ویرایش توسط A. Mohammadi : Wednesday 29 August 2007 در ساعت 01:03 دلیل: تکمیل
اصغـرمحمـدی
قربان این عکس در فتوشاپ دور بری شده است . به عنوان دارنده این لنز شما اطمینان میدهم که هیچ بدنه ای ( حتی دی 2 ایکس بدنه فلزی با همه باطری هایش ) قادر نیست این لنز 1.5 کیلویی را اینطور نگه دارد. خیلی ساده است، آن دوربین هم با باطری همین حدود وزن خواهد داشت ولی لنز خیلی بلند تر است و مثل وزنه عمل خواهد کرد.
من که دی 80 و گریپ رو با 2 تا باطری به این لنز میبندم و از همون پایه لنز برای بستن به سه پایه استفاده میکنم و هنوز هم لنز از مجموع بقیه سنگین تره..
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
سلام
نه. بازم نمی شه. من به این نتیجه رسیدم كه عكس ویرایش شده.
اونایی كه استاتیك خوندن می دونن كه نمی شه !
وزن این لنز 1450 گرم و طولش 216 میلیمتره و اگه مركز ثقلشو در وسطش فرض كنیم لنگر Overturning در مقطع ماونت می شه 0.1566 كیلوگرم متر حالا با توجه به عرض 74 میلیمتری D200 لازمه ی واژگون نشدنش اینه كه وزن دوربین و گریپ روی هم بیش از 4.230 كیلوگرم باشه كه نیست. پس عكس ( از والپیپر های سایت نیكنه ) ویرایش شده است.:::big grin:::
ویرایش : داشتم ضرب و تقسیم می كردم پستم با پست حامد گرامی همزمان شد !!!
فرهاد حسيني
اين عکس به سادگي .....يک عکس تبليغاتي است و بس!
درست است که قطعاً تکيه گاه حذف شده است....اما مسلماً هدف اين نبوده که به مخاطب گفته شود که بالانس وزني به اين صورت است.
حق با شماست امير خان. اصولن چون Wallpaper هم بوده اشكالی نمی بینیم كه ویرایش شده باشد فقط مرا سر در گم كرد جوری كه نتوانستم بفهمم چه لنزیست چون هر چه سرچ می كردم نمی فهمیدم چه لنزیست كه پایه ندارد (زاویه ی عكس هم طوریست كه لنز كوتاهتر و سبك تر می نمایاند) . آن دكمه ی سفت كن پایه ی كذایی هم بیشتر گمراهم كرد جوری كه فكر كردم نكند لنز TS است :biggrin:
فرهاد حسيني
سلام
دوستان كسی اینجا لنز Canon EF 135 f2.0 L رو دارد یا كسی استفاده كرده است ؟
خیلی دلم می خواد ببینم چگونه لنزیست ؟
ریویو ها كه همه نشانگر آن است كه لنز با ارزشی است.
فرهاد حسيني
محمد منتظری
لطفا یك نفر به من بگوید چطور میتوانم مقایسه 17-40و17-70 كه آقای قدیری نوشته پیدا کنم.