بین بازه 18 تا 55 کیفیت 18-55 STM با 18-135 STM از لحاظ شارپ بودن و داشتن خطای کمتر چقدر فرق داره؟ 18-135 در اون بازه فقط منظورمه بهتره یا بدتر؟
لطفا دوستانی که خودشون تجربه کار با هر دو لنز را داشتن راهنمایی کنن( لنز 18-55 های قبلی اصلا مورد نظرم نیست)
سلام دوستان و اساتید گرامی
دنبال لنزی هستم تا 1.5 میلیون تومان ، بین دو نوع شک دارم ، اینکه یک لنز مثل 18-200 بگیرم یا اینکه یک لنز فیکس مثل 24 م م اف 1.8 بگیرم ! دوربینم هم کنون 550D هست و فقط یک لنز 50 م م اف 1.8 دارم.
لطفا راهنمایی کنید که با هرکدوم از این نوع لنزها چه ژانرهایی میشه کار کرد و محدودیت هایی که دارن چه چیزی هست ؟
و یک راهنمایی دیگه ای که نیاز دارم اینکه بهترین لنز همه کاره تا سقف 1.5 میلیون تومان پیشنهادتون چیه ؟
ممنونم
لنز 18-200 لنز با كيفيتي نيست و خريد آن اصلاً توصيه نمي شود.
لنز هاي با دامنه وايد تا تله (مثل 18-55 و 18-135 و 15-85 و 18-200) لنزهاي Walk Around و يا لنزهاي همه كاره هستند كه براي مصرف عمومي عكاسي (لنز همراه) استفاده مي شوند ولي وقتي ضريب زوم اين لنزها زياد مي شود (مثل 18-200 كه ضريب زوم 11 دارد (200 تقسيم بر 18)) با افت كيفيت زياد همراه خواهد بود. محدوديت لنزهاي همه كاره معمولاً اپرچر (ديافراگم) نسبتاً بسته است كه كنترل عمق ميدان و عكاسي در نور كم را دشوار مي سازد و شارپنس آنها هم معمولاً چندان زياد نيست.
لنز 24 م م f/1.8 براي بعضي پرتره هاي خاص كاربرد دارد . و محدوديت عمده آن يكي فيكس بودن آن است كه براي شما كه فقط يك لنز 50 داريد مشكل خواهد بود و يكي هم فاصله كانوني آن كه روي دوربين هاي كراپدار نه به قدر كافي وايد است كه به كار منظره بيايد و نه نرمال.
پيشنهاد من براي خريد لنز همه كاره، خريد لنز 15-85 دست دوم تميز يا 18-135 STM است.
سلام
من یه سوال دارم
الان که 18-135 STM دارم وقتی تو شب میخوام پرتره + بوکه بگیرم نیاز دارم حدود 1 ثانیه نوردهی بشه
حالا میخوام بدونم این زمان تو لنز 50mm f1.8 STM چقدر میشه ؟
در حدی میشه که بشه از اشیاء در حال حرکت ( مثل کودکان ) عکس واضح و روشن گرفت ؟
با فرض این که لنز 18-135 رو هم در فوکال 50 استفاده کنید که بازترین دیافراگم آن در این حالت فکر می کنم 4 باشه، زمان رو می تونید به حدود 1/5 ثانیه کاهش بدید (برای نوردهی یکسان). ولی فراموش نکنید لنز 18-135 از لزشگیر بهره می برد که تا حد قابل توجهی این برتری رو از بین می برد. مگر این که زمان براتون خیلی مهم باشد.
در کل برای عکسبرداری در محیط کم نور + حرکت، شما نیازمند نور مصنوعی (فلاش و مانند آن) هستید...
سلام دوستان وقت بخیر
من یه دوربین کراپ دارم میخوام باهاش عکسهای خونوادگی رو در طبیعت بگیرم و عمق میدان هرچه کمتر بهتر
بودجه هم ماکزیمم 600 تومن
بین 50mm 1.8 stm و 2 لنز دیگه گیر کردم. لنزهای 250-55 و 300-75
میدونم کیفیت پرایم خیلی بالاتره ولی خب به نظر شما چقدر اختلافه؟ از طرفی عمق میدان لنز های زوم در حالتی که بالاترین فاصله کانونی باشن خیلی بیشتر از لنز 50 هست
میخوام ببینم نظر شما چیه؟ اگه پرایم بگیرم کیفیت خوب و بوکه کم دارم ( مثلا اگه با پرایم 50 یک عکس سر تا پا بندازم تقریبا میشه گفت بوکه نداره دیگه)
اگه زوم بگیرم هم عمق میدان خوب دارم هم تله دارم ولی خب کیفیت اپتیک کم دارم
بنابراین به نظر شما به ترتیب اولویت کدوم لنز بهتره؟
اگر با لنز 50 بخواهيد پرتره قدي بگيريد بايد حدود 5 متر از سوژه فاصله بگيريد كه با اپرچر 1.8 عمق ميدان 68 سانتيمتر مي شود (با f/2.8 كه شارپنس عكس بهتر است عمق ميدان 105 سانتيمتر مي شود)
اگر بخواهيد با لنز 55-250 و با فاصله كانوني 250 از سوژه عكس بگيريد بايد فاصله از سوژه حدود 25 متر باشد كه با بازترين اپرچر (f/5.6) عمق ميدان 211 سانتيمتر مي شود
به نظر من اولويت براي پرتره قدي در طبيعت با 50mm f/1.8 است كه هم بوكه بهتري مي دهد و هم نيازي به فاصله گرفتن زياد از سوژه نخواهد بود و هم شارپنس بهتري خواهيد داشت.