چرا همه جا 70-200 Nikon 2.8 رو به عنوان سلطان لنز پرتره میشناسند ؟
کلا چرا اینقدر از این لنز تعریف میکنند ؟
کلا چی باعث شده این لنز اینقدر محبوب باشه ؟
شارپنس ؟ فوکوس سریع ؟ فوکال مناسب کیفیت ساخت یا ...؟!
چرا همه جا 70-200 Nikon 2.8 رو به عنوان سلطان لنز پرتره میشناسند ؟
کلا چرا اینقدر از این لنز تعریف میکنند ؟
کلا چی باعث شده این لنز اینقدر محبوب باشه ؟
شارپنس ؟ فوکوس سریع ؟ فوکال مناسب کیفیت ساخت یا ...؟!
اين رنج يکی از لنز های محبوبه پرترست اما اينکه براند نيکون سلطان اين رنج باشه اشتباهه
کنون لنز خيلی شارپ تری داره و توی اين بازه و 24-70 بهتر از نيکونه
در عوض نيکون لنز های وايد بهتری داره و پرايم های شارپی مثل 85 1.4
من ترجيح ميدم تامرون 70-200 رو با تقريباً نصف نيکون قيمت بگيرم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
70-200ها (چه نیکون و چه کنون) دامنه بسیار جذابی بر روی فول فریم برای عکاسی پرتره (نیم تنه و هدشات) دارند که در کنار اینها باید اپتیک عالی ، دیافراگم باز و بوکه زیبای شان را قرار بدهید. اما برای استوديو کمی بلند هستند، مخصوصا اگر بخواهید بر روی دوربین های کراپ دار از آنها استفاده کنید و نیاز به رنج مکملی مثل 24-70 خواهید داشت. ضمنا همانطور که از قدیم بارها و بارها گفته شده در استوديو و با داشتن نور کافی و صحیح، خروجی بسیاری از لنزها مقبول خواهد بود. برای همین لنز های خوبی مثل 70-200 در پرتره های محیطی قابلیت های خود را بیشتر نشان می دهند.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام دوستان
بین لنزهای Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STMوCanon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II وEF-S18-55mm f/3.5-5.6 III
کدومشون شارپتر وبا کیفیت ترن یه نگاهی توی سایت Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Lens Image Quality
که انداختم ظاهرا لنز کانن stmکه جدید تر هم هست از لنز قبلیش کمی شارپ کمتری داره آیا این سایت معتبره و این درسته!در سایت DXOهم همین طور بود!
و در مورد لنز آخری هم اینو توی سایت http://www.juzaphoto.com دیدم که عکسایی که باعاش گرفته شده بودن خیلی با کیفیت بودن فقط همین
این رو هم بگم که من عکاسی نجومی هم می خوام انجام بدم و فوکوس دوربین هم برام ملاکه چون باید بتونم اون رو روی بی نهایت قرار بدم در این لنز ها میشه این کارو کرد؟
با عرض سلام خدمت دوستان
من یه لنز 18-200 دارم و دوربینم canon 70d هست
میخواستم لنزمو عوض کنم و یه 15-85 تهیه کنم ، میخواستم بدونم انتخواب خوبی داشتم یا خیر .
واینکه کار من بیشتر فیلمبرداری هست تا عکس ، اگر امکان داره منو راهنمایی کنید
بله دوست عزیز لنز 105-18 از نظر شارپنس کمی بهتر از200-18 هست. 200-18 رو به خاطر زوم بالاش تهیه میکنند در حالیکه کیفیت قابل قبولی داره، ضمن اینکه در ورژن VR مشکلی که این لنز داره اینه که اگه دوربین رو به سمت پایین بگیرید، دوربین خودش بر اساس جاذیه زمین زوم میشه که در ورژن VR II این مشکل با قرار دادن یک کلید قفل حل شده بود.
با قیمت حدودی 1500 بهتر از 105-18 نمی تونید پیدا کنید.
موفق باشید.