این رو در آخر پست جواب می دهم.آقای میلانی لزومی نمی بینید که واقعیت عکاسی از دید شما، آن طور که تعریف کردید با واقعیت عکاسی از دید عموم متخصصان! ( عجب اصطلاحی) یکی باشد؟
بله این نظر منه.یا صرفا این جمله را نظر شخصی خودتون می دونید؟
سوال خوبیه لطفاً در باره پاسخش هم نظرتون را بنویسید.تعریف عجیب و غریبی است که به گمان من راه به جایی نمی برد... با این تعریف مثلا شاتهایی با تنظیم های مختلف دوربین (مانند نوردهی های کم یا زیاد) آیا واقعیت هایی متفاوت هستند؟
دقت کنیم که اصلاً نمی خواهیم چیزی را نفی کنیم. دنبال دلیل بودن برای نفی یک چیز جدید کار بیهوده ای است که خیلی ها انجام داده اند اما موفق نشده اند. پس بهتره ما نجام ندهیم.2 مطلب مختلف در این بحث وجود دارد یک HDR آیا به دلیل دور شدن از رئالیسم یا واقعیت قابل نفی است یا خیر.
اتفاقاً به نکته خوبی اشاره کردید بنده هم خارج از واقعیت نمی دانم بلکه سورئال می دانم بحثم بر سر دلیلش است. چند تا سوال مطرح می کنم :اگر موضوع را بشکافیم و اول ببینیم عکاسی چقدر با واقعیت نزدیک است و یا تصور ما از یک تصویر واقعی چیست بهتر می باشد
برداشتی که من از فرموده میلانی عزیز کردم ایشون هر فرایندی را که بوصیله دوربین و تنظیمات دوربین انجام شود عکاسی واقعی می دانند.
حال اینکه در همان فرایند واقعی تصوبری فراتر از واقعیت ثبت می شودبطور مثال تصویری که بوصیله لنز فیش آی با پرسپکتیو و اعوجاج بسیار بالا ثبت می شود ویا تصاویری باعمق میدان بسیار کم بوسیله لنز های با دیاف باز ثبت می شود هیچگاه واقعیت نیست وخارج از واقعیت هم نیست بلکه فراتر از واقعیت هست
من این تکنیک (hdr) را خارج از واقعیت نمی دانم بلکه فراتر از واقعیت میدانم
آیا HDR سورئال عکاسی است؟ آیا بعضی وقت ها هست بعضی وقت ها نیست؟
اگر هست به کدام دلیل؟ نتیجه ؟ عمل ؟ یا مورد دیگری که من نمی دانم؟
نه دقیقاً. چون در این صورت واقعیت عکاسی را واحد فرض کرده ام در حالی که واقعیت متکثر است. مثالاً دو عکس یکی با فوکوس روی نرده پنجره و یکی روی بی نهایت منظره . . . کدام واقعیت است؟ پس منظورم نمی تونه این جمله نقل قول شده باشه. که اگر باشه احتمالاً HDR اید تلاش برای رئالیسم باشه. (که برخی معتقدند هست)من فكر ميكنم منظور شما از رئال ،تطابق عكس با چيزيه كه از بيرون از دوربين بوده
شاید (شاید) باید سوال را اصلاح کنیم. اگر همه متوجه بحث آقای میر و دوست عزیز Amature هستیم باید بگوییم "حقیقت عکاسی چیست؟ " ( هر چه خواستیم نریم توی این بحث نشد!)
حالا در جواب امیر عزیز باید عرض کنم که با فرض اصلاح شدن سوال ، حقیقت عکاسی از دید عموم متخصصان چیست؟ این رو هم اگر جایی دیدید شما بفرمایید تا کمی پیش رفته باشیم.