قيمتش تقريبا برابر efs 60mm كنونه
حالا كدوم بهتره ؟
قيمتش تقريبا برابر efs 60mm كنونه
حالا كدوم بهتره ؟
من اگه بخوام بخرم 70 سیگما رو میخرم، اولا که مثل اینکه خیلی شارپه بعدم اینکه اون ef-s بودن کنون کارو خراب میکنه.. به هر حال حتی اگه بخوایم یه روزی بفروشیمش راحت تر میفروشیمش.. بعدم اینکه من تصمیمم روی 150 قطعی شده بود که این با 200 تومن ارزونتر وسوسه انگیزه.. نمیدونم آیا تو حشره گرافی هم خوب جوای میده یا نه.. نادر جان در جریان هستی که من حشره گرافی دوشت دارم اما از طرفی این 70 میتونه یه فیکس عالی برای پرتره هم باشه ، همونطور که قبلا گفته شده بود 150 یه ضره دست و پا رو برای پرتره میبنده، به هر حال کم ذهنمون مشغوله اینم به مشغولیاتش اضافه شد ;)
محمد منتظری
سلام
از قديم به لنز فيكس 135 لنز پرتره مي گفتن و اين فاصله مناسب ترين فاصله براي پرتره است. فواصل بلند تر باعث افزايش فاصله ي دوربين و سوژه مي شه و فواصل كوچكتر باعث اعوجاج چهره.
با توجه به ضريب 1.6 كنن و 1.5 نيكن بهترين لنز پرتره 85 تا 100 خواهد بود و به نظر من 70 مكرو سيگما خيلي مناسب پرتره نيست.
من تو تجربه ي يكماه پيش خودم با دوربين برادرم و لنز مكرو 100 كنن پرتره هاي خيلي خوبي گرفتم. اگه مثل من به پرتره گرافي علاقمنديد پيشنهاد مي كنم 70 رو نگيريد.
فرهاد حسيني
فرهاد عزيز، 105 ميلي متر (يا همان 70 ديجيتال) با زاويه ديد 23 درجه، شروع ايده آل ترين فاصله هاي كانوني براي پرتره است و براي اين كار بسيار مناسب ميباشد.
اصولاً براي پرتره زاويه ديد 18 تا 28 درجه مناسب و ايده آل است. البته اگر لنز زير 100 ميلي متر نباشد خيلي بهتر است.
100 ميلي متر و بالاي آن ، ديستورشن قابل اصلاحي در صورت نخواهيد داشت.
مسلماً با داشتن يك لنز ماكرو، كاربرد دوم آن براي پرتره خواهد بود، به شرط آن كه لنز را براي ماكرو خريده باشيد.
اما به دلايلي، لنز ماكرو را به عنوان انتخاب اول پرتره در نظر نميگيرند، يكي از اين دلايل اين است كه فوكوس ماكرو براي دقت بيشتر در فواصل نزديك بهينه شده است.
- نمونه عكس فوق العاده پرتره با لنز ماكرو بسيار ديده ام - اما با لنزهاي ديگرهم به همان اندازه زياد ديده ام، هنوز پرتره هايي كه از لنز بدنام 55-18 كانون ديده ام در ذهنم جاي دارند.
انتخاب بهينه براي پرتره، لنزهايي مثل 85 ميلي متر و 135 ميلي متر هستند.
گرچه بارها گفته ام كه در استوديو، به علت نور كافي و قابليت كار در محدوده جادويي ديافراگم، اغلب لنزها فوق العاده خواهند بود.
سلام
ممنون جناب محبي.
من با 105 ( در لنز 105- 28 ) ديستورشن زيادي در پرتره هايي كه فقط قرار است صورت تصوير را پر كند دارم.براي همين با اين لنز فقط پرتره هاي كمي لانگ شات تر مي گيرم. با كانورتر 2 برابر هم نتيجه هاي خوبي از لحاظ كيفيت نگرفتم ولي از لحاظ اعوجاج (ديستورشن) با فواصل كانوني متوسط اون لنز ( كه با كانورتر حدود 135 رو مي ده) نتيجه خوب مي شه.
فرهاد حسيني
سلام
چرا دقيقن يك Extender 2X بود.
باعث مي شد كه لازم نباشه زياد به سوژه نزديك بشم و در نتيجه اعوجاج تصوير كم مي شد.يعني فاصله ي كانوني رو مي ذاشتم روي حالت وسط (حدود 70 ميليمتر) و با اون كانورتر در واقع با تله ي 140 پرتره مي گرفتم.
فرهاد حسيني
یعنی شما روی 105-28 تله کانورتر نصب می کنید؟؟ من فکر می کردم نمی شه!! یعنی قسمت شتی لنز باید یک فرو رفتگی داشته باشد تا بتوان از تله کانورتر استفاده کرد.
خوب ما دل رو زدیم به دریا و این لنز سیگما رو خریدیم.
واقعا شارپ هستش و با اینکه Hsm نیست سرعت و دقت فکوسش بد نیست و حتی تو نور کم هم فکرس میکنه (البته نه به سرعتی که در نور بیشتر داره).