الآن از دوستان کسی از حدود قیمت این دو لنز خبری داره ؟
105 ماکروی نیکون و
90 ماکروی تامرون ؟
Printable View
الآن از دوستان کسی از حدود قیمت این دو لنز خبری داره ؟
105 ماکروی نیکون و
90 ماکروی تامرون ؟
ممنون از دوستان خوبم سهیل و مرتضی!
بنده قرارهست یک بادی D7000 نیکون بگیرم.
نوع فعالیت عکاسیم بیشتر منظره ،پرتره و حیات وحش و پرندگان است
با خوندن تاپیک های موجود طی هفته گذشته به این نتیجه رسیدم که یک لنز همه کاره (که خیلی هم سنگین نباشه مثل 300-18) و نیازات بالا رو تا حد قابل قبولی برآورده کنه این می تونه باشه :
Nikon Nikkor AF-S DX 18-200/3,5-5,6 G IF-ED VR II
ضمنا دوست دارم که که فعالیتم رو با یه لنز خوب در حوزه ماکروگرافی شروع کنم.(توی این حوزه تازه کار هستم) که با خوندن مطالب فروم و راهنمایی شما دوستان به این انتخاب رسیدم:
Nikon Nikkor AF-S 105/2,8 G IF-ED VR
یا
Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1 New for Nikon/Fujifilm
با توجه به این که 90 تامرون هم خوبه اما VR نداره،به نظرتون کار درستی هست که منِ آماتور (در ماکروگرافی) 105 نیکور رو بجاش بگیرم و برای کارهای دیگر قعلا به همون 200-18 اکنفا کنم؟
از دوستان عزیز تقاضا می کنم که من رو راهنمایی کنن و نظرشون را راجع به این دو لنز 105 و 200-18و ترکیبشون با D7000 بیان بفرمایند
آیا انتخاب من، انتخاب خوبیست؟
پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر می کنم
ممنون از دوستان که قیمت ها رو گفتند .
خب با این اختلاف قیمت 1.700 هزار تومانی دیگه باید ببینید کدوم براتون مقدوره ؟ تامرون 90 بدون VR ولی 900 ؟ یا نیکون 105 ولی 2.600 ؟!
به نظرم روی 200-18 باید برای لنزی به عنوان شروع فکر کنید ! تا بعدا نیازهاتون رو بهتر بشناسید و ببینید که به چه لنزهایی ممکن است بیشتر نیاز داشته باشید و کدوم بخش یا ژآنر بیشتر مد نظر شما قرار خواهد گرفت ؟
در اون صورت تشخیص بهتری خواهید داد که به لنز واید نیاز خواهید داشت ؟ یا لنز ماکرو ؟ یا تله زوم ؟
بعدا امکان فروش لنز یا تعویض آن هست . به هر حال 200-18 هم مشتریان خودش رو همیشه داره .
اما در آینده فکر میکنم شما حتمن جذب 85-16 و با ترکیب با 200-70 یا 300-70 خواهید شد . یا یکی از تله زوم های دیگر از مارکهای دیگر.
ممنونم کورش جان،
من هم راجع به 200-18 با شما هم عقیده هستم. می دونم که کیفیت متوسطی داره ، اما در حال حاضر ترجیحم اینه که فقط یک لنز حمل کنم (بجز ماکرو) و همچنین کمی بصورت تجربی با نیکون عکاسی کنم (دوربین قبلیم 450D بوده) اما قطعا بعدا از ترکیب دو لنز تله-تله و واید-واید استفاده خواهم کرد
راجع به لنز ماکرو هم اینجا (سوئد) قیمت 105 نیکون 2 برابر 90 تامرون هست.در صورتی که قیمت در ایران 3 برابره!
و این که می دونم عاشق ماکروگرافی هستم و می خوام تا جای ممکن یاد بگیرم و پیشرفت کنم...به همین دلیل بود که گفتم بهتره از همین اول سرمایه گزاری کنم روی لنرش....
البته ممکنه من اشتباه کنم و خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم
طبیعتا لنز 105 ماکروی نیکون ، بهتره . اگر مشکل هزینه ندارید ، بهترین گزینه است برای شما .
در واقع یکی از مشکلات همیشه ی ماکروگرافی اینه که شما وقتی به سوژه ای که کمی بیش از حد به تحرک تحریک پذیر است نزدیک میشید مسلما سوژه رو از دست خواهید داد!
ولی با توجه به داشتن 105 میلیمتر که در سنسور های کراپ چیزی حدود 130 و کمی بالا پایین به دست میاد بسیار ماکروی راحتی رو در اختیار شما میزاره!
که این موارد رو جناب خادمی بیشتر متوجه هستند!
موفق باشید!
دوستان عزیز سلام شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی متاسفانه در راهنمای خرید نتونستم سوالم رو بپرسم که مجبورم اینجا بپرسم
عزیزان کار من عکاسی خبری هست / دوربینم هم nikon d300s هست !
حدود 2 میلیون تومان چه لنزی پیشنهاد میکنید ؟
آیا لنز 16-85 لنز مناسبی است ؟
با تشکر از دوستان عزیز
عکاسان حرفه ای خبری معمولا دوتا بادی فول دارن که رو یکیش یه زوم اولترا واید هست و رو اون یکی بادی یه 70-200 .
16-85 لنز خیلی خوبیه ولی باید دید شما چه نوع کار خبری انجام میدید؟!
شاید ازنظر فوکال و همچنین سرعت در مکانهای کم نور دچار مشکل بشید. f3.5/5.6
سرعت فوکوس این لنز هم برای کار خبری مناسب به نظر نمیاد.
سلام
16-85 يك لنز Walk around معمولي با كيفيت خوب است و همانطور كه دوستمون گفت براي كار خبري لنز ايده آلي نيست.
درود
با توجه به میزان بودجه و اینکه بدنه کراپ دارید همون لنز 18-200 به نظر بهترین انتخابه برای شما.
با این بودجه به هر ترکیبی که فکر میکنم جور در نمیاد!
اگه یه فلش مناسب هم انتخاب کنید احتمالا خیلی بهتون کمک میکنه.
تا نظر بقیه دوستان که کار خبری میکنن چی باشه...
سلام
دوستان آيا لنز Nikon 70-300mm f/4-5.6G AF VR براي دوربين D3100 مناسبه؟
گويا اتوفوكوس اين لنز روي اين دوربين كار نميكند!
قيمت هم اگر كسي داره ممنون ميشم اطلاع بده.
درود
پیشنهاد شما برای عکاسی پرتره با محدوده ی قیمتی زیر 600 هزار تومان چیست؟
به غیر از مدل های 50 میلیمتری چون در حال پیدا کردن مدل های جدید هستم!
برای استفاده روی بدنه ی D5100 نیازمند هستم!
با تشکر!
سلام دوستان عزیز
میخواستم نظرتون را در مورد این لنز (60 مم ماکرو) بر روی بدنه D7000 جهت پرتره (آتلیه) جویا بشم انتخاب مناسببی هست و یا آیا کسی این تجربه را دارد؟
بستگی به شما و شرایط داره علاقه مند به ماکرو گرافی باشید این لنز با چه قیمتی تهیه کنید ممکنه دوستی داشته باشید که این لنزو با قیمت مناسب بهتون بفروشه یا با قیمت بالا از مغازه تهیه کنید و اینکه چه لنز هایی دارید...
بطور کلی بخواهیم نظر بدیم این لنز با قیمت بسیار بالای الان انتخاب مناسبی برای پرتره نیست اگه هدف داشتن لنز فیکس با کیفیت هست
۵۰ف۱.۴ با قیمت نصف این لنز که وقتی رو د۷۰۰۰ ببندین ۷۵مم که برای پرتره مناسب هم هست بهتون میده
آیا برای این انتخاب دلیل خاصی دارید؟ در آتلیه نیاز به لنزی نیست که اف باز داشته باشد ، استفاده از این لنز هم برای آتلیه توصیه نمیشود شما میتوانید با لنزهای زوم کار کنید ، دستتان در کادربندی هم باز تر میشود
بعنوان مثال همین 18-105 در دیافراگم های 8 و 11 که عمدتاً در آتلیه استفاده میشود عملکردی عالی دارد و جوابگوی کارتان است.
ممنون از دوستان گرامی
نقل قول:
بستگی به شما و شرایط داره علاقه مند به ماکرو گرافی باشید این لنز با چه قیمتی تهیه کنید ممکنه دوستی داشته باشید که این لنزو با قیمت مناسب بهتون بفروشه یا با قیمت بالا از مغازه تهیه کنید و اینکه چه لنز هایی دارید...
من بجز پرتره عکاسی از اشیا هم میکنم (ماکرو اصلا انجام نمیدم) که البته 1 سالی هست از همین 18 105 از فاصله 50 مم به بالا در دیافهای 8 .9 استفاده میکتم و تقریبا راضی هستم . اما با گذشت زمان به این مسئله رسیدم که توی این کار شارپنس پیشتری نیاز دارم گفتم با یه تیر 2 نشان بزنمنقل قول:
آیا برای این انتخاب دلیل خاصی دارید؟ در آتلیه نیاز به لنزی نیست که اف باز داشته باشد ، استفاده از این لنز هم برای آتلیه توصیه نمیشود شما میتوانید با لنزهای زوم کار کنید ، دستتان در کادربندی هم باز تر میشود
بعنوان مثال همین 18-105 در دیافراگم های 8 و 11 که عمدتاً در آتلیه استفاده میشود عملکردی عالی دارد و جوابگوی کارتان است.
بله این لنز تا 5 شنبه 175000 هزار تومان بود لنز فکس 50 اف 1.5 AFS هم 125000 تومان !!!! با این قیمتها یا نباید لنز گرفت (البته وضع قیمتها هم از این بدتر خواهد شد) یا بین این دو یکی را انتخاب کرد حالا باز هم شما همون 50 را پیشنهاد میکنید ؟
همانطور که دوستان گفتند خرید چنین لنزی فقط به خاطر کار پرتره زیاد مناسب نیست.
ولی اگر پرتره در کنار ماکرو گرافی ( حالا هرمدل ماکرو بی جان و کمی با جان ! :-D) باشه میتونه خرید این لنز رو توجیه کنه.
تازه من پیشنهاد میکنم با توجه به بدنه تون ، ورژن D این لنز رو که موتور فوکوس نداره رو با قیمت کمتر تهیه کنید.
من خودم ورژن D رو دارم که به طرز دیوانه کننده ای شارپ است...
و اگه بخوام احساسی باهاش برخورد کنم باید بگم یه تیکه جواهره :redface:
ممنون از شما
بنده هم سر دوراهی این دو لنز گیر کرده بودم
همانطور که گفتم بنده قصد ماکرو گرافی ندارم ، شاید در سال 2 بار هم ماکرو عکاسی نکنم ولی چون قبلا با لنز 24 85 ماکرو (لنز قدیمی) عکاسی از ظروف آشپزخانه و ... کرده بودم و شارنسش بقول شما دیوانه کنده بود ، فکرم را مشغول کرد...
حال این سوال به جا میمونه آیا ورزن D و ورژن AFS این رده لنزها به لحاظ شارپنس (چون جدیدتر هستن) با هم متفاوت هست یا خیر و فقط تفاوت (به جز در دیاف باز تر) در مور دیگری هم هست یا خیر؟
البته سرعت فوکاس هم در لنزهای ماکرو برای پرترهگرافی (در آتلیه ) یک مشکل است .
شما 50 مم D 1.8 را دارید ؟؟
مقایسه +
اگر قرار باشد از دیافهای باز استفاده شود سری G بهتر است اما در دیافهای بسته تر شارپنس سری D بیشتر است +
در محیط آتلیه هم قطعاً نیازی به اف باز آن هم 1/8 نیست.
دوستان و اساتید گرامی
تله با رنج 70-300 برای نیکون چی پیشنهاد میکنید؟تامرون بهتره یا 70-300 نیکون؟اینجور که من شنیدم 70-300 نیکون بعد از 250 سافت میکنه ولی نمونه عکسای تامرون رو که در سایت the-digital-picture دیدم،در 300 میلیمتری شارپ بود،حالا نظر شما چیه؟
سلام دوستان
من یک بدنه نیکون d5100 دارم ولی هیچ لنزی ندارم.میخواستم نظر شما رو بدونم بین این انتخابها.200-18 VR یا 55-18 و 300-55 VR یا انتخابهای دیگه.کدوم با ارزش ترند؟
ترکیب 18-55 و 55-300 مناسب است اما باید توجه داشته باشید که دائماً مجبور به تعویض لنز میشوید! و این موضوع معایب خودش را دارد
شما در چه ژانری میخواهید عکاسی کنید؟لنز تله 300 میلیمتری را برای چه میخواید؟
به نظر من 18-200 لنز خوبی است و دارای رنج عالی میباشد اگر من باشم 18-200 را انتخاب میکنم چرا ؟ بدلیل اینکه رنج 18-55 اصلاً مناسب نیست و درکل لنز عالی نیست همچنین 55-300 دارای فوکوس بسیار کندی است و واقعاً استفاده از اوتوفوکوس در این لنز آزار دهنده است و کیفیت خروجی آن از رنج 250 به بالا سافت و بی کیفیت میشود.
تشکر از شما.بله تعویض لنز واقعا آزاردهندست.دلیل ذکر 300-55 فقط به خاطر اینکه تا فاصله 300 رو داشته باشم.من به همه موضوعات علاقمندم در نتیجه نیاز به یک لنز با فاصله کانونی بالاتر میتونه مفید باشه.چه پیشنهادات دیگری دارید؟و یک سوال دیگه لنز DX F1.8 35mm با توجه به اینکه لرزشگیر نداره گزینه خوبی هست؟
لنز 300-70 واقعن لنز خوبی است . تا 250 لنز شارپی است و از آن به بعد کمی سافت می شود . اما این به این معنا نیست که تصویر با کیفیتی نخواهید داشت . بلکه این مقایسه : " کمی " نسبت به بقیه رنج همین لنز سنجیده می شود .
و اینکه این لنز نسبت به گزینه های دیگه ، انتخاب مناسبی است.
اگر شما به راستی به فاصله کانونی 300 میلی متر نیاز دارید ، باید ضریب کراپ لنز رو هم حساب کنید . که 250 تقریبا معادل 375 میلیمتر خواهد بود . بنابراین کار شما رو این لنز راه خواهد انداخت .
سقف بودجه را نمیدانم اما فکر میکنم رنج 18-200 شما را راضی کند و فعلاً نیازی به 300 میلیمتر ندارید ( لنز تله خوب بسیار گران است ).
لنز 35 اف 1/8 لنز بسیار دوست داشتنی است این لنز یک لنز سریع با دیافراگم باز است تقریباً در اینگونه لنزها نیازی به وجود لرزشگیر نیست و هیچ مشکلی در عکاسی بوجود نمی آید.
عزیزان
درحال حاضر نیکون 3 تا لنز 85 م.م داره؟
1.8G & 1.8D & 1.4G ؟
توی بازار ایران پیدا میشن؟
کدام مناسب تره؟
حدود قیمت دلاری را هم بهم بگید
توی بندر و جنوب و نزدیک مرز الان وضعیت خرید و فروش چطوریه؟
سلام
دوستان معادل اين لنزهاي كنون رو در برند نيكون ميخواستم (از نظر مقدار زوم كيفيت اپتيكي و ديافراگم و لرزشگير برابر باشند)
Canon EF 50mm f/1.2L USM
Canon EF 50mm f/1.4 USM
Canon EF 85mm f/1.8 USM
Canon EF 85mm f/1.2L USM
Canon EF 8-15mm f/4 L USM
Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM
Canon EF 24-105mm f/4L IS
Canon EF 135mm f/2.0L USM
برای دیدن لیست تمام لنزهای نیکون اینجا کلیک کنید.
سوالتون به طریقی اشتباه است چون بعضی از اون لنزها اصلا در نیکون معادل ندارند.لنزهای اف 1.2 در هیچ برندی معادل ندارند.لنز 15-8 فیش آی هم همینطور و تعدادی لنز دیگه که در لیست شما نیست.
سوال شما از پایه مورد داره.به جای این سوال بهتره بفرمایید به چه لنزی نیاز دارید و برای چه کاری تا بشه راهنمایی کرد.
در حال تصميم گيري براي تغيير برند و فول فريم هستم . در مورد دياف 1.2 نميدونستم نيكون نداره. ولي سه تا لنز مهم رو ميخوام بدونم معادل نيكون دارن يا نه : (در بازار ايران هم موجود باشن)
Canon EF 135mm f/2.0L USM
Canon EF 24-105mm f/4L IS
Canon EF 8-15mm f/4 L USM
كه ظاهرا آخري معادل نداره.
لنز برای فول فریم نیکون با 14-24و 24-70و 70-200، عاقبت به خیر میشید!
135 کنون جاش در نیکون خالیه
24-120 هم هست
با همون سه گانه مقدسی که پیام جان فرمودند عاقبت به خیر میشید! به 135 هم نیاز نمیشه دیگه:;)
این لنزهای کنونی رو که فرمودید الان دارید؟
مسلما همینطوره مسعود جان.بخش آخرش کمی حالت شوخی داشت با اون عروسک مرموز!!
ولی اگر این دوستمون این لنزها رو الساعه داشته باشند که من میگم اصلا تغییر برند ندن!
خودم چند باری جدی وسوسه شدم بخرم این 135 رو!
در لیست نیکون فقط یک 135 وجود دارد AF DC-Nikkor 135mm f/2D آن هم با قیمت وحشتناک 1400 دلار !!!
http://cdn-4.nikon-cdn.com/en_INC/IM...135mm-f-2D.png
خير همشونو ندارم 50و85 رو دارم فقط . تغيير برند بدم يا نه حتما 3 لنز پرايم 50و85و135 رو ميخوام داشته باشم (دياف بازتر ارجهتره)
در مورد 16-35 كنون هم قبلا جستجو كردم ولي در نيكون فقط دياف 4 داره. پس يه جورايي ميشه 14-24 رو جايگزينش كرد از نظر اپتيك نميدونم كدم يكي بهتره
ليستي كه در نهايت با نظر دوستان انتخاب كردم شامل اين لنزها از هر دو برند براي فول فريم هست : (البته همشو نميشه يك جا خريد !)
كه با قيمتهاي حدودي كه ازشون دارم (همشون در بازار ايران موجودن) مجموعه لنزهاي نيكون 3 ميليون تومان گرانتر تموم ميشه.کد:
Canon
Canon EF 50mm f/1.4 USM 1300
Canon EF 85mm f/1.8 USM 1550
Canon EF 135mm f/2.0L USM 3400
Canon EF 100mm Macro F2.8L IS USM 3080
Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM 5200
Canon EF 24mm f/1.4L II USM 5200
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM 7800
Canon EF 24-105mm f/4L IS 3000
Canon EF 70-200 F/2.8L IS USM II 7600
Nikon
Nikon AF-S 50mm f/1.4G 1580
Nikon AF-S 85mm f/1.8D 1500
Nikon AF 135mm f/2.0D 3900
Nikon AF-S 105mm Micro f/2.8G VR 3100
Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED 6100
Nikon AF-S 24mm f/1.4G ED 6600
Nikon AF-S 24-70mm f/2.8G ED 5800
Nikon AF-S 24-120mm f/4G ED VR II 4360
Nikon AF-S 70-200 f/2.8G VR II 7950
والله اگر میتونید همه این لنزها رو بخرید حتی با کمی فاصله دیگه فرقی نمیکنه توی کدوم برند باشید.چون همگی عالیند.
اما در مورد لنزها:
14-24 نیکون قطعا بهترین اولترا واید در بین همه برندهاست و لنزهای دیگه بعد از این لنز قرار میگیرند.اما من رنج 35-16 رو بیشتر از 24-14 میپسندم به خاطر اینکه تجربه من در عکاسی طبیعت البته بهم میگه که سمت تله لنز هم مهمه.خودم هم به فکر تغییر برندم و برای اولترا واید جدا به 35-16 نیکون فکر میکنم(برای دی800 )
135 اف 2 نیکون یک لنز قدیمست و فکر میکنم تولیدش هم متوقف شده و کلا به پای نمونه کنونی نمیرسه و جدا وقت آپدیتش شده و ظلمه وقتی نمونه کنونی رو 500 تومان ارزانتر قیمت دارید به این فکر کنید.
بقیه لنزها هم بهم نزدیکند به شدت و واقعا ازنظر من با اون لنزها دیگه فرقی نمیکنه در نیکون باشید یا کنون!
یه چند وقته توی فکر تهیه یه لنز زوم هستم که کیفیت اپتیکی خوب و دیاف باز داشته باشه، حالا خوشبختانه یا متاسفانه 200-70 ها بهترین گزینه هستن و انتخاب دیگه ای بجا نمیزارن، بودجم به این لنزها فعلاً نمیرسم و با تحقیقاتی که کردم به 2/8 200-80 مدل AF رسیدم، توی انجمن اطلاعات مفیدی کسب نکردم و کسی رو هم پیدا نکردم که این لنز رو داشته باشه، از نظر اپتیک ضاهراً خوبه و دیافشم 2/8 هست، میمونه نداشتن لرزشگیر که نمیدونم نبودش تا چه سرعت هایی احساس نمیشه ... قیمت دلاری اون در حدود 400 دلاره (دست دوم) اما نمیدونم توی بازار گیر میاد یا نه و با چه قیمت ریالی حدوداً ؟
دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم اطلاعاتی به من بدن
من لنز 80-200 رو دارم... با 70-200 شخصاً مقایسه نکردم ولی طی تحقیقاتم در نت همه کیفیت تصویرش رو معادل 70-200 می دونستن... سرعت فوکوسش گویا کمتره و وی آر هم نداره.... وی آر با سنسور دوربین های جدید چندان خللی در کار ایجاد نمی کند..... البته تمام این نکات را با توجه به قیمت این دو لنز دارم می گم.... و متاسفانه باید بگم که این لنز 400 دلار نیست.... حدود 800 دلاره دست دو و تو ایران هم دست دو احتمالاً حدود 2 میلیون گیر بیارین خوبه.... در خدمتم.
دوستان و اساتید گرامی،سلام
برای دی 5100 تله مناسب (ترجیحا تا 300 م.م و دارای لرزشگیر دست) تا قیمت 1500 چی پیشنهاد میکنید؟
نیست!!!!
ارزون ترین تله ی با کیفیت متوسط نیکون که 70-300 الان قیمتش بیش از 2تومن شده!!! حدود 2.5 فکر کنم!!!
70-300 های سیگما هم هستند با قیمت های تقریبی 800 تا 900 که کیفیت به مراتب افتضاحی دارند!!( طبق گفته ی دوستان)
من مدتی پیش در موقعیت شما قرار گرفتم و دست آخر به نتیجه ی خرید کنون sx40 رسیدم و بسیار راضی هستم.
در کل با قیمت کمتر از 5 میلیون تو برند نیکون نمیتونید به تله با کیفیت خوب برسید.
80-200 سه نسخه دارد. AF, AF-D , AF-S
AF-S از بقیه شارپتر است و CA کمتری دارد. این لنزی که شما لینک دادی AF است و Push pull
AF-D در بازار زیاد هست، AF-S کمی نایاب است اما این نسخه را من تا به حال ندیدم.
درسته جناب حمزه ای، بنده به علت کمبود بودجه نسخه AF رو انتخاب کردم و امیدوار بودم تا 1/7 بتونم این لنز رو تهیه کنم که میبینم فعلاً نشده
نسخه af-s که یکی از نسخه های شیرینه که فکر میکنم خودتون چند وقت پیش اعلام کردید که از ebay یدونه سفارش دادین
af-d هم که نوش 3/5 آب میخوره و دست دوی اون توی 2/7 هست
من نبودم علیرضا خان غفاری بود! فکر کنم AF-D را کمتر از این هم بتوان پیدا کرد.
اما راجع به این نسخه AF میشه حدس زد چیه. از نظر شارپنس چیزی شبیه AF-D باید باشه اما یک همچین لنزی بدون موتور فوکوس، نباید فوکوس سریعی داشته باشه.
دوست عزیز
من نسخه AF-D که غیر Push-Pull هست رو دارم....بدنه من D7000 است. از لحاظ اپتیکی به غیر از همون CA موجود در همه لنزهای سری D هیچ مشکل دیگه ای باهاش نداشتم... درباره سرعت فوکوس و VR: باید ببینید دقیقاً چه کاربردی ازش انتظار دارین.... من باهاش کار عکاسی ورزشی یا خبری نمی کنم و حدس می زنم این موارد تو این کاربردها بیشتر مهم باشه... من بیشتر برای پرتره های هدشات ازش استفاده می کنم و بوکه عالی داره (کاملاً محو و یک دست.....) من وقتی نور کمه می رم سراغ لنز های پرایم 1.8 یا 1.4.....
درباره سرعت فوکوس: باز چون من باهاش خیلی کار خبری نکردم شاید دقیق نتونم کمک کنم.... یه بار از یه سری کبوتر باهاش عکس گرفتم و مشکل کندی فوکوس احساس نکردم.... البته اینو می دونم که نسخه پوش-پول سرعت فوکوسش خیلی کمتر از نسخه منه....
درباره گیجی فوکوس: حقیقتش لنزی که من خریدم کلاً رینگ فوکوس منوالش کمی مشکل داره و واسه همین هم ارزون خریدمش... یه چندباری به خصوص اولا که کار باهاش رو بلد نبودم تو نور کم کمی اذیت کرد ولی الان مشکل حادی باهاش ندارم....
درباره قیمت و سایر گزینه ها: همونطور که عرض کردم نسخه AF-D فکر می کنم الان حدود 2 تومان است... بالاتر از اون 70-200 می شه که بهتره فراموشش کنیم.... برای کمتر از اون قیمت می توان به همین نسخه پوش-پول با دیاف 2.8 فکر کرد ولی مطمئنم که برای اجسام متحرک و شرایط کم نور خیلی مناسب نیست.... یه گزینه دیگر هم می تواند 70-210 f/4 (نه f/4-5.6) باشد که سرعت فوکوس خوبی داره و شارپ هم هست ولی 2.8 رو ندارین.... برای کاربردی مث پرتره طبیعتاً 2.8 به سرعت فوکوس و وی آر ارجح خواهد بود.... اگه تهران اومدین هم می تونین لنز رو تست بفرمایید و هم نمونه عکس هاش رو ببینید.... موفق باشید.
من 501.8 D دارم و در دیاف های 1.8 و 2 و اصلا و ابدا شارپ نیست و تازه از 2.2 به بعد
تازه کم کم کیفیت خودش را نشون میده .خوب از تعدادی از افراد هم که در سایت هستند پرسیدم میگن طبیعیه و اگه کیفیت بالا در دیاف 1.8 مد نظر بود باید G خریده میشد.حالا سوال اصلیم اینه که مثلا همین 80-200 f2.8 AFD که دوستان در باره اش صحبت میکنن هم همین ویژگی را دارد و مثلا در 2.8 کیفیت اش مناسب نیست و باید از دیاف های بالاتر استفاده کرد یا بطور کلی لنز های D که موتور فوکوس ندارن در نیکون همه اینجوری هستند یا خیر.چون خیلی ضد حال هست دیاف مثلا 2.8 داشته باشه و عملا نتونی ازش استفاده کنی
ممنون، منم قصد عکاسی ورزشی ندارم اما گاهی (خیلی کم) خبری انجام میدم، استفاده اصلیم پرتره بیرونی هست که به دیاف 2/8 و رنج فوکال بالا (برای بوکه و محو شدگی) و کیفیت نیازه، اکثراً هم از سه پایه استفاده میکنم
در مورد سرعت فکوس اگر به اندازه 105-18 باشه کفاف کار منو میده چون همیشه از تک نقطه وسط استفاده میکنم
در مورد قیمت، همونطور که میدونین af-d دو نسخه داره که یکیش پوش پوله و دیگری به af-d new معروفه، حالا شاید af-d رو بشه با 2 تومن پیدا کرد اما new رو فکر نکنم (نمیدونم مال شما دقیق کدومشه)، دیروز توی فیس یه دوستی یه مدل af پیدا کرده بود که بهش قیمت 1450 داده بودن که اگه توی این حدودا منم بتونم یدونه بگیرم خوب میشه
جناب فکوری 105-18 بخاطر رنج فوکال خود و نوع ساختش سرعت فوکوس بسیار سریعی دارد و کلا لنزهایی که دارای فوکالهای پایین تر هستند اکثرا در فوکوس سریع تر هستند اصولا نباید توقع داشته باشید لنزهای با فوکال بالاتر چنین سرعت فوکوسی داشته باشند منجمله 200-80 ...
برای outdoor و نور مناسب و سوژه ثابت مشکلی با فوکوس نخواهید داشت. در مورد شارپنس در 2.8:
http://www.picbaran.com/files/4672jqf8xdyop088vk72.jpg
این موضوع تا اونجا که بنده اطلاع دارم در تمامی لنزها مطرح است: لنز در بازترین دیافراگم ( و تا اونجا که یادمه حتی در دیافراگم های خیلی بسته) بهترین عملکرد خود را نخواهد داشت. باز تا اونجا که من می دونم این موضوع بیشتر شامل شارپنس و همینطور CA می شه.... شدت و ضعف این مساله از لنز به لنز فرق می کنه، مثلاً در لنزهای سری G مساله CA رو خیلی بهتر از سری D حل کردند.... ولی به هر حال برای بهترن عملکرد اپتیکی که مثلاً در یک شات تبلیغاتی ممکنه مورد نیاز باشه همه می رن سراغ بازه حدود 4 - 5.6...... ولی خب در پرتره شارپنس آنقدرها هم اهمیت نداره و برای همین هم معمولاً از 2.8 استفاده می شه.....