حرکت خوبیه اینجوری این نمایندگیها که اکثراً گروون فروش هستن یه تک.نی به خودشون میدن.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
فكر كنم بتونيد اين كار رو انجام بدين، يه آگهي تو همين سايت بدين شايد خريدار پيدا شد
ولي دلم ميخواد دليل اين كارتون رو بدونم اگه ممكنه دوست عزيز؟
چه چيزي در d7000 هست كه تو 60d وجود نداره؟ (سوء تفاهم نشه دوست عزيز، به هر حال شما تجربه كار با 60d رو داشتي و من براي اطلاع خودم سوال ميپرسم نه هدف ديگه اي)
سلام
بسیاری موارد
60 دی در رده دوربین های حدود 1 میلیون تومان یک نمونه فوق العاده است
ولی دی 7000 یک رده بالا تر قرار میگیرد
عکاسی پی در پی بیشتر
بافر بیشتر
ویزور دقیق تر
اتوفوکوس با نقاط بیشتر
نویز خیلی کمتر در ایزوهای بالاتر(هر چند در ایزوهای پایین 60 دی تقریبا با دی7000 برابر است)
و ....
اگر بشه با حداقل هزینه این تعویض رو انجام بدم عالیست
مشتری خرید 60دی هم هست اگر بشه که عالیه
آقا مسعود مسخره نکن.
کار دیگه ای از دستمون برنمیاد. من یه دانشجوی ساده هستم و گنج هم ندارم که ببخشم به فروشنده های بی انصاف.
دوست عزیز
چیزی که شما برای تفریح و سرگرمی به آن نیاز دارید بنده برای کار به آن نیاز دارم.
ولی این دلیل بر آن نمیشود که چشم خود را بروی حقایق ببندم.بنده هر روز قیمت سایتها را چک میکنم.با این نرخ دلار و قیمتهای آمریکا،بدون در نظر گرفتن مالیات و هزینه حمل از دوبی به ایران هنوز خرید از ایران به صرفه تر است.
جناب مبین
بنده با فرمایش شما کاملا موافقم، به دلیل اینکه به یکی از نزدیکان که هفته آینده به ایران می آیند گفتم 7D برای بنده بگیرند. متاسفانه از اینجا هم گرون تر تموم شد چون از انگلیس گرفتند و موقع خرید پوند حدود 1800 بود الان پوند 1950 و تا به دست من برسد نه تنها ارزون تر نیست بلکه از اینجا هم گرون تر در میاد. ضمن اینکه قبل از عید حدود 100 پوند ارزان تر بود.
دوست من سلام
با كمال احترام به فرمايشات شما...
ممكنه كاري از دستمون بر نياد، ولي سر خودمون را كه نميتونيم كلاه بگذاريم
حقايق اون چيزي كه شما ميفرماييد نيست، بله شايد اگه شخصي براي خودش بخواد يك عدد وارد كنه حتا از برخي كشورها براش گرونتر تموم بشه حتا از امارات( من قيمتشو چك كردم) ولي فروشنده ها به اون قيمتي كه توي سايتها ميبينيد خريد نميكنند
اگه اينطوري فرض كنيم كه بنزين 1.3 پوندي بايد اينجا ليتري بالاي 2000 تومن تازه بدون حساب ماليات و حمل و نقل فروخته بشه
ايكاش يك نفر بين دوستان اين فروم بود كه از مسايل بازرگاني سر در مياورد و با مكاتبه با شركتهاي سازنده و بعدش يه حساب ساده به هممون ميگفت كه قيمت واقعي چقدر تمام ميشه
اونوقت يا همه قانع ميشديم و يا يك راهكاري براي اين موضوع پيدا ميكرديم كه مخصوصن عزيزاني مثل شما كه با دوربين كار ميكنند و ابزار كارشونه كمتر ضرر كنند.
پ.ن: اين قسمت كمي بي ربطه ولي لازمه براي مقايسه، منو ببخشيد
من يك مثال كوچك براتون ميزنم از چيزي كه كاملن اطلاع دارم تا ببينيد كه جنسي كه وارد ميشه خيلي از چيزي كه تو سايتهاي خارجي ميبينيد ارزانتر تمام ميشه
امروز من قيمت يك ست كامل پاراگلايدر جين محصول كره را از يكي از ارزانترين سايتهايي كه تونستم پيدا كردم: قيمت بود حدود 5000 دلار كه با دلار 1100 تومن ميشه 5500000 ، گمركيش هم مثل دوربينه و حملش از دوربين گرانتره چون هم حجم هر يكيش زياده و هم وزنش، تازه كلي هم سرمايشون خواب داره و در ضمن كلي هم بايد پول به هواپيمايي و اينور و اونور براي استاندارد بودن و تست و معاينه فني جنسشون بدن، با حساب شما و بقيه دوستاني كه اين دو دوتاي ساده را انجام ميدن بايد قيمتش سر به فلك بكشه در حاليكه وارد كننده كه از دوستانمه به قيمت 4.5 ميليون به مشتري و 10 درصد ارزانتر به نمايندگي هاش ميفروشه. مطمئنم كه كلي روي اين موضوع هم سود ميكنه
نتيجه گيري از اين موضوع آخري را به خودتان واگذار ميكنم
ساوالان
دوست عزیز این روزها متاسفانه همه از واردات سر رشته دارند.
همه هم حساب و کتاب سرشان می شود و لی با همان حساب اگر بنده به کنون ایمیل بزنم لیست قیمت نمایندگی رابرای بنده ارسال می کنند؟ بعد هم منشی شرکت موبایل بنده را می گیرد که کی پول رو واریز می کنید؟
فرض محال کنیم ما از یک سورس خوب خرید کردیم، فرض کنیم به موقع حواله را با بهترین روش و کمترین کارمزد فرستادیم.فرض کنیم هزینه shipment خیلی کم شد و خیلی هم سریع رسید. فرض کنیم کمترین کارمزد بابت خدمات گمرکی و ترخیص و هزینه های خرده ریز آن را پرداخت کردیم حداقل و کمترین زمان از سفارش تا ترخیص بین 45 روز تا 2 ماه است. آیا اگر در این فاصله سکه خریده بودید بیشتر سود نمی کردید؟
حالا فرض کنید سود هم کردیم خدمات پس از فروش و روشهای فروش و پول نشدن چک خریداران عمده و ...
شما فکر می کنید دوست شما روزی چند فروند پاراگلایدر می فروشند؟ فکر می کنید کس دیگری به فکرش نرسیده اینقدر سود کند؟