و لنز ultar wide هم فراموش کردم
واسه اين مدل عکاسی شما مجبور نيستی فلش داشته باشی ، از پروژکتور های معمولی هم ميتونی استفاده کنی
همونطور که دوستان گفتن اين عکس ها ترکيبيه (جز دومی) شما ميتونی با پروژکتور هر سری يک نقطه رو نور بدی و عکس بگيری بعداً با هم ترکيب کنی که بهترين راه برای مکان های بزرگه يا اينکه hdr عکس بگيری
برای لنز هم ميتونی با يک لنز وايد چند تا عکس بگيری با هم ترکيب کنی ، من حرفه اي هايی رو ديدم که از 24 تيليت شيفت وايد تر استفاده نميکنند که پرسپکتيو طبيعی بمونه اما هر اتاق رو با 2-3 شات ميگيرن (که البته مهارت ميخواد که شبيه عکس های پاناروما نشه)
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام حقیقتش در پست قبلی من چند عکس ارسال کردم و لنزهای کیت 18-55 و همچنین تامرون 19-35 رو برای تصویربرداری انتخاب کردم و از دوستان نظر خواستم
این پرسش من بودو این هم نظر دوستی به نام siosha که فرمودند: " 2- با لنز کیت 18-55 میتونیم این عکسها رو ( دقیقا یا %80 نزدیک به این عکسها ) رو داشته باشیم ؟
با این لنز چطور ؟ Tamron 19-35mm f/3.5-4.5 AF "به نظر شما میشه بدون استفاده از لنز الترا وبا 19-35 تامرون همچین عکسهایی گرفت ؟ شما میتونید همین الان چندتا نمونه نشونم بدید ؟ من سرچ کردم ولی حیقیتش نتیجه قشنگی پیدا نکردم اکثرا از منظره عکس گرفته بودند و محدوده خیلی کمتر بود و پشیمون شدم . البته قیمت این لنز خوبه ولی وقتی هزینه کنم و نتیجه نگیرم فایده ای نداره مگر اینکه یک سورس مطمین اینو اثبات کنه در این صورت مشکلی نیست :)بدون الترا واید و در بعضی مواقع تیلت چنین تصاویری ممکن نیست
لنزهایی که شما معرفی کردید امکان چنین کاری را ندارند
ارزانترین گزینه لنز 10-18 کنون است
این تازه مشکل لنز را حل می کند (30%)
عکس فقط ابزار نیست 70% بقیه مهارت شما است
خیلی ممنونم احتمالا فلاش یا پروژکتور رو میگییرم من از برکتکینگ استفاده نمیکنم چون بعدش هم باید ادیت کنم و خیلی هم حرفه ای نیستم احتملا کمی کار رو مصنوعی و کثیف نشون میده میخوایم از فلاش و یک نوردهی درست و درمون یا حداقل پروزکتور کوچک استفاده کنیم.
ممنون جناب majix گرامی تشکر میکنم . البته عرض کردم نیازی نیست که پرسپکتیو دست نخورده باقی بمونه برای من اهمیتی نداره . مهم فقط ابعاد عکس هست که محیط رو کامل نشون بده البته من متوجه نشدم ئروژکتوری که میفرمایید پروزکتور اتلیه ای هست که پشت لامپش نارنجی رنگ هست یا مدلهای LED اینو تکمیل بفرمایید ممنون میشوم .
لطفا به این سوالات رو هم پاسخ بفرمایید
1- ارزونترین فلاش و مناسبترین برای همچین محیطی در تاریکی مطلق ( گاهی وقتها ) چی هست ؟ بضی وقتها پروژه هایی هست که نور کافی در شب ندارند و مجبور میشوم فردای اون روز مجددا بروم و عکس بگیرم . میخواهم فلاشی باشه که بتونه در تاریکی کامل هم عکس خوبی به ما بده . البته فلاشها گرون هستند اگر فلاشی هست که جایگزین پروژکتور باشد من ترجیح میدم فلاش بگیرم چون حمل و نقلش هم راحت تر هست .
2-ایا متونیم از ترکیب دوتا فلاش خود دوربین و اکسترنال همزمان استفاده کنیم ؟نور کافی رو حتی در تاریکی مطلق به ما میده ؟
3- بین نور فلاش و نور پروژکتور کدوم بهتره ؟ ایا این بستگی به تیپ پروژه داره یا فرقی ندارند و هر کدوم رو صرف وجود اینکه نور رو تامین میکنند میتوان استفاده کرد ؟ لطفا برای کارهای مربوط به ساختمان ( فقط نمای داخلی ساختمون ) یک راه حل نهایی رو بفرمایید
مرسی وممنونم.
درود. بعد از فروش تجهیزات قبلیم، تصمیم گرفتم هرجور شده یک بادی فول فریم نیکون تهیه کنیم.
یکی از گزینه هام خرید لنز 24-120 اف 4 بود، اما به ذهنم رسید که یک لنز واید بخرم چون بیشتر عکاسیم منظره و طبیعت هست.
البته بودجه محدودم اجازه جست و خیز فراوان نمیده، میشه به 16-28 توکینا فکر کرد؟
کسی تجربه استفاده از این لنز رو داره ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بله امین جان بنده تجربه این لنز رو دارم:
Tokina SD 16-28 F2.8 (IF) FX
این رو بخون بعدش بیشتر صحبت میکنیم :)
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اینستاگرام
اف 2.8 برات مهم نباشه من با 35-18 جدید جی نیکون خیلی موافقم.تهران یکی به پستم خورد 1.200...واقعا هم تمیز بود.سبک ارزان شارپ.منتها کیفیت ساخت معمولیه که برای من مهم نیست
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اینستاگرام
عقیل جان البته بزار جور دیگری به قضیه نگاه کنیم، هم من و هم شما و یحتمل خیلی دیگر از دوستان تجربه شیرین 11-16 توکینا رو روی کراپ دار داشتن، و البته خودم تجربه شیرین 11-20 رو هم در کارنامه ام دارم.
به نظرت 16-28 توکینا هم به همون شیرینی خواهد بود ؟
و یا 11-20 روی فول فریم از فوکال 15 به بعد چقدر راضی کننده است ؟
اینستاگرام