یعنی واقعا کار بسیار سختیه که با هر 4 تای اینها به یک کیفیت خروجی برسید!؟
حالا یا شما خرق عادت کرده و یه جورایی کیمیاگری کرده اید و یا از اون ور بام افتاده اید...
دوست من دیگه همه ما ایرانی ها باید عادت کنیم که دلار دوبرابر شده و به این قیمت ها به چشم صاحب خانه نگاه کنیم و نه مهمان!!
یعنی 15-85 قیمتش حقیقیش اینه(مگر معجزه ای بشه) و با این قیمت کاملا ارزش داره خریدنش و 18-200 هم جدا نصف اون نمی ارزه
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
با توجه به اينكه تجربه كار با هردو لنز رو داشتم به نظر من 15-85 در مقابل 24-105 چيزي كم نداره.چون سري ال بودن اون لنز موجب سيلينگ رطوبت و غبار بهتري داره و همون 500 تومن گرونتر بودنش هم به همين دليل هست ولي در فوكال ثابت و نور همسان و روي يك بادي خيلي نزديك به هم هستند به علاوه اينكه اون 9ميلي متر وايدتر بودن 15-85 براي منظره گرافها خيلي بدرد بخور و كاربرديه.
من هردو لنز رو امتحان کردم و در فاصله 24 تا60 لنز 15-85 ، شارپ تر از 24-105 بود.
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام
فرقشون اینه که وقتی 85-15 رو رو دوربینت می بندی و تو دستت می گیری احساس می کنی که یک لنز چیپ Efs تو دستت گرفتی ولی وقتی 24-105 رو دستت می گیری احساس می کنی یه لنز پدر مادر دار با کیفیت دستته.
اولین باری که 85-15 رو دستم گرفتم چون بعد از خوندن اون همه ریویوی مثبت ونمونه عکسهای خوبی که ازش دیده بودم بود بد جوری دکوراژه شدم. نه فقط به دلیل ظاهر و کیفیت ساخت بدنه اش بلکه بیشتر به خاطر سرعت فوکوس پایینش نسبت به 24-105 ای که عادت داشتم با اشاره ای فوکوس بکنه!
فرهاد حسيني
فرهاد خان کم لطفی میکنید.اینقدرها هم وضعیت این لنز بد نیست.قبول دارم کیفیت ساختش به پای 105-24 نمیرسه(که البته انتظار هم نمیره با یک لنز ال برابری کنه) ولی در جای خودش کیفیت بدی نداره اصلا!
سرعت فوکوس هم به نظر من کند نیست.اتفاقا چند روز پیش باز هم هر دو رو کنار همدیگه یک بررسی کردم.شاید لنز سریعی نباشه و مثلا حتی 135-18 از اون سریعتر باشه در فوکوس کردن.البته احساس میکنم 135-18 کمی از 105-24 هم سریعتره! ولی به هیچ وجه کند نیست.شاید لنز مشکلی داشته...
البته شما جای استاد بنده هستید و با تجربیاتتون خیلی عمیقتر از من میتونید ابزار رو بررسی کنید ولی به این شدت که فرمودید نیست این بیچاره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی