يك مشكل رنگي كه توي نيكون ديدم اينه كه قرمزش يكم كمه(توي indoor) كه با تنظيمات درست ميشه.
يك مشكل رنگي كه توي نيكون ديدم اينه كه قرمزش يكم كمه(توي indoor) كه با تنظيمات درست ميشه.
عليرضا تارا
اتفاقا کاملا برعکس!
درگذشته ( در زمان دوربین های نگاتیوی ) دوربین ها و لنز ها کمترین تاثیر را در خروجی از نظر رنگ ( سرد بودن و یا گرم بودن ) داشتند!
همه چیز به انواع مختلف فیلم ها و نگاتیو ها و مراحل پروسس و پردازش مربوط می شد
مثلا خروجی یک Velvia را با هیچ فیلم دیگری نمی شد خلق کرد.
اما این بحث گرم بودن و سرد بودن به نوع سنسور ها بستگی دارد ( اختلاف کانن و نیکون در نوع سنسور هایش بود اغلب نیکون ها CCD بودند و کانن ها Cmos ) که باعث این اختلافات می شدند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
تا به حال چنین توصیفی در باره معماری ایران نشنیده بودم . ( حالا معماری کهن ایران به کنار ) در باره معماری اکثرا مضخرف معاصرمون خیلی حرفا میشه زد اما بازم بیروح و بی حال نیست.
از رو تعصب حرف نمی زنم . احتراما سری به تاپیک عکاسی معماری بزنید!
پ ن : می دونم که وحید عزیز حتما قصد توهین به معماری وزین ایرانی رو نداشته ولی لازم بود این رو بگم.:)
در حال حاضر فقط اسم نیکون و کنون هستند که این ۲ رو از هم جدا میکنن.حالا یکی میگه ۵ دی ۲۰ مگا پیکسلیه ولی دی ۷۰۰ خیلی کمتره یا مثلا ارگونومیه نیکون کجا کنون کجا
بنظر من کسایی که دنبال کار سخت از عکاسی هستند مثل عکاسایه جنگ .حیات وحش (به معنیه واقعی) همینطور طبیعت گردان حرفه ایه میتونن به نیکون اعتماد کنن فک کنن یه ماشین اف رودoff road خریدن
اما کنون بدرد کسایی میخوره که عکاسیه معماری خبری (کنفرانسها) آتلیه شهری فشن فاین آرت ن*د رو میخان دنبال کنن مثل کسی که یه ماشین سدان خریده
البته توی ایران موضوع فرق میکنه مردم لندرور رو توی شهر میرونن پراید رو توی کوه و دشت ...چون فکر میکنن میشه از هرچی هرجا استفاده کرد
سلام
برای من هم مهم شد این بدونم ؟
چرا نیکون رو آف رود محسوب نمودید ؟
بدنه مستحکم تر ؟ لنز های تله بیشتر ؟؟(مثلا برای عکاسی از طبیعت ) ؟
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
دلایل تجربی.فقط همین.شاید دلایل من برای دیگران منطقی نباشه.مثلا بین همون 5دی جدید و دی 700
وزن کمتر ولی استحکام کمتر همینطور بدنه ضعیف در عوض کیفیت بلا انکار مخصوصا روی چهره از مشخصات 5 دی است
دی 700 بسیار سنگین اما بسیار مستحکم .برای ادم های بی سلیقه ای مثل من خیلی گزینه خوبیه
البته دوستانی هستند که دوربین رو چشمشون میگیره بعد میخرند بعدشم مثل اینکه آیتی نازل شده که انتخابشون بهترینه شروع میکنند به طرفداری محض.و برندهای دیگر هم مورد لعن و نفرینشون قرار میگیره
اقا جان برو عکاسیتو بکن به اینها چکار داری