کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
سوال :
آيا يك لنز ماكرو، ميتواند جايگزيني براي يك لنز پرتره نيز باشد؟ صرفنظر از اختلاف دياف 1.8 و 2.8 ؟
با توجه به اينكه قبلا در فروم گفته شده بود كه چنين لنزهاي ماكرويي براي فوكوس در فواصل كم بهينه شده اند.
در عمل كسي تجربه اي در اين زمينه دارد؟
والا من با 105 سيگما رو دوربين آقاي نقشبندي چند تا تست رو فاصله هاي 2 الي 3 متري داشتم كه مشكلي تو فوكوس نداشت. سوژه اصلي را با تفاوت زياد از بك گراند ثبت ميكنه يعني يه بك گراند كاملا بلور كه انگار سوژه اصلي داره از عكس بيرون ميپره يه حالت تقريبا (از لحاظ احساسي) سه بعدي به عكس داده بود. من بدم نيومد اما فكر كنم مورد نظر پرتره كاران حرفهاي نباشه. راستي يه عكاسي(عكاسي سايه روشن) سراغ دارم تو خيابان شريعتي يكم بالاتر از ميرداماد از لنز ماكرو 105 نيكون رو دوربين S2 فوجي استفاده ميكنه و پرتره ميگيره
سلام
من هم يك سري پرتره با فلاش و مكرو 100 كنن گرفتم از نتيجه خيلي راضي بودم.از پرتره هايي كه با 85 كنن گرفتم پرسپكتيو و بلر بهتري داشت.
البته من پرتره هاي خيلي درشت را هميشه يا منوال فوكوس مي كنم يا فوكوس اتوماتيك ولي با نقطه ي مورد نظر.
منظورم از فوكوس، دقيقا مشكل در فوكوس كردن نبود! مشكلاتي از همين دست كه بابك گفت، در فكرم بود. يا مثلا در مورد عكاسي پرتره و فوكوس در فواصل چند متر، تفاوتي از لحاظ دقت يا ... در عكس ايجاد ميشود يا خير؟
با توجه به صحبت های قبلی دوستان در مورد استفاده از 105 مم هم برای پرتره و هم برای ماکروگرافی یکم دو دل شدم برای انتخاب بین 150مم سیگما و 105 نیکون .
دوستانی که 105 دارند ما را هم دریابند و اگر امکانش هست چند تا پرتره اینجا بگذارند تا ما هم از بلا تکلیفی در بیاییم :)
ممنون
سلام.....
درباره ی ماکرو 105 سیگما در بسیاری از سایت ها و فروم ها دیده و شنیده ام فوکوس گیجی دارد . حتی در حالت ماکرو هم بسیار کند عمل میکند....
در این مورد جناب آقاجانی اطلاع دقیقی دارند ...
اما گاهی 70 ماکرو سیگما از فهرست خارج میشود ، چرا ؟؟؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه جان منظورم 105 نیکون بود.
من هم چند تا ریویو دربارۀ 105 سیگما خوندم و اینطور که معلومه چنگی بدل نمیزنه.
خلاصه منتظر پیشنهاد دوستان برای یک لنز ماکرو هستم.
سلام...
اوه پوزش ، فکر کردم منظور 105 سیگما بود...باز هم پوزش
اما 70 سیگما رو هم از یاد نبرید....برای پرتره مناسب تر از 105 از....کراپ دیجیتال رو هم محاسبه کنید...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson