نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اولا در مورد آف تاپيك بايد بگم تنها تاپيكي كه تقريبا چيزي در اون آف تاپيك محسوب نمي شه همين تاپيكه
در مورد مقايسه اپل و سامسونگ و بنز و كيا بايد بگم كه فعلا (سال 2012) مقايسه ي اينها شايد قياس مع الفارق به نظر بياد ولي فكر كنم آينده متفاوتي در انتظار كره باشه. انقلابي كه سامسونگ و كيا ( و ال جي و به قول آمريكايي ها هاندي) كرده اند رقابت با غول ها در قيمت متعارفه. بله من هم عاشق اپل و نوآوري هاش هستم ولي مي رم گوشي گالاكسي مي خرم چون با كيفيت و كارآيي
تقريبا مشابه (و بلكه در برخي زمينه ها براي كشور من كارآيي بيشتر) مي تونم با نصف قيمت اونو بخرم. يا كيا مي خرم چون با قيمتي برابر چند درصد مرسدس آسايش و امنيت و قدرت و زيبايي نسبي مورد نيازمو برآورده مي كنه. الان شما مثلا ببينيد با وجود كيا كادنزا بسياري رغبتي به خريد اتوموبيل ژاپني معادل رو پيدا نمي كنند. يعني مي خوام بگم كره اي ها چند سالي است در بزرگترين ماركت دنيا (ايالات متحده) گوي سبقت رو از ژاپني ها ربوده اند و موفقيت هاي بزرگترشون خيلي دور نيست.
در مورد سامسونگ هنوز اختلاف قيمت در برابر كيفيت حرفي در مقابل كنن و نيكن نداره ولي شايد در آينده نه چندان دور داشته باشه.
فرهاد جان، دوست عزیزم.
اولا این رو باید بگم ما که هر چیزی اینجا مینویسیم، حتی به دوربین و شرکت های عکاسی و اینها هم ربط داشته باشه و آنالیز بازار باشه، سر از تاپیک بحث های نامربوط در میاره و کلا آف تاپیک به حساب میاد! ولی این رو خدمت استاد عزیز عرض کنم که:
موردی رو که شما میفرمایید، کاملا بستگی به قدرت خرید مردم یک کشور داره. مثال هایی که شما زدید، در ایران کاملا صدق میکنه و حرف شما صحیحه. ولی مثلا اینجا در سوئد، کیا قیمت های خارق العاده ارزونی داره، پنج سال گارانتی (حتی روغن ماشین و لنت ترمز رو هم میدند و مجانی عوض میکنند توی این پنج سال ) ولی من که تا الان جمعا بیست تا هم توی استکهلم ندیده ام! هر کاری میکنند مردم نمیخرند، چون همه تقریبا پولشون به ولوو و مرسدس میرسه برای همین خرید کیا جای بحثی نداره.
یا مثلا در مورد گوشی های اسمارت فون، نرخ نفوذ آی فون اینجا بالای ۸۰٪ هست. مبایل، یعنی آیفون. اریکسون هرکاری کرد نتونست حتی سوئدی های بسیار وطن پرست رو راضی کنه گوشی های خسته کننده اندروید اش رو بخرند، چون باز همه پولشون به آی فون میرسه و خرید گوشی های همه کاره اچ تی سی یا سامسونگ تقریبا جای فکر نداره. تا جایی که روی بعضی پلان ها اندروید رو مجانی میدند!
همین مورد قدرت خرید، در مورد دوربین هم صدق میکنه. ممکنه سامسونگ در بعضی از کشور ها به دلیل قدرت خرید و مسایل دیگه ضریب نفوذ خودش رو بالاتر ببره خصوصا در رده پوینت اند شوت. ولی اس ال آر رو من به شخصه خیلی روش حساب نمیکنم، مگر در مورد کشور هایی با قدرت خرید پایینتر، مثل ایران و ترکیه و هند و پاکستان و خلاصه کشور هایی در زیر رده پنجاه جدول PPP.
ارادتمند
خرم یار
پی نوشت: جدول PPP
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita