با سلام
با اجازه اساتید محترم
فکر کنم آقای مرادی این F/4 را برای صرفه جویی در هزینه و وزن گفتند و گرنه بهترین 200-70 با F 2.8 میباشد که از هر نظر از F4 بهتره .
و نزدیک به 700 هزار گرونتره از f4 هست
با سلام
با اجازه اساتید محترم
فکر کنم آقای مرادی این F/4 را برای صرفه جویی در هزینه و وزن گفتند و گرنه بهترین 200-70 با F 2.8 میباشد که از هر نظر از F4 بهتره .
و نزدیک به 700 هزار گرونتره از f4 هست
ویرایش توسط shenasi : Saturday 13 March 2010 در ساعت 02:07
نسخه 2.8 این لنز از هر لحاظ امتحان خود را پس داده ولی یکی از معایب ان عدم شارپنس عالی در اف 2.8 می باشد و نیز لرزه گیر 3 استاپی
وزن زیاد این لنز هم جزو معایب ان است
برای دوستانی که قصد خرید لنز 70-200 دارند , توجه داشته باشند که این اف 2.8 جدای اسم بزرگش در چند درصد موارد به کار می اید , ایا این مقدار هزینهو این سنگینی و خستگی هنگام عکاسی ایا ارزش دارد یا خیر
وگرنه می توان با هزینه ای کمتر به یک لنز عالی دست یافت که بتواند بسیاری از نیاز های ما را برطرف کنه
حمید رضا مرادی
G12
من چگونه میتونم
auto lighting optimizer که
disable هست رو فعال کنم؟
هر کاری میکنم هیچ تغییری نمیکنه در ضمن درجه تغییر هم رویm
هست چقدر خوب میشد اساتیدsetup canon eos 7d
رو کاملا برای ما مبتدیها توضیح میدادن
به سپاس فراوان
در روضه قلب جز گل عشق مکار
با عرض سلام و تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو
یکی از دوستان خارج از کشور دو تا لنز برام پیدا کرده.من یه کانن 400Dدارم و بیشتر به پرتره و لنداسکیپ علاقه مندم.
اگه ممکنه در مورد نوع لنز و قیمتهاش راهنماییم کنید. و اینکه آیا اصلا" از خارج خرید کنم یا همینجا؟با توجه به اینکه دوستم در زمینه عکاسی سررشته نداره و نمیتونه لنزها رو برام تست کنه.
مشخصات لنزها:
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Lens با قیمت تقریبی 650000 با هزینه ارسال
Canon EF 70-200mm f/4 L USM Lens 70-200 f4 L 70 200 f4 با قیمت تقریبی 850000 با هزینه ارسال
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.
خیلی ممنون از راهنمائیتون.ولی در مورد لنز 200-70 فکر نمیکنم IS باشه.چون توی مشخصاتش ذکر نشده.اگه IS نباشه با این قیمت گرونه؟قیمت اون 105-24 چطوره؟معقوله به نظرتون؟
سلام .
اون200-70 , IS است.چون بدون IS اون قیمت پایینتری دارد.105-24 هم قیمت خوبی دارد ولی خودتون باید تست کنید و تمیزی آنرو ببینید.من که قیمت دست دوم دوستان برا ۲۴-۱۰۵ رو تو بخش خریدو فروش پیگیری میکردم حدود ۹۵۰ بود.رو خرید جنس دست دوم دقت کنید.مخصوصاً اینکه از خارج از ایران برای شما بفرسته و گاهی برگرداندن اون هزینهٔ اضافی رو دست شما میگذاره.شما میتوانید برا پیدا کردن حدود قیمت یه نگاهی به تاپیکهای خریدو فروش و قیمت لنزها بندازید.
سلام
اگه IS نباشه به این قیمت گرونه چون در ایران با بیمه و گارانتی حدود 800 تا 850 هست. و اگه IS باشه در ایران 1300 هست.
در مورد 105-24 هم قیمت خیلی خیلی خوبی داده به شرطی که سالم باشه . ببینید برای چه سال هست. شماره سریال پشت لنز را بگید براتون بفرسته. در ایرن قیمت این لنز بین 1.150.000 تا 1.200.000 هست.
حتما در خرید لنز دست دوم دقت کنید.
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.
جالب اینجاست که 105-24 دست دوم نیست.نوئه.من هم به قیمتش شک کردم
با سلام خدمت اساتید و دوستان فروم
شاید مقایسه درستی نباشه
ولی تو رنج قیمت نزدیک به هم قرار دارن
برای فردی مثل من که میخواد یک لنز واید داشته باشه
عزیزان راهنمایی کنن من این لنز رو زیاد در بین دوستان فروم نمیبینم Canon EF 17-40mm f/4L USM
ایا مواردی هست که باعث استفاده کم این لنز بشه
در مقایسه با EF-S 15-85mm F3.5-5.6 IS USM برای من که احتیاج به فقط واید دارم کدوم اولویت قرار میگیره
اول میخوام بیشتر لنز های سری L داشته باشم
بخاطر کیفیت اپتیکی و دهانه 77MM و کمی اینده نگری برای فول فریم
البته این اخری زیاد تو فکرم نیست چون دوربین واقعا کارامدیه وخصوصا برای من که میخوام با راهنمایی اساتید عکاسی حیاط وحش و پرندگان رو یاد بگیرم
و کراپ 1.6 برام عالیه
ولی لنز Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM
واقعا لنز زومه و در سایر موارد خیلی اذیت میشم خصوصا مناظر .
اگه زیاد به تایپیک لنز مربوط نبود ممنون میشم مدیران منتقل کنن به تایپیک خودش
دو لنز
قیمت های زیر رو دارن
EF-S 15-85mm F3.5-5.6 IS USM
780 هزار
Canon EF 17-40mm f/4L USM
850 هزار
البته کمی پایین تر هم میشه پیدا کرد
یک لنز خوب دیگه رو داریم در این حدود مشخصات ولی بهتر و گرون تر و تقریبا با قیمت دو برابر
Canon 16-35mm f/2.8L
از دوستان میخوام ارزش لرزه گیر در مورد لنز EFS رو بدونم چه قدر مهمه در این رنج زوم و چرا واقعا قیمت این قدر نزدیک در این مورد به لنز L
ایا واقعا کانون در این سری EFS کیفیت رو بالا برده یا نکاتی وجود داره که من مبتدی نمیدونم؟
ویرایش توسط بهرنگ : Thursday 25 March 2010 در ساعت 17:12
بهرنگ پاشایی
Canon EOS 7D\BG-E7 Battrey Grip\Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM\Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM\MANFROTTO MN190X PROB+MN322RC2