درود بر شما
اول بگم که خیلی از بابت این اتفاق خوشحالم، امیدوارم هر چه زودتر انجام بشه و کارهای خوبتان رو در فروم شاهد باشیم.
چند تا دلیل منطقی دارم که خرید 24-120 را با توجه به وضعیت شما احتمالا تا حدی توجیه میکند:
1. تا جایی که بخاطر دارم کارهای زیبای شما را به غیر از منظره، در تاپیک های دیگری هم دیده ام! و این یعنی خداحافظی با پرتره و... چرا؟
2. تهیه یک فوکال واید (در اینجا 16-28) که به تنهایی نمیتواند کمک شایانی در عکاسی منظره به شما بکند! تا زمانیکه در کنارش فیلترها، 3پایه، ریموت و.. داشته باشید! واگر قرار است در تهیه اینها دستت بسته باشد چه فایده؟
3.فارغ از مباحث فنی، تهیه این لنز با روحیه "خرید و فروشی" شما سازگار نیست.. (شوخی ولی جدی)
4. قیمت فعلی!!
با تهیه 24-120 8م.م از واید را از دست میدهید که با پانوراما تا حد زیادی قابل جبران است.
و اینکه بلحاظ اپتیک کمی عقب تر خواهی بود که باید چشم پوشید تا فرصت مناسب و تهیه لنز خوب.
فارغ از سوال شما، یک پیشنهاد کلی هم در همینجا عرض کنم، شما که از آقای احمدی عزیز در مورد این لنز سوال کردین، چرا در مورد ترکیب EOS-M +11-22 از ایشان نظر نمیگیرید؟
باور کن پیش از ارتقای به ف.ف شدیدا به این گزینه فکر میکردم؛ چنانچه علاقه ام در تاریکی آسمان شب نهفته نبود ...
ارادتمند