صفحه 52 از 83 نخستنخست ... 2 42 48 49 50 51 52 53 54 55 56 62 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 511 تا 520 , از مجموع 828
Like Tree3905تشکر

موضوع: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

كاربر همراه Arash068 آواتار ها
    تشکر کرده
    129

سلام
    این تغییر شدید قیمت بیشتر برای دوربین بوده یا تمام لوازم عکاسی همین طوری شدن؟
    ممنون

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

قیمت کالا : 300
    افزایش 10 درصدی عدم تولید : 0
    افزایش 4 درصدی حمل و نقل و هندلینگ : 12
    افزایش 8 درصدی گمرک و ترخیص : 24
    تمام شده دلاری : 336
    فی دلار روز : 10,500
    فی تمام شده ریال : 3,528,000
    افزایش 3درصدی بیمه و گارانتی : 105,840
    تمام شده با گارانتی : 3,633,840
    افزایش 2 درصدی سود فروشنده : 3,706,517 (قیمت نهایی)
    حالت دوم (شرایط فعلی) :

افزایش 10 درصدی عدم تولید : 30
    تمام شده دلاری : 366
    فی دلار روز : 12,100
    فی تمام شده ریال : 4,428,600
    افزایش 3درصدی بیمه و گارانتی : 132,858
    تمام شده با گارانتی : 4,561,458
    افزایش 2 درصدی سود فروشنده : 4,652,687 (قیمت نهایی

اینجور که ایشون آسمون ریسمون بافتند همه مشکلات زیره سره دلار هست........
    سوال من اینه که چرا محصولات دیگر وارداتی اینجوری قیمتاشون نرفته بالا؟؟؟؟؟؟

به نظرم مسئله چیزی جز زیاده خواهی افراد معدودی نیست.

پ.ن: حداقل کار اینه که پیگیر شکایت ها باشیم
    پ.ن: در تعجبم از مسئولین فروم به جای اینکه در جهت احقاق حق اعضا حرکت کنند ........
    امروز یک پیرمرد باحالی رو در خیابان دیدم این شعر رو خوند برام:

سبحه بر كف، توبه بر لب، دل پر از شوق گناه/ معصیت را خنده مى آید زین همه تزویر و ریا
    ویرایش توسط radioheadz : Sunday 15 May 2011 در ساعت 01:10
    Saeed Barikani، Walkman، Hamid.d و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

پ.ن: در تعجبم از مسئولین فروم به جای اینکه در جهت احقاق حق اعضا حرکت کنند ........
    به گمان من حق اعضای فروم است که مدیرانش قوانین فروم را رعایت کنند.

زمانی که در سایت عضو می‌شدید آیا قوانین را خواندید؟
    اجرای قوانین سایت برای حفظ سایت و حفظ تالار گفتگو بسیار مهم است. خیلی اوقات شاید ما جور دیگری بپسندیم و یا دوست داشته باشیم جور دیگری بنویسیم و یا خودمان بسیاری حرفها داشته باشیم. (نه لزوما در این مورد خاص) اما رعایت قوانین و شرایط موجود اولویت اول ماست.
    ویرایش توسط Arash : Sunday 15 May 2011 در ساعت 04:52
    A_Maddah، navidsohi، Anoosh-Em و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

تشکر کرده
    4010

اما حالا به عنوان یه کاربر سایت، یه عکاس و مصرف کننده تجهیزات عکاسی که سالهاست در این بازار خرید می‌کنه نظرم رو بگم.
    حق اعتراض و شکایت نسبت به گران‌فروشی و ... برای هرکسی محفوظ است. هرکاری که دوست دارید و به نظرتان می‌رسد انجام دهید. اما گمان می‌کنم داستان اینقدر که فکر می‌کنید مافیایی نیست.

با وجود اینکه سالهاست دارم تجهیزات می‌خرم ولی متاسفانه داستان خرید تجهیزات عکاسی پایان ندارد! و خریدهای جدیدم دچار این افزایش قیمت شده و درکش می‌کنم. اما برخلاف شما اعتقادی به این باندبازی و مافیای مخوف فروش تجهیزات عکاسی ندارم. حالا توضیح می‌دم:

اول اینکه گمان می‌کنم شرکتی که عموم دوستان روش فوکوس کردند و همه چیز رو زیر سر اون می‌دونن در سایز و اندازه‌ای نیست که بخواد برای بازار تکلیف مشخص کنه. تک فروشی گسترده و تعیین بازار هدف عکاسان حرفه‌ای و تبلیغات موثر باعث شده که ما این شرکت رو خوب بشناسیم و احیانا ازش خرید کنیم. اما در کل بازار عکاسی (از ناصر خسرو و جمهوری بگیر تا میرداماد) درصد مشخصی تاثیر داره(تک فروشی و واردات کالا) که تا جایی که اطلاع دارم مخصوصا در بخش واردات اونقدر بزرگ نیست که بخواد بازار رو هدایت کنه.

نکته دوم اینکه جریان سونامی تاثیر واقعی بر صنعت دوربین سازی داشته.
    یعنی کارخانه‌های کانن و نیکون در جاهایی دچار آسیب شدند. جدای سونامی بطور مستقیم، مشکلات نیروگاه فوکوشیما و شهرکهای صنعتی فوکوشیما، قطعی برق گسترده در ژاپن.
    درسته که بسیاری از دوربینها در خود ژاپن تولید نمی‌شه ولی همه قطعات در یک کارخانه تولید نمی‌شه.(مثلا نیکون تایلند. بلکه بسیاری از ژاپن میاد و در تایلند مونتاژ می‌شه) اگر رهگیری کنیم قطعات مختلف مصرف شده در دوربینها رو احتمالا بطور کلی متوجه کاهش تولید خواهیم بود.
    احتمال اینکه قیمت دوربین مثلا در سایتهای معتبر تغییر خاصی نکنه هست. چون سیاستهای فروش خاص بر نمایندگی‌ها معتبر در کشورهایی که نمایندگی درست و حسابی و قیمت مشخص دارند حاکم است. اما قیمت‌های لینکهایی که احتمالا دوربینهاشون به دست ما می‌رسه دچار تغییر شده.

بازار دوربین یک وارد کننده و یا دو وارد کننده ندارد که برویم مچش را بگیریم بگوییم فلان کردی! اگر اینگونه بود چرا سال پیش گران نمی‌فروختند؟ چرا سال قبل؟
    اصلا مگر جایی هست و یا بود که برای دوربین قیمت گذاری کند؟
    سالهاست که نماینده‌های رسمی برندهای دوربین و یا حتی نماینده‌های انحصاری! نتوانستند جلوی واردات و تبلیغات فروش شرکتهای دیگر را بگیرند و هر‌قیمتی دل تنگشان خواست بر روی دوربینها بگذارند حال چطور گمان می‌کنید فلان شرکت قیمت بازار را تعیین می‌کند؟
    (حدود ۱۰۰ شرکت و تاجر بزرگ و کوچک کار واردات دوربین و تجهیزات عکاسی انجام می‌دهند. شما چند نفر و یا شرکت را می‌شناسید؟ کدام مسول گرانی و یا احتکار است؟)

در بازار کدام تاجر را دیدید که قربان حریف و رقیبش برود؟
    چگونه می‌توانید فکر کنید شرکتها دست در دست هم قیمت را بالا ببرند و کسی هوس نکند با کمی تخفیف جنس بیشتری بفروشد و سود بیشتری بکند؟
    در این سالها بسیار دیدم شرکتهایی که برای رقابت و حال گیری از رقیب دست به زیرفروشی زدند که رقیبی را از میدان بدر کنند.(البته گاهی هم خودشان از میدان بدر شدند!)
    چه باور کنید و چه نکنید؟ دوربین گران شده‌است. دوربین و لنز نیست که بخواهد ارزان به دست شما برسد. (به همان دلایل سونامی و فیلانی که باور ندارید گمان می‌کنم کانالهایی که واردکنندگان دوربین به ایران از آنها خرید می‌کردند را تحت تاثیر قرار داده اند.)
    احتکاری هم در کار نیست(یعنی من باور نمی‌کنم!) چون اگر آرش جنس و وارداتش را احتکار کند چه دلیلی دارد که کاوه جنس وارد نکند و با قیمت ارزانتر نفروشد و آرش را با ضرر انبار و خواب سرمایه بدبخت نکند؟

تغییر قیمت دلار و آب و برق و گاز و حمل و نقل و مشکلات تحریم هم بر قیمت دوربین تاثیر داره(چه دوست داشته باشیم و چه نه)

قرار نیست هرآنچه می‌گویم درست باشد. من مصرف کننده تجهیزات عکاسی بودم و هستم. تا بحال یک پفک هم نفروخته‌ام که ادعایی در کار بازار داشته باشم. اما چیزهایی که در این سالها دیدم را نوشتم تا شاید بتوانید جور دیگری هم این داستان را ببینید.
    Amir Mohebi، Khoramyar، A_Maddah و 31 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

با سلام خدمت شما جناب آشوری نیا...
    با توجه به تجربه چند یا حتی چندین سالتون در بازار دوربین و تجهیزات عکاسی پیش بینی شما درباره وضعیت بازار(قیمتها) ظرف ماه های آینده چطور هست؟ فکر میکنید کاهش قیمتی در کار باشه؟ ایا ممکنه وضعیت بازار به روال سابق برگرده؟ یا حتی نزدیک به اون؟...
    Walkman و Hamid.d تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر فعال beh_b7 آواتار ها
    تشکر کرده
    1239

با تمام احترامی که برای آقای عاشوری نیا به عنوان یکی از بهترین عکاسانی که میشناسم قائلم و با وجود اینکه خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم و همیشه مدیون ایشون هستم...
    متاسفانه در این مورد باهاتون مخالفم
    قیمت تعیین شده برای خرده فروشی یک محصول [مثلا یک دوربین در انگلستان] شامل تمامی هزینه های بعد از تولید مانند: حمل و نقل، انبار داری، سود واسطه های میانی، گمرکات(میدونید که در اروپا بسیار بیشتر از ایران هستش)، مالیات(بازم بیشتر از اینجاست هستش)، هزینه های جاری فروشگاه، تعویض ارز ها و... هستش(و اینها همه موارد هم نیستند)
    تقریبا هر جنسی چه در ایران و چه در هر جای دیگه ای با پنجاه درصد قیمت خرده فروشی از در کارخونه میاد بیرون و قیمت نهایی ناشی از محاسبه تمامی این هزینه ها ست
    اما با وجود این باز هم قیمت اونجا پایین تره
    چون همه به سود منطقی خودشون قانع هستند
    Walkman، Hamid.d و persian.boy تشکر می‌کنند.
    بهنام خامنه
    Canon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8

كاربر فعال Saeed Barikani آواتار ها
    تشکر کرده
    6051

افزایش 10 درصدی عدم تولید : 0
    تمام شده دلاری : 336
    فی دلار روز : 10,500
    فی تمام شده ریال : 3,528,000
    افزایش 3درصدی بیمه و گارانتی : 105,840
    تمام شده با گارانتی : 3,633,840
    افزایش 2 درصدی سود فروشنده : 3,706,517 (قیمت نهایی)
    حالت دوم (شرایط فعلی) :

افزایش 10 درصدی عدم تولید : 30
    تمام شده دلاری : 366
    فی دلار روز : 12,100
    فی تمام شده ریال : 4,428,600
    افزایش 3درصدی بیمه و گارانتی : 132,858
    تمام شده با گارانتی : 4,561,458
    افزایش 2 درصدی سود فروشنده : 4,652,687 (قیمت نهایی
    طبق گفته ی این شرکت ( نقل قول بالا ) و دلایلی که آورده اند و اینکه میخواهند کارشون رو توجیح کنند که قیمت ها بالا رفته .

به فرض که این محاسبات درست باشد !!!!!!!

بالاخره بعد از این همه محاسبات که قیمت نهایی یک دوربین رو شرح میدهد ، قیمت نهایی کاملا مشخص و ثابت میشود

ولی نه اینکه یک دوربین امروز قیمت 1200 دارد ، فردا قیمت 1320 برایش درج میکنند و 2 روز بعدش هم به قیمت 1400 میفروشن و ......

آیا برای این هم میتوانند مثل نقل قول بالا دلیل بیارنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا دلیلی جز سودجویی میشه براش آورد ؟؟

این گفته ها توجیحی بیش نیست که سرپرست این شرکت گفته
    ویرایش توسط Saeed Barikani : Sunday 15 May 2011 در ساعت 12:44
    beh_b7، Navid7h، Saadat و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

درود

ضمن تایید فرمایشات جناب آشوری نیا مبنی بر رعایت قوانین فروم

به عنوان یکی از کسانی که قیمتهای تجهیزات عکاسی را در داخل به شدت کاذب میدانم
    (آنهم در اندازه ای اعتقاد دارم این دم خروس نیست که از زیر بقل شرکت ها بیرون زده باشد ابعادی شبیه به سیمرغ دارد.)

لذا همانطور که دوستان حق دارند هر تصمیمی که میخواهند در بر خورد با گران فروشیها داشته باشند
    اما احترام حقوق دیگران نیز واجب است پس هم برای رعایت قوانین فروم و هم برای کسب نتیجه بهتر

در تاپیکهای فروم کلا بحثی در ارتباط با به حق بودن یا نابحق بودن وضعیت جاری بازار نداشته باشیم
    یکی از دوستان میتواند شخصا وبلاگی را راه اندازی کند و آدرس آن را هم از طرق پیغام خصوصی
    برای پیگیری و پیوستن دیگر دوستان بدهد و استدعا دارم برای احترام به حقوق همه دیگر در سایت عکاسی که هدفی همواره جز تعالی و آموزش نداشته و واقعا هم در این زمینه موفق بوده است و همه مدیون آن هستیم ، چنین موضوعی را دنبال نکنیم.

با سپاس فراوان

انوش
    M.Mobin، M. Beyrami، M.R.Mir و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

با درود دوباره

آقای Persian boy خیلی ممنون از اطلاع رسانی در مورد توضیحات جناب ...........ار نورنگار
    فقط این سوال در ذهنم به وجود اومده که تا کی این وضعیت ادامه پیدا خواهد کرد ؟؟؟؟
    پاسخی در این رابطه هست که بشه روی آن حساب باز کرد ؟؟
    در این ایمیل توضیحی در این رابطه داده شده ؟؟
    به من همین ها رو گفتن . در باره ی ادامه ی وضعیت ، جناب عاشوری نیا توضیحات کاملی رو فرمودن که فکر نکنم بیش از نیازی به توضیح باشه .

احتکاری هم در کار نیست(یعنی من باور نمی‌کنم!) چون اگر آرش جنس و وارداتش را احتکار کند چه دلیلی دارد که کاوه جنس وارد نکند و با قیمت ارزانتر نفروشد و آرش را با ضرر انبار و خواب سرمایه بدبخت نکند؟
    دقیقا درست می فرمایید . بنده هم از همون ابتدا عرض کردم که مافیایی در کار نیست ولیکن ...

برای پیگیری و پیوستن دیگر دوستان بدهد و استدعا دارم برای احترام به حقوق همه دیگر در سایت عکاسی که هدفی همواره جز تعالی و آموزش نداشته و واقعا هم در این زمینه موفق بوده است و همه مدیون آن هستیم ، چنین موضوعی را دنبال نکنیم.
    موافقم . البته اینکه اعضا روی قیمت ها و دیگر مسایل در این تاپیک با هم بحث کنن اشکالی نداره ولیکن جبهه گرفتن و عضو گیری بر علیه یک شرکت یا یک گروه خاص ، اون هم هنگامی که همه دارن به نوعی اجناس رو با قیمت مشابهی می فروشن ، کار درستی نیست .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی

تشکر کرده
    4010

ا توجه به تجربه چند یا حتی چندین سالتون در بازار دوربین و تجهیزات عکاسی پیش بینی شما درباره وضعیت بازار(قیمتها) ظرف ماه های آینده چطور هست؟ فکر میکنید کاهش قیمتی در کار باشه؟ ایا ممکنه وضعیت بازار به روال سابق برگرده؟ یا حتی نزدیک به اون؟...
    هیچ تخصصی در بازرگانی، واردات و خرید و فروش ندارم.
    دسترسی به منابع صحیح هم که ممکن نیست.
    در این ده دوازده سالی که من دوربین و لنز خریدم چنین سونامی افزایش قیمت رو در بازار دوربین مشاهده نکردم که بخوام بصورت تجربی چیزی رو تخمین بزنم.
    اما یه حدس کوچیک دیگه هم می‌زنم که بخاطر سونامی، قیمت در منبع افزایش یافته باشه و واردکنندگان بزرگ کمی با احتیاط خرید کرده‌اند.(تعداد کمتر و یا مدتی خرید را متوقف کردند.) چون جدای گرانی خیلی از دوربینها و لنزها در بازار نایاب شده.
    می‌تونیم امیدوار باشیم با آرام شدن بازار در شرق آسیا و واردات جدید جریان کم کم بهبود پیدا کنه و به تفاوت درصدی دلار زمستان ۸۹ و پاییز ۹۰ برسه و البته + افزایشهایی مثل تفاوت هزینه‌های حمل و ....

توصیه دوستانه اینه که اگر کار خاصی ندارید، یعنی پروژه کاری خاصی و یا پروژه شخصی برنامه‌ریزی شده‌ای؟ دست نگاه دارید.
    اما اگر پروژه‌ای در دست دارید؟ چه شخصی و چه تجاری؟ من یک روز هم برای گرانی و یا ارزانی کالایی صبر نمی‌کنم. چون گمان می‌کنم ارزش کاری که انجام مي‌دم بیش از ۳۰ ۴۰ درصد افزایش تجهیزاتی که قرار باشه بخرم هست.(چه تجاری و چه تجربی)

اما با وجود این باز هم قیمت اونجا پایین تره
    چون همه به سود منطقی خودشون قانع هستند
    گمان نمی‌کنم تاجری علاقه داشته باشه جنسش رو ارزون بفروشه.
    چیزی که قیمت رو مشخص می‌کنه هزینه هاست (قیمت اولیه+ هزینه‌های حمل+گمرک+مالیات و ...)
    مارجین سود رو رقابت مشخص می‌کنه و اینکه شما چه نوع محصولی به فروش می‌رسانید؟
    در جاهای مشخصی و کالاهای مشخصی مثلا شکر، نان، برنج و ... دولتها دخالت می‌کنند ولی بعید می‌دانم دولتهایی که بازار آزاد دارند علاقه داشته باشند در بازارهایی مثل دوربین دخالت کنند و تعیین قیمت کنند.(البته این فقط حدس است و پیگیری‌های دوستان نتیجه را مشخص می‌کند)
    نکته بعدی اینه که دوربین عکاسی کالای لاکچری خاصی نیست که فلان کمپانی و یا فلان وارد کننده انحصاری نیت کند جنسش را با درصد اختلاف خاصی به فروش برساند.
    همه کانن و نیکون وارد می‌کنند و می‌فروشند. قیمتها هم مشخص است و رقابتی.

ولی نه اینکه یک دوربین امروز قیمت 1200 دارد ، فردا قیمت 1320 برایش درج میکنند و 2 روز بعدش هم به قیمت 1400 میفروشن و ......

آیا برای این هم میتوانند مثل نقل قول بالا دلیل بیارنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا دلیلی جز سودجویی میشه براش آورد ؟؟

این گفته ها توجیحی بیش نیست که سرپرست این شرکت گفته
    تا جایی که من یادمه قیمت اکثر کالاها در ایران قیمت روز است.
    مخصوصا در زمانی که بازار به تنش میفتد.(چه در منبع واردات و چه تغییراتی در قیمت ارز)

به هرحال گمان می‌کنم اختلاف نظر اساسی من با تعدادی از دوستان از اینجا ناشی می‌شه که من بازار واردات و فروش تجهیزات عکاسی رو گسترده می‌دونم اما دوستان احتمالا گمان می‌کنند که یک و یا دو وارد کننده خاص وجود دارد و اینها می‌توانند با گاوبندی! و یا احتکار قیمتها را تا ۴۰ درصد بالا ببرند.

به هرحال امیدوارم با گذشت زمان مشکلات تعدیل شود و قیمتها کاهش پیدا کند. پیگیری‌های دوستان هم به نتیجه برسد.
    سعی می‌کنم دوستان خودمون در فروم که وارد در امر بازرگانی هستندمثل حامد خرمیار رو هم پیدا کنم که نظرشون رو بدونیم.(جدای دوستانی که در این بحثها بودند فعالین اقتصادی و بازرگانی دیگری هم داریم؟ خبرشون کنید مشاوره بگیریم!)

به هرحال باعث افتخار سایت عکاسی خواهد بود که بتواند تمامی بحثهای مربوط به عکاسی را پوشش دهد.
    اما قوانین جاری و قوانین سایت تنها راه برقرار بودن محیط دوست‌داشتنی همه ماست.
    موفق باشید.
    Khoramyar، A_Maddah، reza_Bahman و 24 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

صفحه 52 از 83 نخستنخست ... 2 42 48 49 50 51 52 53 54 55 56 62 ... آخرینآخرین