میخام برای عکاسی معماری یه لنز واید بخرم...چی پیشنهاد میکنید؟
دوبینم20d و 5d مارک2 هست
میخام که پرایم باشه...
و آیا زایس میتونم بگیرم؟
میخام برای عکاسی معماری یه لنز واید بخرم...چی پیشنهاد میکنید؟
دوبینم20d و 5d مارک2 هست
میخام که پرایم باشه...
و آیا زایس میتونم بگیرم؟
درود دوستان
نظرتون درمورد سویانگ 8 میلیمتری 3.5f برای 7d چیه!!؟ آیا ارزش داره تهیه کنم این لنز رو!!؟
CANON 7D+Grip | EF-S 18-55 | EF 100-400 L
امیر حکیمی
http://amirhakimi.org
برای معماری نیاز به یه لنز با دیستورشن پایین دارید. به علاوه لنز های تیلت شیفت با توجه به قابلیت اصلاح (تغییر) پرسپکتیو هم برای این ژانر خیلی مناسبند. کنن دو تا لنز واید تیلت شیفت ۱۷ و ۲۴ میلیمتر داره که لنز های خوبی هستند. قراره که تا چند ماه دیگه سامیانگ هم لنز تیلت شیفت ۲۴ میلیمتریشو معرفی کنه. اونم می تونه گزینه خوبی باشه.
لنز های زایس قیمت بالایی دارند اما اپتیک عالی این لنز ها ممکنه برای بعضی عکاس ها قیمت بالاشو توجیه کنه. یکی از لنز های واید پرایپ زایس که خیلی مورد توجه هست, لنز ۲۱ میلیمتر هست. اخیرا هم لنز ۱۵ میلیمتر زایس وارد بازار شده که قیمت بسیار بالایی داره. ولی لنز متفاوتی هست!
ج.ابراهیمی
تا حالا با 8mm کار کردید؟ اینجور لنز ها برای موارد خاص کاربرد دارد و یک لنز همه پسندی نیست. اگر فکر می کنید که به دردتان می خورد این لنز را خریداری کنید
سلام دوست عزیز
کاربرد لنز فیش آی در موارد خاصی است که به نظرم نمی شود چندان آن را محدود کرد و شاید در مواقعی برای معماری هم بد نباشد! این کاملا به نیاز شما و تواناییتان در اصلاح نرم افزاری بستگی دارد. این توضیحات برای بدنه کراپدار ... برای بدنه فول فریم هم از سامیانگ 14 و 24 میلی متر به عنوان پرایم های ارزان و از زوم ها به 24-12 سیگما می توانید فکر کنید.
ببخشید پست شما را ندیدم
ایشان فرمودند نظرتون راجب به این لنز بر روی 7D چیست. من حدس زدم که آشنایی زیادی با این لنز ندارند (فرقی نداره روی 7D باشه یا 400D) زیرا کسی که می خواد این لنز خاص رو بگیره قبلا با خودش کلنجار رفته که با دیستورشن این لنز چکار کنه و اصلا برای چه کاری این لنز را می خواد. این فاصله کانونی با فاصله 10-20 یا بالا تر اصلا قابل مقایسه نیست زیرا همانطور که عرض کردم دیستورشن بسیار زیادی دارد بطوریکه حتی برای لنداسکیپ شما نمی توانید سوژه را در پیش زمینه در کناره های کادر قرار دهید (به علت دیستورشن) بعضا دیدم برای عکاسی معماری خاص هم استفاده می شود.
سلام
دوستان لطفا یه کمک :
برای خریدیک لنزوایدتا حدود ۲میلیون تومان کدوم رو ترجیح میدین؟ : ۱۱-۱۶ توکینا - ۱۸-۳۵ نیکون و یااصلا لنزفیکس ۱۴ م م سامیانگ؟
اصولا این ۱۴ م م سامیانگ میتونه جوابگوباشه بجای اینها وبرای طبیعت؟البته یک ۱۰-۲۰ سیگما داشتم زمانی که سرقت شدولی فک کردم اینها بهترباشه؟
ممنون
درود
فکر میکنم برای بسته شدن روی دوربین کراپدار میخواهید ، در اینصورت 18-35 رنج جالبی برای کراپدار نیست.
صرف نظر از قیمت در نیکون برای کراپدار
Nikkor AF-S 12-24mm f/4G IF-ED DX
Nikkor AF-S 10-24mm f/3.5-4.5G ED DX
هست.
و در برند های متفرقه به عنوان الترناتیو جدی
8-16 سیگما
11-16 توکینا
و 10-20 ورژن قدیم سیگما بخاطر قیمت کمش
فکر میکنم بهتر باشه دقیقا برای نوع عکاسی که میخواهید فارغ از بحث قیمتی تحقیق و
بررسی بفرمایید ، چون در الترا واید ها گاها لنزی که کمترین دیستروشن را دارد و بهترین برای عکاسی معماری میتواند باشد
بخاطر المان جلویی امکان بسته شدن فیلتر را ندارد یا برای عکاسی در طبیعت و منظره خیلی دیستروشن در واید مشکل تلقی نمیشود
در حالی که امکان بسته شدن فیلتر ( پلاریزه و ND ) اهمیت بیشتری پیدا میکند.
یعنی در انتخاب لنز در این رنج ، نمیشود شارپترین و وایدترین ، کم دیستروشن ترین ، در یک لنز مشخص و واحد باشد با قابلیت نصب فیلتر! نمیشود یکجا جمع شده باشد حداقل تا کنون که چنین چیزی ساخته نشده.
ببینید کدام یک از قابلیت های بولد شده برایتان جدی تر است ، از باقی بگذرید و اگر باقی را هم میخواهید آنرا در لنز دوم وایدتان فراهم کنید.
موفق باشید