سلام خدمت تمامی کاربران و اساتید
دو تا سوال داشتم . لطفا راهنمایی کنید
1- فرق اساسی مابین لنز 16-35 سری یک و 16-35 سری دو در چیست ؟
2- مابین دو لنز 17-40 و 16-35 سری یک کدام یک از لحاظ کیفیت و قابلیت ها جهت عکس برداری و فیلم برداری با 5d mark iii در زیر آب بهتر و جوابگوتر می باشد (لطفا دلیل را ذکر نمائید).
با تشکر
ببخشید برای دوربین Canon 5d Mark III برای کار فیلمسازی و چه لنزی رو پیشنهاد میکنید ، لگه توضیح بدین و حدود قیمت ممنون میشم
برای خریدلنز در عکاسی و فیلمبرداری هیچ گونه نسخه پیچی وجودندارد. فیلمسازی یک شبه که نداریم. اگه اطلاعاتتون رو اونقدر بالا ببرید وامکانات لازم رو واقعا برای ساخت فیلم مهیا کردید, اولا اون موقع قاب بندی ها و زاویه ها رواونقدری میشناسیدکه لنزتون رو انتخاب کنیدودوما اگه بدون شک هدفتون فیلمسازیه, با فیلم اول همه کادرهاو فوکال ها رو خواهید دونست. ساختن که ترس نداره.دومی رو بالنز وشناخت مناسب بسازید.
ولی اگه الان اطلاعاتتون دراون حده که دنبال نسخه ای برای خرید لنز مناسب برای فیلمبرداری هستید,همین نسخه ای اگه جایی پیچیده بشه احتمالاصحیح نیست وباید بدونید که اطلاعاتتنون کامل نیست. ونبایدالان لنزی بخرید.
چیزی که الان باید بخرید , کتابه !
موفق باشید.شاد وپیروز...
سلام چه لنزی رو برای کار فیلمبرداری در دوربین 60d پیشنهاد می کنید ...
دوستان بنده میخوام دوتا لنز 55-18 کیت و 250-55 ام رو با لنز 135-18 عوض بکنم.
نظرتون چیه؟ دوربینم 450D هست.
اگر بخوام 50 f/1.8 رو هم بعداً به 135-18 اضافه کنم، ضرر میکنم؟ یا با وجود همین 135-18 نیازی به 50مم نیست؟
18-135 معمولی تفاوت انچنانی به کيتی که الان داريد نميکنه
اگر ورژن اس تی ام بگيريد کيفيت خوبی داره
50 1.8 به خاطر ديافراگم بازش اصلاً با لنزی که داريد يا ميخواهيد بگيريد قابل مقايسه نيست و استفاده های خاص خودش رو داره اما 18-135 يک لنز همه کارست اما کيفيت متوسطی هم داره
من جای شما بودم 55-250 رو نگاه ميداشتم و به جای 18-55 17-50 2.8 تمرون ميگرفتم
يا 50 1.8 ميگرفتم
که بشه اسمش رو ارتقاء گذاشت
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
بله، نظرم روی stm هست.
البته فکر میکنم در خرید 50 1.8 ناگزیر هستم.
این عوض کردن لنز واقعا اذیتم میکنه، در بعضی مواقع تا میام لنز رو عوض کنم، سوژه رو در حالتی که میخواستم به ثبت برسونم، از دست میدم.
در مورد 50-17 تمرون باید تحقیق کنم.
اینجا رو ببینید مقایسه ای بین 135-18 و 85-15 شده... کیفیتش نسبت به قیمتش به نظرم عالیه.
در هر صورت ممنون از نظر و پیشنهادتون.
دوستان دیگر اگر نظری، تجربه ای در مورد این لنزها دارید لطفا بفرمایید.