نوشته اصلی توسط
Payman87
با سلام.
در مدت کوتاهی که در این فروم ارزشمند عضو هستم متاسفانه فرصت مطالعه ی کامل برخی از تاپیکها دست نداده بود... در چند روز گذشته فرصت مناسبی بدست اوردم تا تاپیکهای مربوط به H7,H9 را به طور کامل و مفصل مطالعه نمایم...
متاسفانه با نظرات عجیبی مواجه شدم .. اکثر دوستانی که در بحث ها شرکت فرموده بودند نظراتی منفی در مورد این دو دوربین داشته اند ...خیلی از دوستان بر نویزی بودن این دو دوربین تاکید داشته اند...قبول دارم ..این دو دوربین شاید مشکلاتی در مورد نویز داشته باشند اما بنده با مطالعه ی نظرات جناب قبادی و لینکهایی که ایشان قرار داده بودند متوجه شدم که این دو دوربین از لحاظ نویز عملکرد بهتری نسبت به دوربینهای همرده ی خود (canon , panasonic , olympus ) دارند ... و اگر جناب قبادی عزیز و یکی دو نفر از دوستان دیگر وارد بحث نمیشدند شاید این دو دوربین همچنان به عنوان دوربینهایی ضعیف و نه چندان کارامد ( در مقایسه با همرده های خود ) در این فروم به حساب میامدند...
در این چند روز که عناوین بعضی از تاپیکها و نظرات برخی از دوستان را میخواندم این فکر به نظرم رسید که اگر شخصی که کاملا مبتدی و نا اگاه است ( مانند بنده ) و میخواهد با کمک این فروم اقدام به خرید و شروع عکاسی نماید ممکن است دچار اشتباه و سردرگمی بشود و در نهایت محصولی را خریداری نماید که صد و هشتاد درجه با خواسته هایش در تضاد باشد...مثلا در چند تاپیک مشاهده نمودم که برخی از دوستان رفتار نویزی دوربینهای slr like را با دوربینهایی در رده های دیگر مقایسه نموده اند و یا دوستی تاپیکی زده است با عنوان : h7 , h9 نمونه های کاملا بد و غیر قابل قبول ... یا دوستی دیگر فرموده اند : که سونی گند زد... و نمونه هایی از این دست......
حقیقتا قصد ندارم که بحثهایی که در مورد این دو دوربین ایجاد شده بود را تکرار نمایم ... اما حداقل از دوستان محترم این فروم تقاضا دارم که کمی در مورد تاپیکهایی که ایجاد مینمایند و نظراتی که عنوان میفرمایند دقت بیشتری به خرج دهند تا اشخاص مبتدی مانند بنده دچار سردرگمی و گمراهی نشوند و احیانا به سمت دوربینهای دیگر سوق داده نشوند.
با تشکر.