متشکرم جناب قبادی.
اگر اشتباه نکرده باشم 950000 تومان
و البته مانت نیکون
هر چند nikon d60 من پشت این لنز قابل روییت نیست!
متشکرم جناب قبادی.
اگر اشتباه نکرده باشم 950000 تومان
و البته مانت نیکون
هر چند nikon d60 من پشت این لنز قابل روییت نیست!
از دوستانی که این لنز رو خریداری کردند خواهش دارم که هر چه سریعتر چند نمونه عکس توی فوکال های مختلف ارسال کنند.
جسارتا
NIKON D60 +SIGMA 120-400
ویرایش توسط H.HERISCHI : Sunday 8 February 2009 در ساعت 11:18
جناب هریسچی امیدوارم مبارکتون باشه.
فقط یه سوال برایم پیش آمده. من هم ریویو جوزا رو خوانده ام اما نمونه عکسهایی که از تله فتو های سیگما (مخصوصا این 50-500) دیده ام به نظرم تا حدی زیادی سافت تر از 100-400 کانون است. با دیدن عکسهای جدید 120-400 که جناب هریسچی گذاشتند نظرم تقویت شد. ممنون می شوم اگر دوستانی که مقایسه شخصی بین این لنزها داشته اند توضیح بیشتری بدهند.
[CENTER][/CENTER]
قربان لطف کنید اگزیف عکسها رو هم بگذارید. روی دست عکاسی شده یا سه پایه؟ کراپ شده یا خیر؟ پروسس که احتمالا نشده؟جسارتا
NIKON D60 +SIGMA 120-400
به نظر کمی نا امید کنندست!
ممنون
سلام خدمت دوستان
باعرض معذرت نمیدونم چطور باید اگزیف عکس رو بگذارم.
این اولین تجربه من با این لنز هست و متاسفانه هنوز فرصت دیگری برای عکاسی پیدا نکردم
هیچ گونه پروسسی بر روی عکسها انجام نشده و تمام عکسها بدون استفاده از سه پایه است.
و البته شایان ذکر هست که توسط یک نرم افزار ابتدایی تبدیل به jpq شده.
این هم چند عکس دیگر البته با شرایط قبلی (بدون سه پایه و مبتدی 400mm f5.6
ممنون دوست عزیز.سلام خدمت دوستان
باعرض معذرت نمیدونم چطور باید اگزیف عکس رو بگذارم.
این اولین تجربه من با این لنز هست و متاسفانه هنوز فرصت دیگری برای عکاسی پیدا نکردم
هیچ گونه پروسسی بر روی عکسها انجام نشده و تمام عکسها بدون استفاده از سه پایه است.
و البته شایان ذکر هست که توسط یک نرم افزار ابتدایی تبدیل به jpq شده.
این هم چند عکس دیگر البته با شرایط قبلی (بدون سه پایه و مبتدی 400mm f5.6
منظور این بود که سرعت، دیافراگم، فاصله کانونی و ... رو ذکر کنید.
با این ترتیب دلیل سافت بودن عکسها هم مشخص شد: f/5.6. برای شارپنس مناسب یکی دو استاپی باید دیاف رو ببندید.
سلام
دوست عزيز قديما مي گفتند آدم هاي معمولي بايد به نسبت عكس فاصله ي كانوني سرعت شاتر را انتخاب كنند تا لرزش دست باعث فلو شدن عكس نشه. فاصله ي كانوني 400 روي دوربين شما مي شه حدود 600 ميليمتر معادل فول فريم پس اگر مي خواهيد روي دست عكاسي كنيد بايد با سرعت حدود 500/1 يا سريعتر عكس بگيريد. حرفه اي ترين و كم لرزش ترين دست ها شايد بتوانند با دو استاپ كمتر يعني مثلا 125/1 ثانيه عكس بگيرند.
سرعت شاتر شما چند بوده ؟
فرهاد حسيني
سلام
iso 200 1/125 f:5.6
البته شرایت نور بسیار نا مناسب بود و متاسفانه هنوز روز غیر بارانی نبوده که بتونم برم بیرون
ضمنا از راهنمایتان متشکرم
اینهم چند عکس جدید
nikon D60 + sigma 120-400 @400mm f8 no treepod iso 200