خواهش ميكنم از اساتيد محترم جواب منو بديد لطفا
من دوربين 550D دارم ميخواستم لنزى كه كيفيت بالايى داشته باشه و با عكساش حال كنم بخرم , خودم نظرم لنز 105-24 بودش ولى بهم گفتن كه اين لنز روى اين دوربين جواب نميده . خودم نسبتأ مبتديم و دليل اين حرف نفهميدم . در حال حاضرم لنز 55-18و لنز 250-55 رو هم دارم ولي انتظارمو براورده نميكننن ، تا ٢٥٠٠ هم ميخوام هزينه كنم حالا يه كم بالا پايين مهم نيستش تورو خدا راهنماييم كنيد كيفيت عكس برام خيلى مهمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
خواهش ميكنم از اساتيد محترم جواب منو بديد لطفا
من دوربين 550D دارم ميخواستم لنزى كه كيفيت بالايى داشته باشه و با عكساش حال كنم بخرم خودم نظرم لنز 105-24 بودش ولى بهم گفتن كه اين لنز روى اين دوربين جواب نميده خودم نسبتأ مبتديم و دليل اين حرف نفهميدم تا ٢٥٠٠ هم ميخوام هزينه كنم حالا يه كم بالا پايين مهم نيستش تورو خدا راهنماييم كنيد كيفيت عكس برام خيلى مهمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین اگه خیلی مبتدی هستی صبر کن یکم با لنزت که احتمالا کیت هست کار کن ببین سلیقت چی هست ، واید دوس داری ، تله دوس داری ، سبک خاص خودتو پیدا کن ، چون با ۲.۵ خیلی لنزهای عالیی مثل ۷۰-۲۰۰ f4 می تونی بخری. بعد درست تر می تونی انتخاب کنی.
در مورد جواب دادن ا۲۴-۱۰۵ هم ،مشکلی نداره.
دوستان براي كنون ٦٠ دي ، لنز فيكس براي پرتره چه فاصله كانوني رو توصيه ميكنيد؟
نظر خودم روي ٥٠ ميلي متر اف ١/٤ هستش با توجه به فاكتور كراپ انتخاب خوبيه يا زياده تله خواهد بود؟
لنز فعلي من الان ١٥-٨٥ .
ممنونم.
دوستان کسی جواب بنده رو نمیده !
لنز با f 1.4 یا f 1.2 چی بگیرم ؟
پرایم باشه هم مشکلی ندارم
لطفا محلی برای خرید هم معرفی بفرمایید
اما اگر جديد بخواهيد فقط اينا هست
50 1.2
85 1.2
35 1.4
50 1.4
35 1.4 سيگما
50 1.4 سيگما
85 1.4 سيگما
اينکه کدوم رو بگيريد بسته به نيازتونه و بودجه
اگه به عکاسی تو نور کم علاقه داريد بادی رو عوض کنيد و 6 دی بگيريد نتيجه بهتری از خريد لنز های گرون 1.2 و بادی کراپ ميگيريد