سلام آقا کیوان
سوال جالبی کردید. البته که باید تا فریمویر جدید منتظر بود ولی دقت کنید که این امکان در نرم افزار فقط روی فرمت JPG موثر است .در نتیجه اگر با RAW کار میکنید و یا کار خواهید کرد شاید این گزینه زیاد بدردتان نخورد . در DPP یا َACR ( یا هر نرم افزار ادیت RAW ) براحتی و با میدان عمل باز خودتان میتوانید نسبت به تصحیح اقدام کنید.
موفق باشید
پ ن : دست اقای شکور زاده درد نکنه راهنمایی خوبی بود . انگار خط رو خط هم شدیم .
فرهاد برنجی
سلام
ببخشید که با تاخیر جواب دادم چون تا الان دنبال CD هام بودم:D
کارم انجام شد. با نرم افزار EOS Utility و گرفتن آخرین update از سایت کانن وقتی دوربین رو بهش وصل کردم و تو منوی Peripheral Illumination Correction رفتم لنز 15-85 را انتخاب کردم و اطلاعات این لنز به دوربین منتقل شد.
خوشبختانه مشکل Vignetting تا حد زیادی در عکسها بر طرف شده.
من تقريبا قصد خريد اين لنز رو دارم! مي خواستم بدونم اين مشکلي که اين دوستمون باهاش مواجه شده در تمامي اين لنز ها هست يا نه...
سلام
دوست عزیز، ایرادی که به آن اشاره شد در مورد لنز یکی از دوستان و آن هم مورد بسیار نادری بود که احتمالا ناشی از ضرب خوردگی لنز یا... قبل از خریداری ایشان است. لنز 15-85 یکی از لنز های ارزشمند کنون میباشد که واید و تله مناسبی را فراهم میکند. کیفیت اپتیکی آن هم در حد بسیار خوبیست است.
من به شخصه از کار با آن راضی هستم...
همیشه موفق باشید.
مشکلی باهاش ندارم با دوربین 550D خودم ...من تقريبا قصد خريد اين لنز رو دارم! مي خواستم بدونم اين مشکلي که اين دوستمون باهاش مواجه شده در تمامي اين لنز ها هست يا نه...
من هم خیلی از این لنز راضی هستم
کیفیت فوق العاده ای داره ... شارپنس بسیار عالی ای هم داره این لنز
نمیدونم نظر اساتید رو اما بنظر من این لنز میتونست یکی از هم خانواده های لنز های سری L شرکت Canon باشه .
سلام
نمونه کارهایی که گذاشته بودم با دوربین قدیمیم بوده بجز 5 الی 6 پرتره آخر که با دوربین و لنز جدیدم گرفتم
متاسفانه بدلیل اینکه بیشتر عکس پرتره میگرفتم باهاش نمونه عکس خاصی نداشتم که واست بزارم اما این چند موردی که قرار میدم با همین دوربین و لنز هست که جز Resize کردن عکس ها هیچ ادیتی روش انحام نشده .
این هم جند عکس بدون ادیت با این لنز
IMG_0156.jpg IMG_0161.jpg IMG_0809.jpg
البته اگر خواستید تصاویر بیشتر از نمونه عکس های این لنز ببینید میتونید به این فروم هم مراجعه کنید :
http://photography-on-the.net/forum/...760140&page=22
کراپ 100 درصد عکس ها رو هم قرار داده . خودم قبل از خرید این لنز کل این تاپیک رو بررسی کرده بودم و خیلی امیدوار شدم واسه خریدش ^.-
سلام
کسی تجربه لنز معکوس با این لنز رو دارد؟ روی بادی 7دی تست میکردم، عکسها همیشه فلو است لرزشگیر را خاموش کردم ، دیاف را بالا بردم ، حتی با سرعت 1/1000 هم عکس ها شارپ نیست...
علتش رو کسی میدونه؟ البته با لنز دیگه ای رو این بادی تست نکردم ( با 100-400 آمدم تست کنم بیخیال شدم، از خود سوژه هم کوچک تر میکنه!!!:biggrin:)
سلام جناب شکور زاده
ببخشید فرمودید که در حالت معکوس دیاف رو باالا بردبد!! بنده برداشتم این طور بوده که در لنز های جدید که کنترل دیافراگم رو از بدنه لنز مثل لنز های قدیمی ندارند و دوربین فرمان مقدار بازشدگی دیافراگم رو به لنز قبل از باز شدن شاتر میده در حالت معکوس فقط با حداکثر دیافراگم میشه عکس گرفت و کنترل دیافراگم در حالت معکوس نیاز به یک عمل جراحی بازگشت ناپذیر داره، جناب مسلمی عزیز تجربه کاملی در این زمینه دارند. اگر بنده برداشت اشتباهی دارم اصلاح فرمائید. شما چه طور این کار رو انجام دادید؟
*: پی نوشت: نمردیم و کاربر همراه هم شدیم :)
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند