من همه این 55 صفحه رو خوندم و خیلی جاها یادداشت برداشتم، اما خوب با توجه به اینکه تازه کارم و خیلی از اصطلاحات و نکات فنی رو بلد نیستم، شاید خیلی موارد رو که سر درنیاوردم، درست نخونده باشم. بنابراین اگه سوال تکراری پرسیدم، نگید تو که گفتی همه رو خوندی.
من یک تازه کارم و قصد کار حرفه ای هم ندارم. اما میخوام رنج لنزهام رو تکمیل کنم. نتایجی که گرفتم از این 55 صفحه اینها بوده:
برای رنج واید که با توجه به صحبتهای دوستان sigma 10-20 رو انتخاب میکنم.
اما برای رنج تله، گیج شدم:
چند تا لنز مطرح شده بود و (یکی دو تا هم خودم ممکنه اینجا اضافه کرده باشم)
Sigma 18-125
Sigma 28-135
Sigma 28-105
Sigma 18-200
Canon 28-135
مورد اول رو که بعضی دوستان گفتند یک ایراد داره که من متوجه نشدم ایرادش چی هست.
مورد دوم رو هم فکر کنم روش بحث نشد، قیمتش هم یک کم برام عجیبه، بدرد بخوره؟
مورد سوم رو هم باز فکر نکنم روش بحث شده باشه، اما نمیدونم که بدرد من از لحاظ رنج میخوره یا نه و آیا بدردبخور هست یا نه
مورد چهارم رو هم یادم نیست که مطرح شده بود یا نه، این چی؟ بدرد بخور هست یا نه.
مورد پنجم مورد تأیید اکثر دوستان بود و با توجه به لرزه گیر داشتنش، آیا قیمت بیشترش نسبت به اونهای دیگه میارزه؟ علاوه بر اون وزن بیشترش چی؟
کار من با رنج تله، گاهی عکاسی از ماه خواهد بود و گاهی در طبیعت عکاسی از پرندگان، عکاسی پرندگان یا حیات وحش بطور خاص نمیخوام بکنم، اما همین که در بعضی جاها به سوژه جالبی برمیخورم، بتونم ازش عکاسی کنم. شاید اصلا با این توضیحات من، من رو از خرید لنز تله منصرف کنید. من منتظر همین راهنماییها هستم.
در کنار اینها نمیدونم برای رنج زوم نرمال لنزی بگیرم یا نه. اگه بخوام 28-135 کنون رو بگیرم که اون وقت پر مصرفترین رنج رو نخواهم داشت (با فرض اینکه نخوام از لنز کیت استفاده کنم) برای این رنج با توجه به صحبتهای دوستان نظرم روی 70-17 هست. اما نمیدونم که اصلا نیازی به این خواهم داشت یا نه؟
یعنی لنز تله ای بگیرم که این رنج رو هم پوشش بده بجاش؟ یا از همون لنز کیت استفاده کنم؟ نمیدونم خلاصه گیج شدم. دو تا لنز هم خوب بهتر از سه تا هست، هم از نظر قیمت و هم از نظر راحتی همراه داشتن و هم از نظر باز و بسته کردن لنزها.
خلاصه مرا از این سردرگرمی نجات دهید. ممنون