همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
لنز هاي 55-250 و 70-300 لنزهاي همه كاره (Walk Around) نيستند زيرا فقط بازه تله را پوشش مي دهند و شما عملا بازه وايد و نرمال را نخواهيد داشت. به نظر من براي محدوده قيمت مورد نظر شما بهترين انتخاب همان 18-135 است كه اگر نتوانيد مول STM را بگيريد كيفيت اپتيك بهتري از نوع معمولي دارد. با هزينه بيشتر مي توانيد لنز ارزشمند 15-85 را تهيه كنيد.
باسلام یه شما مشکل منو دارید لنز قیلی رو نگه دارید و یک 70-300 تامران خریداری کنید هم ماکرو هم تلست قطر دهانه فیلترش هم 62
این هم لینکش http://www.amazon.com/Tamron-70-300m.../dp/B000HDZAUA
ویرایش توسط ximballchin : Monday 10 March 2014 در ساعت 11:37 دلیل: a
سلام مجدد خدمات دوستان عزیز ممنو از پاسخ همه عزیزان با توجه به پیشنهاد دوستان یک لنز دست دوم ۱۸-۱۳۵ گیر اوردم اما stm نیست آیا خیلی کیفیت stm با ورژن قدیمیش فرق میکنه کلان فرق این دو ورژن باهم در چیست ارزش هزینه بیشتر کردن رو داره ؟ آیا فقط stm به دارد کسانی که فیلم برداری میکنن میخوره ؟
این لنز از دو جهت با ورژن قدیمیش تفاوت دارد:
1- سیستم فوکوس: استفاده از استپر موتور در لنزهای STM به جای میکروموتور (که در ورژن قبلی استفاده می شود) باعث شده فوکوس سریعتر ، دقیقتر و بی صداتر عمل کند. این ویژگی مخصوصاً در ترکیب با دوربین هائی که از سنسورهای هیبرید (مانند 100d، 650d , 700d) یا دوال پیکسل (70d) استفاده می کنند باعث می شود فوکوس سریع در live view و فوکوس ممتد در فیلمبرداری ممکن شود.
2- کیفیت اپتیکی: با بهسازی های انجام شده روی این لنز، کیفیت اپتیکی آن نسبت به ورژن قبلی به وضوح افزایش یافته است:
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS Lens Image Quality
به نظر من قطعاً ارزش هزینه اضافی نسبت به ورژن قبلی را دارد.
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 10 March 2014 در ساعت 21:21
سلام
در خصوص اپتيك لنزهاي STM، بر خلاف آنچه در مطلب سايت پيكسل نوشته شده (نقل از سايت پيكسل: تفاوت این دو مدل لنز بیشتر هنگام استفاده از فوکوس خودکار (AF) در حالت فیلمبرداری دیده میشود، و در شرایط غیر از این، تفاوت چشمگیری وجود نخواهد داشت.) اين لنزها از نظر اپتيك نسبت لنز هاي نسل قبل به نحوچشمگيري بهبود يافته اند.
ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 16 March 2014 در ساعت 11:04
سلام به همه دوستان
قصد خرید یک لنز جهت تکمیل مجموعه MKII و 70-200 f4 IS رو دارم با بودجه زیر 3 میلیون و ترجیحا زیر 2.5
نیاز ها هم طبیعتا میشه تکمیل رنج واید تا نرمال یا تله هستش و اینکه به عنوان لنز ثابت بشه روی دوربین ازش استفاده کرد. تا به امروز برای این کار از یه 400D استفاده میشده
البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که بشه برای کار نیمه حرفه ای هم توی آتلیه ازش استفاده کرد (البته استفاده برای همسر گرامی میشه تماما حرفه ای)
گزینه هایی که خودم دارم
24-105 f4
24-70 f4 البته لاید بگردم پیدا کنم
24-70 f2.8 سیگما
گزینه پیشنهادی دوستان :)
این نکته رو هم در نظر داشته باشید که شاید بعدا بخوام با 2.8 کنون تعویضش کنم پس ترجیحا لنزی باشه که به راحتی فروش بره
راستی جعبه سفید بودن یا جعبه اصلی بودن توی فروش تاثیری داره؟