 200 دلار به این خاطر ارزانتر باشد.مشکل اینجاست که دوستان فکر میکنند تجار به کارخانه رفته و مستقیما و با شرایط دلخواه از آنها خرید میکنند که به هیچ عنوان به این صورت نیست.
اگر در مورد کنون نیز چنین ابهامی وجود داشته باشد به همین راحتی قابل پیگیری است.
جدا از این مورد نیکون جزء محدود شرکتهایی است که در ایران نمایندگی مستقیم دارد و عجیب است که فکر کنیم این کارخانه در بازاری که نماینده دارد دست به فروش بدون گارانتی بزند(با فرض این که چنین امری وجود داشت که ندارد)
در مورد LCD سونی هم دوستان گفتند چرا گران نشده،فکر میکنم علت آن است که چند سال است که پنل LCD های سونی توسط سامسونگ تولید می شود (حتی اگر در ژاپن اسمبل شوند).البته در این مورد کاوه عزیز بهتر می تواند توضیح دهد و مورد این که تمام شهرهای ژاپن که نابود نشده است که تمام محصولات ژاپنی گران شوند.
فکر میکنم یکی از علل تاثیر بیشتر گرانی بر روی کالاهای عکاسی این است که این کالاها از معدود کالاهایی هستند که هنوز در ژاپن تولید می شوند.