سلام؛ در مورد قسمت اول، به خاطر عمق ميدان بسيار كم در اين حالت است. نمي دانم از آداپتور لنز معكوس استفاده كرده ايد يا با دست لنز را به دوربين چسبانده ايد. استفاده از آداپتور و همچنين يك سه پايه مناسب كمك زيادي به گرفتن نتيجه بهتر ميكند.
در مورد قسمت دوم هم همانطور كه خودتان گفتيد براي شما بزرگنمايي ايجاد نمي كند (حيف 100-400 نيست براي معكوس بستن، ممكن است خداي نكرده به خاطر سنگيني لنز.... ضمنا به خاطر بزرگتر بودن دهانه لنز و اينكه حتما بايد آن را با دست به دوربين بچسبانيد، احتمان برخورد المان جلويي لنز با قسمتهاي مختلف دوربين و آسيب ديدن آن وجود دارد) براي حصول بزرگنمايي بيشتر بايد از لنزهاي وايد براي اين كار استفاده كنيد. (هر چه لنز وايدتر، بزرگنمايي بيشتر و البته عمق ميدان كمتر)
علاوه بر روش جالب آقاي مسلمي، ميتوانيد لنز را در حالت عادي بسته، ديافراگم را تنظيم كنيد و سپس با نگه داشتن دكمه نمايشگر عمق ميدان، لنز را معكوس كنيد. يك روش ديگر هم بستن يك لنز وايد بر روي لنز تله است (من خودم به وسيله آداپتور 58-58، 18-55 را بر روي 55-250 ميبستم)ببخشید فرمودید که در حالت معکوس دیاف رو باالا بردبد!! بنده برداشتم این طور بوده که در لنز های جدید که کنترل دیافراگم رو از بدنه لنز مثل لنز های قدیمی ندارند و دوربین فرمان مقدار بازشدگی دیافراگم رو به لنز قبل از باز شدن شاتر میده در حالت معکوس فقط با حداکثر دیافراگم میشه عکس گرفت و کنترل دیافراگم در حالت معکوس نیاز به یک عمل جراحی بازگشت ناپذیر داره، جناب مسلمی عزیز تجربه کاملی در این زمینه دارند. اگر بنده برداشت اشتباهی دارم اصلاح فرمائید. شما چه طور این کار رو انجام دادید؟