سلام
چه عمق ميدان خوب و جالبي داره اين لنز، با اين حساب معلوم نيست f1.4 چيه !!!!
ظاهرا" ماكروش هم بد نيست. :)
سلام
چه عمق ميدان خوب و جالبي داره اين لنز، با اين حساب معلوم نيست f1.4 چيه !!!!
ظاهرا" ماكروش هم بد نيست. :)
فقط یه ایراد داره اونم اینه که خیلی حساس میشه به لرزش دست ! اما در کل خیلی جذابه و آدمو یاد نگاتیوی های قدیمی می اندازه :)
اینم نمونه های تاریکی مطلق و نور شمع :
[IMG]http://i28.*******.com/2w53y85.jpg[/IMG]
سلام
آف تاپيك:
شيوا خانم؛ اگر يك نفر بخواد يك سوالي ازتون بپرسه، به كدوم آيدي شما بايد پيام خصوصي بزنه؟؟؟
نمیدونم والا وحید جان همین جا بپرس ! اینو باید به اون دسته از مدیرهای آستین سرخودی بگی که هر دفعه منو به دلایلی که خودمم نمیدونم از فروم اخراج میکنن . اگه قرار باشه کسانی کارهای کاربرها رو زیر نظر داشته باشن , فکر کنم بهتره یه ستادی هم ایجاد بشه که عملکرد مدیران رو هم زیر نظر بگیره و یا حداقل یه قانون جامعی برای عملکرد اجرایی مدیران وضع بشه ! وگرنه مثل الان آش یا شور میشه یا بی نمک .
آف تاپيك:
نميدونم چرا بعضي ها تو هر فرومي ميرن از اونجا اخراج ميشن...
سلام دوستان من هم اين لنز رو داشتم و بخاطر 18-200 مجبور شدم بفروشمش.الان نبودش رو كاملا احساس ميكنم
اين لنز با اين قيمت واقعا عاليه شارپ و بسيار با كيفيت ! فقط يادمه روي 1.8 تا 2 كمي عكسها سافت تر ميشد ولي در 2.8 كاملا بي نقص هست در ضمن هم براي پرتره عاليه هم ماكرو و... ولي پرفورمانسش معموليه مخصوصا در فوكوس يه كمي با مشكل روبرو ميشه اما در كل عاليه :)
اينم يكي از پرتره هام هست با اين گوهر ارزان قيمت
http://irapic.com/uploads/1212541719.jpg
ویرایش توسط calligrapher : Tuesday 3 June 2008 در ساعت 13:22
shiva خانم اين لنز رو هرگز از دست ندهيد واقعا با ارزش هست.
محمد سعدی
وای چه کیفیتی . با همین لنزه گرفته شده ؟؟؟؟ راستی یه سوال داشتم . میشه بهم بگین این عکس رو چطور گرفتین با این لنز ؟ یعنی چیکار کردین که پشت زمینه سیاه شده ؟ من چند تا میخوام عکس به همین شکل بگیرم و البته نیم تنه و میخوام نیم رخ مشحص باشه و باقی کادر کاملن سیاه بشه . میشه لطفن راهنماییم کنین ؟
بله با همين لنز هست.من از شرايط نوردهي طبيعي استفاده كردم زاويه تابش خورشيد در اتاق طوري هست كه با رسيدن به f8 اين حالت سياه شدن پشت زمينه ايجاد ميشود اگر شما در آتليه بخواهيد اين كار رو كنيد شرايط كاملا متفاوت هست و بايداز تجربه دوستان ديگر استفاده كنيد راستش من فقط 5 ماه اين لنز دستم بود تا اومدم ببينم چي به چيه ديدم از كفم رفته
محمد سعدی