سلام دوستان
قیمت 120-400 الان چنده؟بدون گارانتی پیدا میشه؟
دوستان این لنز کیفیت اپتیکش رضایت بخش هست ؟
با تله کانورتور 1.4 جواب میده منظورم اینه عکسها خیلی سافت نمیشن؟فوکوس چطور؟
سلام دوستان
قیمت 120-400 الان چنده؟بدون گارانتی پیدا میشه؟
دوستان این لنز کیفیت اپتیکش رضایت بخش هست ؟
با تله کانورتور 1.4 جواب میده منظورم اینه عکسها خیلی سافت نمیشن؟فوکوس چطور؟
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
سلام
قیمت این لنز حدود 900 تومن بود البته تا جاییکه ذهنم یاری می کنه .بدون گارانتی هم نمی دونم پید ا بشه یا نه .
اما کانورتور روی این لنز خوب جواب نخواهد داد .ا/4 رو لنز های فیکس تاثیرات کمی خواهد گذاشت اما رو این لنز زوم خیر .ازجمله کندی فوکوس و سافتی آشکار عکس را برای شما به ارمغان می آورد .
موفق باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام
کسی جدیدا قیمت این لنز رو گرفته؟
یه فروشنده به من گفت که قیمتهای سیگل به قیمتهای اصلی نزدیکه!
اینجا
http://www.adorama.com/SG120400EOS.html
قیمتش رو زده 749 دلار!
900 هزار بدون گارانتی با گارانتی 950
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
امکان اینکه برام این لنز رو از us بخرن و بفرستن هست!
میخواستم بدونم تو مقایسه این لنز با
Canon EF 70-300mm IS USM
که قیمتش حدود 650.000 تومان هستش(البته میدونم این دو تا رقیب هم نیستن)
این مقدار تله بالاتر ارزش وزن دو برابر(1750 گرم در مقابل 720گرم)وقیمت بالاترش رو داره!؟
بدون سه پایه قابل استفاده هستش؟
دوربین من 450 گرم بیشتر وزنش نیست!این هیولا رو وصل کنم بهش نمیمیره؟
سلام به همه
بجز دوست عزیزمون هریسچی دوست دیگری این لنز رو تهیه نکرده؟؟؟
اگه دوستی این لنز رو داره و یا ازش استفاده کرده لطفا اطلاع بده تا از تجربش بهره مند بشیم
می خوام این لنز رو تهیه کنم البته اول باید canon 70-200 f4 L usm خودم رو بفروشم و بعد این لنز رو بخرم
راهنمایی خاصی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من و همینطور یکی دیگه از دوستان فروم(آقای امیر نوری) تو چند روز آینده قصد خرید یکی از دو لنز سیگما 120-400 و یا سیگما 150-500 رو داریم.
ولی نزدیک بودن مشخصات و قیمت اونها یه خورده ما رو تو انتخاب دچار شک و تردید کرده
120-400 ،160 گرم سبکتره و حدود 130 هزار تومان ارزونتر و یه مقدار هم دیافش از 150-500 بازتره.
ولی 150-500 تله بلندتری داره!
شارپنس این دو لنز هم ظاهرا شبیه هم هست!(طبق اون مقایسه ای که جناب آقای قبادی لینکش رو گذاشته بودند)
من شاید یک ماه یا دو ماه یکبار موقعیتی برام پیش بیاد که بخوام از اون استفاده کنم
به نظر دوستان و اساتید 150-500 اندازه اظافه وزن و قیمتش برای من کارایی داره یا همون 120-400 برای استفاده من کافیه؟
با توجه به وزن زیاد این دو تا لنز بدون استفاده از سه پایه یک تک پایه با فرض خوب بودن نور محیط میشه عکسهای شارپی گرفت؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
مدتی پیش که رویوهای مختلف این دو را خواندم، یادم است در اغلب آنها بر برتری اپتیکی 400-120 تاکید شده بود، ولی در صورتی که مثل اسد الله مداح عزیز به عکاسی از پرندگان و حیوانات علاقه داشته باشید، به قول خودش 500 م.م هم کمتان خواهد بود.
در مورد 500-150 هم که تعدادی از دوستان آن را تهیه کرده اند و به خوبی میتوانند راهنماییتان کنند، اسد خان، یاسین محمدی و ...