سلام
بیش از دوماهه كه این تاپیك داره خاك می خوره گفتم یه سوال ( هر چند بی ربط) بپرسم.
نیكن بازان محترم :
این چه لنزیه ؟
سلام
بیش از دوماهه كه این تاپیك داره خاك می خوره گفتم یه سوال ( هر چند بی ربط) بپرسم.
نیكن بازان محترم :
این چه لنزیه ؟
فرهاد حسيني
این لنز بهترین لنز نیکون در این رنج تله فتو هست و رقابت مستقیمی داره با 70-200 اف 2.8 آی اس در کنون. بچه های فروم هم دارن یکی یکی میخرن!! واقعا جواهریست برای نیکون داران.
http://www.photozone.de/8Reviews/len...28vr/index.htm
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
سلام
من همیشه فكر می كردم لنزهایی رو كه اون حلقه ی اتصال به سه پایه رو دارند ( چی می گن بهش ؟ ) رو نمی شه به صورت عادی رو بدنه بست و به خاطر وزن زیادشون باید بدنه به اونا تكیه كنه نه برعكس ولی عكسی كه گذاشتم این تصور رو به هم ریخته. جریان چیه ؟ مگه اون گریپ چقدر وزن داره ؟
اینم تصویر این لنز با اون پایه ی كذایی :
فرهاد حسيني
فرهاد عزیز بهش می گن Tripod اصلاح شد : tripod mount collar
جریانی در كار نیست به همون دلیل وزن زیاد لنز این دفعه لنز رو به سه پایه می بندد نه خود دوربین رو . خیلی ساده با یه پیچ كه همراه سه پایه می خرن كه حتما دیدی
ضمنا اگه منظورت باطری گریپ باشه برای باطری اضافه و امكان عكسبرداری عمودی با امكانات و دكمه های بیشتر و كنترل بهتر دوربین .
این باطری گریب هم مثل بادی دروبین یه سوراخ (جای مهره) زیرش داره برای اتصال به سه پایه و یه پایه !!!
حتما Tripod ها هم چنین سوراخی (جای مهره) دارند .
ویرایش توسط A. Mohammadi : Wednesday 29 August 2007 در ساعت 01:18 دلیل: اشتباه لپی
اصغـرمحمـدی