به طریقی با اندکی تخفیف در جمیع خواسته هاتون از یک لنز، تعداد زیادی از مواردی که فرمودید در لنزی مثل 50-17 تامرون دیده میشه.(به جز ماکرو که اصولا لنزهای خاص خودش رو میطلبه) تا حد امکان واید،دیافراگم ثابت 2.8 و اپتیک بسیار خوب.اما اگر همه اون موارد رو در یک لنز بخواهید باید خدمتتون عرض کنم که چنین لنزی فعلا موجود نیست(در هیچ برندی) که در این صورت اگر اصرار به داشتن تمام اون موارد داشته باشید و بودجه هم باشه مجبور به خرید دو لنز یا حتی بیشتر خواهید شد.درباره بهبود نور در فضاهای بسته هم توصیه بنده حتما و حتما تهیه فلاش اکسترنال هست.(اگر در تجهیزاتتون ندارید) شاید با نور قوی و کنترل شده این فلاش ها در فضاهای داخلی و دیدن نتیجه اون اصلا به این نتیجه برسید که فعلا نیازی به لنز دیگری نیست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون از راهنماییتون . راستش خودم رو برای پیشنهاد 15-85 آماده کرده بودم ! مشکلی که منظور من هست در محیط های بسته و کم نور ( شبیه سالن ها و داخل منزل ) چون در مجالس حرکات سریع هستن ، برای جلوگیری از تاری باید سرعت شاتر رو بالا برد و ادامه ماجرا رو هم که می دونید . استفاده از فلاش هم که معایب خودش رو داره . البته اولویت اصلی من برای خرید دوباره ، بالاتر بردن کیفیت و شارپنس هست که با استفاده از فلاش میسر نیست و خرید لنز سیگما یا تامرون هم فکر نمیکنم بتونه اون نیاز ها رو پاسخ بده . البته من از لنز پیشنهادی شما و قیمت و مشخصاتش شناختی ندارم ، شاید بتونه گزینه خوبی باشه .
با تشکر .
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
دوست عزیز برای واید روی بدنه های کراپدار کنون بهترین لنز همان ۱۰-۲۲ مشهور هست که الحق لنز بسیار ارزشمندی هست. بحث ماکرو جداست و لنز های دیگری می طلبد ۶۰ ماکرو برای بدنه کراپ دار و ۱۰۰ ماکرو در هر دو ورژن لنز های بسیار ارزشمندی هستند. میزان نویز هم به سنسور شما بستگی دارد و متاسفانه با خرید لنز جدید بهبودی در این قضیه حاصل نخواهد شد. استفاده از ایزوی مینیمم و پیدا کردن مهرات در اعمال نویز ریداکشن چاره ساز ترین راه خواهد بود. پیشنهاد من به شما این هست که نیاز ها یا علاقه های خود را به هر روشی که هست نعیین کنید و بعد به افزایش تجهیزات بپردازید تا هم در یک زمینه خاص مهارت پیدا کنید و هم پول خود رو دور نریزید. وسایل و تجهیزات اضافی فقط و فقط سردگمی ایجاد می کند.
دوست عزیز اضافه کردن ۳۵-۱۶ دو میلیون و هفتصد هزار تومانی چه مزیتی می تواند برای کسی که با ۵۵-۱۸ کار میکند داشته باشد؟ آیا دو میلیمتر واید ارزش این سرمایه گذاری هنگفت را دارد؟؟ قرار نیست هر کس که کیفیت خوب در عکس خواست سراغ سری ال برود و میلیون میلیون پول هزینه کند.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند