دوستانی که تجربه عکاسی با این لنز را دارند عملکرد واقعی لرزش گیرش چند استپه یعنی فرضا با فاصله کانونی 85 رو سرعته 8/1 می شه حساب کرد
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
سلام.معمولا برای سرعت شاتر مناسب جهت عکاسی روی دست عکس فوکال را در نظر میگیرند.مثلا در اینجا
میشود 85/1 ثانیه.عده ای معتقدند ضریب کراپ هم باید اعمال شود.یعنی 85*1.6=136
اگر در اینجا 85 را حداقل فرض کنیم 4 استاپ لرزشگیر را بر آن اعمال میکنیم.خواهیم داشت: (حدودی)
85-42-21-11
یعنی شما با 10/1 ثانیه میتوانید عکس بدون لرزش بگیرید.اما به این نتیجه باید فاکتورهایی از جمله تعادل لنز و
بدنه در دست و همچنین میزان لرزش دست را هم اضافه کنید.ممکن است کسی در 5/1 ثانیه عکس خوبی
بگیرد و دیگری در 20/1 عکس تار و دارای لرزش.
موفق باشید
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
البته روی سرعت های پایینتر از 40 بهتره سوژتون رو جایی کوبیده باشید یا با تپانچه تهدیدش کنید که تکون نخوره...
تفاوت این لنز در فاکتور شارپنس اونقدر با 135-18 زیاده که با شات اول روی ال سی دیه دوربین فریاد میزد و کاملا مشهود بود...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون دوستان عزیز من تا حدودی مباحث تئوریکالش آشنا هستم ولی چون شنیدم و همینطور خودم لمس کردم در برخی از مدلها عملا لرزشگیر دست اون مقداری را که ادعا می کنه ساپورت نمی کنه می خواستم ببینم اگه فرض کنیم من دست قوی داشته باشم سوژه ام جان نداشته باشه که احتیاج به تهدید و این حرفها پیدا کنی با چهار استاپ لرزش گیر عملا یک عکس شارپ می ده یا نه
باز هم تشکر از راهنمایی ها تون البته برداشت من از راهنمایی هاتون اینه که عملکرد خوبی داره !! و ظاهرا دارم تو خرج می افتم باز
دوست عزيز اين لنز از اون لنزهاييه كه در ديافهاي باز شارپنس بهتري رو ارائه ميده.
در نظر داشته باشيد اين لرزشگير در تمام فواصل كانوني ثابت نيست.
Image stabilization
Canon boasts that in the case of Canon 15-85 mm they used a new generation image stabilization, which supposedly gives efficiency of 4 EV. We’ve decided to test it by taking pictures at 85 mm with different exposure times and comparing the number of blurred pictures both for the stabilization on and off. The corresponding graph is presented below. The shutter time is expressed in exposure values and in this case 0 EV means 1/125 second.
You can distinctly see that the image stabilization in the tested Canon lens is really efficient. There’s still something missing to the promised 4 EV, but we can definitely say about the results of 3.5 EV. We can praise Canon here, as it’s difficult to find a device, a lens or a camera, which in this category performs better.
نادر مسلمی
ضمنا ارگونومی بدنه هم در لرزش دست بی تاثیر نیست.مثلا با بدنه های xxxd کنترل لرزش دست برای من کمی سخت تر میشه تا بدنه خودم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون از همگی رفتم پایتخت یک 15-85 بدون جعبه که ظاهرا لنز کیت بوده تهیه کردم به قیمت 740000 تومان با همین چند تا عکسی که گرفتم بسیار شارپ هستش سرعت فوکوسش هم خیلی خوبه لرزش گیر دست را هنوز ته توش را کامل در نیاوردم دارم روش کار می کنم باز هم از همه گی ممنون
با سلام
دوست عزیز لنز بسیار خوبی خریدهاید و پشیمان نخواهید شد من این لنز را دارم
بسیار شارپ است ماکرو قابل قبولی هم دارد و آی اس آن هم تا 4 استاپ واقعا جوابگوست و من با سرعت 1
ثانیه هم عکس های خوبی گرفت ام
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم