خرید یکی از سه تا لنز زیر ذهنم را مدتها مشغول کرده بود که بالاخره فکر کنم روی یکی تصمیم گرفتم مگر اینکه اظهار نظرات شما باعث شود که تصمیم دیگری بگیرم.
3 انتخاب زیر :
ماکرو سیگما 50 قیمت حدود 250000 تومان
ماکرو سیگما 105 قیمت در حدود 370000 تومان
ماکرو نیکون 60 قیمت 350000 تومان
استفاده من از لنز ماکرو برای چیزهای مختلف و به خصوص به ماکرو حشرات علاقه دارم بنابراین یک فاکتور مهم حفظ فاصله و گرفتن عکس است بنا براین سیگمای 105 در این خصوص انتخاب بهتری است.
از نظر قیمت سیگمای 50 انتخاب اول است . در ضمن لنز خوبی هم هست برادر من با داشتن 3 تا لنز دیگر اکثر اوقات این لنز را از روی دی50 باز نمی کند. اما از نظر حفظ فاصله با موضوع برای رسیدن به ماکزیمم بزرگنمایی این لنز بدترین است و بزرگنمایی یک به یک را در فاصله 18 سانتی متری میدهد.
سیگما 105 یک لنز معروف و شناخته شده است از نظر قیمت بدترین این لیست اما برای حشره گرافی بهتر از دوتای دیگر است چون از فاصله 31 سانتی اندازه 1:1 را می دهد.
لنز سوم نیکون 60 که برخی معتقدند شارپ ترین لنز نیکون است. کیفیت اپتیکی ان عالی است و سرعت فوکوس خوبی هم دارد برای حشره گرافی از 50 سیگما بهتر است اما به 105 نمی رسد. در فاصله 22 سانتی 1:1 را به شما میدهد. خوبی ان این است که با داشتن ان یک لنز خوب برای پرتره هم دارم و میتوانم 50 8/1 را هم اگر شد به عنوان کمک هزینه به ارز تبدیل کنم.
چند سوال در ذهنم است:
در برخی از لنزهای سیگما مشکل عدم تطبیق با دوربینهای دیجیتال پیش امده بود که با یک تغییر جزیی این مسله قابل حل بود این دو مدل بالا هیچ مشکلی با دوربینهای دیجیتال ندارنداما در مورد اینده کسی چه میداند شاید با دوربینهای اینده نیکون مشکل پیدا کنند.
در مورد کیفیت اپتیکی این دو لنز سیگما در مقایسه با 60 نیکون اطلاعی ندارم ایا هم رده اند یا پایین تر؟
از نظرتان بنده را بی بهره نگذارید.