اول از همه قیمت sigma 20mm F1.8 رو تصحیح كنم 320 هزار تومن هست (كه 380 زده بودم)
کد PHP:
در خصوص لنز ماكرو چی توصیه می کنین؟ تو هر برند(نیکوم کنون و سیگما) کدوما خوبن
لطفا قیمت رو به عنوان یه پارامتر کلیدی در نظر بگیرید
خدمت این دوست عزیز بگم كه در درجه اول باید بگید كه چه مقدار بزرگنمای لازم دارید .
اگه كارتون در حد 1:4 و 1:5 حله كه اكثر لنزا تا این حد ماكرو هستند .
از جمله همین لنز 20ممsigma كه تا 6سانتی فوكوس میكنه
(البته یه سئوال هم واسه خودم پیش اومده ..آخه روی لنز زیگما 20مم ماكرو 20 سانت زده و باز اون لنز كنون 28-135 هم روش زده ماكرو 50 سانتی متر ولی من توی 100 مم تا 18 سانتی فوكوس كردم ....علت این اختلاف چیه؟؟؟؟)
ولی خوب اگه احتیاج به ماكرو 1:1 دارید ,مسلما نیكون و كنون لنزای خوبی دارن ولی اگه با قیمت بهتری بخوایید در حد كیفیت معقول لنز بخرید ,زیگما كار رو راحت كرده.
دو تا از لنزاش كه من پیش نهاد میدم
1 --sigma 150 mm f2.8 APO MACRO EX DG/HSM با قیمت 535 هزار (سی گل)
2 -- sigma 180 mm f3.5 APO MACRO EX DG/HSM با قیمت 540 هزار (سی گل)
البته من 150 مم رو بیشتر میپسندم چون f2.8 نسبت به f3.5 توی نور كم iso رو نصف میكنه و توی f2.8 مسلما پشت زمینه نرم تری خواهیم داشت.البته 180مم هم فاصله بشتری نسبت به سوژه داره كه این یه امتیازه.
اگه بازم بخوای قیمت پایینتر :
sigma 105 f2.8 ex DG MACRO با قیمت 372 هزار تومن و بازم پایین تر میشه sigma 50 mm f2.8 EX DG MACRO
با قیمت 255 هزار تومن .(توجه داشته باشید كه این دوتا موتور HSM نداره و سرعت فوكوسش كمه)
البته كمتر از 105 مم هم واسه ماكرو خوب نیست .یكی بخاطر فاصله از سوژه (مثلا از فاصله 6 سانتی نمیشه از یه پروانه عكس گرفت....خب میپره:biggrin: )و دیگه اینكه كمتر از 105 مم سوژه از فاصله نزدیك اگزجره میشه (توی عكاسی پرتره بیشتر مشخص میشه)
و یه توصیه كلی : اگه واسه ماكرو یه لنز جدا میخوایید بگیرید حتما فیكس باشه .مثلا من با sigma 70-300 super macro كار كردم وا قعا افتضا هست..( معلوم شد كه طرف دار 100% زیگما نیستم و فقط لنزای خوبشو معرفی میكنم)
خب اگه بازم قیمت پایینتر بخوای یه لنز ماكرو مجانی معرفی میكنم !!!!!!!!! اونم با قدرت 1:1 حتی تا x4
لنز دوربینتون رو (لنز كیت یا تو این مایه ها) از دوربین جدا میكنید بعد سرو ته با دست جلو دوربین بگیریدش :cool:
یه جسم هم نزدیك لنز بگذارید.
دوربینو روشن كنید و با یه كم جلو عقب بردن و حركت فوكوس رینگ تصویر فوكوس شده رو میبینید و با احتیاط شاتر رو فشار بدید(احتیاط كنید كه در جای تمیز و بدون گرد و خاك باشید.....مسئولیت این كار با خودتون)
من با لنز 18-55 این كارو كردم خیلی جالب بود (یه پا میكروسكوپ) با 28-135 هم میشد ولی قدرت بزرگنمای 18-55 در حد 4x بود......
اینو حتما ببینید
http://www.traumflieger.de/objektivt...itobjektiv.php
واینم بقیش(آموزش خراب كاری)
http://www.traumflieger.de/objektivt...tobjektiv2.php