نوشته اصلی توسط
jebrahim
لنز 18-200 نیکون لنز خوبیه. از 18-200 کنن سر تره. قیمت کننش رو نمی دونم اما برای نیکون اگر اشتباه نکنم حدود 900 تومان باشه.البته مدل قبلی همین لنز هم کیفیت خیلی خوبی داره و قیمتش هم باید دور و بر 700 تومان باشه.
این لنز برای کسایی هست که ترجیح میدن فقط یک لنز همه کاره داشته باشند و لنز رو زیاد از روی دوربین باز و بسته نکنن. وگرنه کیفیت ترکیب هایی که بهتون گفتم بهتره.
ببینید من نگفتم که هر دو دوربین نیکون از هر دو دوربین کنن بهترن. می گم که از لحاظ کیفیت شبیه به هم هستند ولی چون نیکون در رده لنز های ارزون قیمت تنوع و کیفیت بهتری داره برای شما بهتره. به نظر من ترکیب هر کدوم از دو دوربین نیکون با 18-200 نیکون ترکیب بهتری هست نسبت با دوربین کنن و 18-200 کنن.
اینی که دوربین های SLR-Like رو بهتون پیشنهاد کردم برای اینه که فیلم برداری با دوربین های SLR به سادگی دوربین های SLR-Like نیست. شما اگه برای تفریح می خواین عکاسی و فیلمبرداری کنین و عکس هاتون خلاصه میشه به عکس های خانوادگی یا عکاسی معمولی از مناظر, دوربین های SLR-Like مناسب تر هستند.
برای استفاده از قابلیت های یک دوربین SLR لازمه که شما وقت زیادی صرف یاد گیری اصول عکاسی و ویرایش عکس هاتون کنید. اگر سادگی کار برای شما اولویت داره یک دوربین SLR-Like انتخاب بهتریه. خصوصا اگر تا حالا عکاسی نکردید توصیه نمی کنم که عکاسی رو با یک SLR شروع کنید.