آرش خان دلیل سوال کردن من هم همین بود.چون اون طور که شما نوشته بودید این تصور برای کم تجربه تر ها ایجاد میشد که کنترل عمق میدان فقط با دیافراگم 2.8 میسر میشه و دیافهای بسته تر به درد نمیخورند!به همین دلیل من این چندتا سوال رو پرسیدم.وگرنه جوابها رو که برای کار خودم دست کم داشتم...و خب پستهای قبل از این پست آخری به این شفافیت نبودند.منظورم کلا این بود که با عرض شرمندگی پستهای قبلی رو خوب ننوشتید.
به هر حال از جوابتون ممنونم.روی کراپدار خودم هم هیچ وقت این لنز رو درست و حسابی درک نکردم ولی روی فول فریم رنج جذابی داره.اگر نیکونی بودم روی کراپدار برای پرتره همین 120-24 رو ترجیح میدم.همینطور که روی کراپدارهای کنون 105-24 رو.رنج خوبی دارند کیفیت ساخت خوب و مزایای دیگه مثل وزن کم و قیمت کمتر و...
مزایای دیگری هم داره این لنز.مثلا لرزشگیر نسل جدید و ادعای نیکون درباره موثر بودن 5استاپی اون کیفیت ساخت احتمالا خوبش(با توجه به قیمت) چون احتمالا دیدید 200-18 و 135-18 هایی که رینگ فوکوس و زومشون پف کرده و خراب شده.جوری که وقتی لنز رو میبینی حال آدم بد میشه.نشنیدم و ندیدم این اتفاق برای 200-70 یا 70-24 بیافته(کسی دیده کلا؟)
مواردی مثل وزن کمتر قیمت کمتر و...هم برای خیلی ها مورد توجهه.