اگر نیکون دارید بجای ۹۰ تامرون در حال حاضر من ۱۰۵ نیکون وی آر رو توصیه میکنم.
هرچند مشکل گیجی فوکوس کماکان باقیست.
اگر نیکون دارید بجای ۹۰ تامرون در حال حاضر من ۱۰۵ نیکون وی آر رو توصیه میکنم.
هرچند مشکل گیجی فوکوس کماکان باقیست.
بله!
كلا لنزهای ماكرو اتوفوكوسشون همه جا بدرد نمیخوره واسه همین آرش از گیج بودن این لنز شكایت داره و راست هم ميگه اما این عارضه همه لنزهای ماكر هستش
این لنز به نسبت لنزهای ماكرو سیگما كه من تجربه كردم خیلی فوكوس خوبی داره
تنها مسئله برای من اینه كه چرا این لنز F2.8 رو همه جا نميده چيزي كه به گفته سعيد نقشبندي تو 100 كنون نيست
من هم این مسئله را به ماكرو 60 دارم بعضی وقتها فقط 3.3 میده و روی 2.8 نمیره. اگر یادم باشه یك بار توی فروم بحث شد و فكر كنم امیر محبی عزیز هم جواب داده بود.کد:تنها مسئله برای من اینه كه چرا این لنز F2.8 رو همه جا نميده چيزي كه به گفته سعيد نقشبندي تو 100 كنون نيست
خوب اگر منطقه فکاس مناسب باشد دلیلی بر گیجی ندارد!؟!؟
اگر هم نور وکانتراست بد باشد همه لنز ها گیج میزنند
ولی چیزی که آرش جان میفرمایید احتمالا همان طولانی بودن رنج رینگ فکاس است .که خودش در نوع خودش بی نظیره .حتی برای پرتره
رضا جان گیر نده!
گیج میزنه دیگه!
اشکال هم از همون بلند بودن رینگ فوکوس هست... که ویژگی لنزهای ماکرو هست و تفاوت اون مثلا با ۱۰۵ عادی نیکون یا کانن...
نمیدونم چرا کلید ۳ حالته برای کوتاه کردن رینگ فوکوس روی لنز نمیگذارند!
یعنی اگر دوربین یک بار از روی فاصله دقیق فوکوس به اشتباه رد بشه رفت تا یکی دو ثانیه دیگه!
ممنون از نظری که داديد اما مسئله سر قيمت هستش 105 نيکون تقريباً 450 يورو گرانتره يعنی بايد بيشتر از 2 برابر تامرون پول بدم که در حال حاضر مقدور نيست.
اما بين تامرون و توکينا کدوم يکی را توصيه ميکنيد؟
مهرانwww.mehraan.com
Nikon D200 & Nikkor AF-S 70-200 VR f/2,8
Nikkor AF-S DX 18-200 VR - AF Nikkor 50mm f/1,4 & Nikon SB-800
Tamron SP AF 17-50 f/2,8- Tamron 90mm Macro f/2,8- Tokina AF 12-24 f/4
Tamron 90 mm یکی از معروف ترین لنزهای ماکرو و به گمانم بهترین لنز برند تامرون باشه!
با سلام به دوستان
من سیگما 150 و نیكور 60 را داشته ام. سیگما 150 لنز فوق العاده شارپی است و در تمام فواصل به شما f/2.8 میدهد. موتور فکوس داخلی دارد و سرعت فکوس قابل قبولی هم دارد. اما ایراد آن بزرگ بودن و سنگین بودنش است.
نیکور 60 کوچک و سبک است و با این که موتور فکوس ندارد ولی سرعت فکوس آن خوب است( به دلیل کوتاه بودن رنج رینگ فکوس) اما مانند اکثر لنزهای ماکرو (از جمله نیکور 105) در نسبتهای ماکروی زیر 1 به 3 دیافراگم آن بسته تر می شود و هر چه قدر به سمت ماکرو 1 به 1 بروید (یعنی در فاصله کمتری نسبت به لنز فکوس کنید) دیافراگم شما بسته تر می شود طوری که در نسبت ماکرو 1 به 1 به شما دیاف 4.8(مانند نیکور 105) خواهد داد.
در رنج حدود 100 میلیمتر برای بدنه های نیکون چهار انتخاب مناسب وجود دارد که شامل نیکور 105 و تامرون 90 و سیگما 105و توکینا 100 می شود. مسلما از نظر کیفیت اپتیکی و امکانات جانبی و سرعت فکوس نیکور 105 از همه بهتر است ولی قیمت آن هم تقریبا دو برابر بقیه است.
در مورد سه انتخاب دیگر با قیمتهای تقریبا برابر بهترین انتخاب تامرون 90 است زیرا این فاصله کانونی روی دوربینهایAPS-C معادل 135 می شود كه مناسب پرتره است. اما تفاوت دیگر تامرون با دو لنز دیگر در تعداد تیغه های دیافراگم آن است كه تامرون و توكینا 9 تیغه دارند و سیگما 8 تیغه دارد. 9 تیغه بوكه زیبا تری جهت پرتره می دهد.
كیفیت اپتیكی هر سه تقریبا در یك محدوده و بسیار خوب است(تامرون برتری نامحسوسی دارد). در سایر موارد( مانند اعوجاج و حاشیه ارغوانی و...) نیز تقریبا برابرند و این ایرادات در آنها بسیار كم است بجز توكینا که C.A نسبتا بالایی دارد( این مشکل را نیکور 60 هم دارد).
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash