آقای محبی عزیز
ببخشید که من بدون اجازه وارد بحث می شوم اما از آنجا که این بحث دغدغه ذهنی من هم هست نظر خودم را ابراز ی کنم.
من یک 7D جدیدا خریده ام (اگرچه به قصد خرید 5D mark 2 رفته بودم ولی..) با یک لنز 24-105 و یک 100 فیکس ماکرو.
من هم با شما کاملا موافقم که لنز های متعدد و جورواجور عملا مانع از استفاده از همه آنها می شود و ایکاش که یک لنز walkaround خوب وجود داشت که همه می خریدیم و از شر این همه لنزهای متنوع خلاص می شدیم.
اما راجع به لنز 4 یا 2.8 کمی نظرم با شما متفاوت است.
از دید من ...اگر من یک نوازنده باشم که به یک عروسی دعوت شده است باید یک گیتار سه کیلویی را در تمام مدت شب به گردن حمل کنم.
اگر هم عکاس حرفه ای باشم که به این عروسی دعوت شه است باید مارک 2 و یک فلاش نیم کیلویی و یک لنز (مجموعا 3 کیلو) را در طول عروسی به گردن بکشم...شغلم است و دارم از این راه امرار معاش می کنم.
اما اگر کسی مثل من برای ذوق و سرگرمی عکاسی می کند و اگرچه قصد دارد بهترین عکس ها را بگیرد و بهترین حظه ها را شکار کند اما حرفه او عکاسی نیست قبول کنید که این وزن دو برابر مارک 2 با فلاش و لنز 2.8 نسب به 7D با لنز 4 به مرور باعث می شود ک در لحظات زیادی دوربیم را به همراه نبری و از خیر عکس گرفتن بگذری!
و البته این هم نظر من است و یقینا کم اشکال هم نیست.