مبارکتون باشه.امیدوارم بیاد ماندنی ترین لحظه ها رو با اون به ثبت برسونید و مطمئن باشید انتخاب بجایی بوده.منم لنزمو با همین شرایط خریدم منتها 750 ...جمهوری همین740 قیمت دادن ولی ماه رمضونی واقعا حال نداشتم تا اونجا برم...
مبارکتون باشه.امیدوارم بیاد ماندنی ترین لحظه ها رو با اون به ثبت برسونید و مطمئن باشید انتخاب بجایی بوده.منم لنزمو با همین شرایط خریدم منتها 750 ...جمهوری همین740 قیمت دادن ولی ماه رمضونی واقعا حال نداشتم تا اونجا برم...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خوب یک چند تا شات برایه تست لرزش گیرهم گرفتم لرزش گیرش کاملا موثره وقتی با لرزش گیر 18-200 مقایسه اش می کنم بسیار موثر تره از لطف دوستان هم سپاسگزارم
شاد باشید
امروز نشستم حسابی با این لرزش گیرش رویه فوکال 85 بازی کردم جهت اطلاع سایر دوستان می گم تا 2 استپ را بسیار عالی جواب می ده فوکوس کامله کامله ( رویه سرعت 20/1) ولی سه و چهار استپ افت می کنه من تا 6/1 هم اومدم لرزش عکس وقتی تصویر را رویه مانیتور بزرگ می کنی به نظر من تا 2 استپش را می شه روش حساب کرد ( البته این را اضافه بکنم سعی نکردم برایه دستم تکیه گاه درست کنم و تو شرایط خاص قرار بگیرم می خواستم کلا ببینم تو حالت عادی و نرمال چی می شه )
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
این تجربه منه اگه اشتباه می کنم دوستان لطفا اصلاح کنند شارپترین تصاویر این لنز رویه دیافراگم 5 به دست می اید و تقریبا با دیافهای باز تصاویر با کیفیت تری نسبت به یک دیافراگم متوسط می شه بدست اورد
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
با سلام
نمونه عکس های لنز 15-85 خودم رو تو 15 مم در زیر لینک دادم، در هیچ یک از فواصل کانونی دیگه وضع به این صورت نیست ، می خواستم ببینم آیا سیاه شدن گوشه ها تا این حد طبیعی هست یا این که لنز من مشکلی داره، البته با 2 میلیمتر زوم کردن هیچ اثری از این سیاه شدن گوشه ها باقی نمی مونه. یک لنز دیگه دیگه رو هم تست کردم اونم تقریبا در دیوار سفید همین مشکل رو داشت. و جالبه که هر دو لنز بیشتر مشکل رو در گوشه های سمت راست داشتند و در گوشه های سمت چپ وضع خیلی بهتر بود.
با تشکر
نمونه عکس در دیافراگم ها مختلف لنز 15-85 در 15mm با فیلتر hamma htmc-بدون هود
3.5 - 4 - 5.6 - 8 - 11 - 16
=-=-=-=-=-=-=-=
نمونه عکس ها بدون فیلتر-بدون هود
3.5 - 4 - 5.6 - 8 - 11 - 16
ویرایش توسط SinaVT : Monday 18 October 2010 در ساعت 23:12 دلیل: اضافه کردن لینک عکس ها بدون فیلتر و توضیح هود
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
عجیبه من این مشکل رو با لنزم ندارم.احتمالا فیلتر روی لنزتون بستید؟ کناره های خیلی سیاه هست!!!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ویرایش توسط SinaVT : Monday 18 October 2010 در ساعت 23:13
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند