پس من همین ۱۵ ۸۵ رو می گیرم باتشکر از تمامی دوستانصد در صد 85-15 .
I have 7 M in My Name so I am Sir.M7
Mohammad Mahdi Mohammadi
ولي توجه كنيد كه فاصله ي كانوني 28 روي روي دوربين هاي كراپدار معادل حدود 45 ميليمتر است و نمي توانيد از اين لنز به هنوان لنز هميشه همراه استفاده كنيد مگر اينكه در كنار 55-18 كيت باشد.
موافقم. من یک 105-28 سیگما دارم که وقتی بیرون می روم با خودم نمی برم چون ترجیح می دهم 55-18 را ببرم و واید داشته باشم. برای مقاصد عمومی داشتن واید از تله واجب تر است و ارتباطی هم به سلیقه ندارد.
در باره تنبلی هم عرض کنم که خیر شرایط کمی عوض شده و لوازم حساس هستند. بنده قبل از دیجیتالی شدن همیشه 3 لنز همراه داشتم 50 - 28 و 205-85 و براحتی هم لنز عوض می کردم الان هم اون لنز ها را دارم اتفاقاً لنز های با کیفیت و عالی هم هستند اما پیش از تغییر لنز همیشه به شرایط نگاه می کنم باران ، رطوبت شدید ، گرد و خاک کویر و ... اینها برای دوربین فیلمی مشکل ساز نبود اما برای دیجیتال هست.
سلام
حدود یک ساله که 450D با لنزهای 55-18 و 200-70 F4 IS خریدم.
قبل از اون با دوربین Powershot Pro1 و S3IS عکاسی میکردم.
چون تجربه کمی در دوربینهای SLR داشتم حالا با این مشکل مواجه شدم.
( هر که بامش بیش برفش بیشتر)
یعنی چند میلیون تومن پول برای تهیه لنزهای متنوع با فابلیتهای متفاوت باید کنار بگزارم.
البته بایستی بگم دنیای عکاسی با SLR متفاوت با عکاسی بوسیله دوربینهای SuperZoom هستش.
یک راهنمایی از دوستان میخواستم. در نظر دارم لنز 200-70 رو بفروشم و یه 400-100 با 70-24 سری L بگیرم.
چون عملا 200-70 فقط سه ماه یکبار از تو کمدم در میاد.
یا یک دوربین SuperZoom به سیستم اضافه کنم؟
سلام
دوست عزیز با توجه به رنج ایده الی که 200-70 بهتون میده حیفه که این لنز با ارزش رو از دست بدید.چون عملا 200-70 فقط سه ماه یکبار از تو کمدم در میاد.
400-100 کاربردهای خاص تر و به نظر من محدودتر ی داره نسبت به 200-70 . البته روی دوربین کراپ.
شاید اوایل نه ولی در آینده نه چندان دور 400-100 هر 6 ماه یکبار از تو کمدتون بیرون میاد.
:)
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام
من يه دوربين canon 1000D دارم
لنزي كه روي خودشه فكر كنم 18.5 وايد باشه
من چيزي از لنز و دوربين ها نميدونم:biggrin:
فقط ميدونم كه اين لنز اصلا زوم نداره
خيلي بده
مي خواستم بپرسم اگه بخوام يه لنز زوم بگيرم چه قيمتها و مشخصاتي ميتونه مناسب باشه
براي كار حرفه اي نميخوام
ولي تا حدي زوم خوبي بهم بده
ممنون
سلام.
خیلی سوالتان کلی است. ولی شما برای حداقل استفاده از نظرات دوستان ، باید اطلاعات حداقلی از مفاهیم عکاسی (در این مورد ، انواع لنزها و فاصله کانونی و ... ) را بدانید.
با مراجعه به مقالات این سایت ، پاسخ خیلی از سوالاتتان را دریافت می کنید. ولی به اختصار عرض کنم که:
احتمالا لنز شما 55-18 معروف است. (که لنز زوم محسوب می شود)
18mm برای کاربردهای معمولی ، واید مناسبی است. و 55 هم عکسهایی نرمال (تقریبا نزدیک به زاویه دید چشم انسان) به شما می دهد. لنزهایی با فواصل کانونی بلندتر، لنزهای تله محسوب می شوند (البته تله کوتاه تا بلند)
احتمالا منظور شما هم از زوم، فواصل کانونی بلند تر است.
اگر بفرمایید که برای چه نوع عکاسی به این نوع لنزها نیاز دارید (مثلا پرتره یا حیات وحش یا ...) انتخاب بهتری می توانید داشته باشید.
پ.ن. به آرشیو ارسالهای تان مراجعه کردم. احتمالا لنزی برای آتلیه و پرتره نیاز دارید. مثلا لنز 85mm یک لنز بسیار مناسب (روی دوربین شما) محسوب می شود.
ویرایش توسط Chik : Tuesday 2 March 2010 در ساعت 20:39 دلیل: پست همزمان
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.
سلام
شرمنده اطلاعات کمی دادم
من میخوام زومی داشته باشه که بتونم مثلا از ابرهای یک قسمت از آسمون یا از یه منظره نسبتا دور یا از یه پرنده عکس بگیرم
توضیحات فنی لنز رو بلد نیستم:biggrin:
قیمتش هم هر چی کمتر بهتر
در حد 300 تومن
ممنون