با درود دوباره
دوست من ، صحبت بنده اینه که هر چیزی که مغز شما از دیدگانتون پردازش می کنه ، نمی تونه رئال باشه ... برای این صحبت هم کلّی مثال زدم . چون مثال خواستین ، با این عکس از جناب سعادت مثال می زنم :
به شعاع های خورشید دقت کنید ... به نظر من تمام این شعاع ها واقعی هستن و اثر ویرایش و یا فوتوشاپ نیست . چشم شما تمام این شعاع ها رو میبینه فقط چون نوردهی منبع نور به شکل یک موج سینوسیه و میزان تراوش این نورها با سرعت نور کم و زیاد میشه ، پس مغز نمیتونه این اطلاعات که چشم میبینه رو پردازش کنه و فقط یک میانگین رو به شما نشون میده .
بنده تلاش نکردم اسمی بر سبک این کار و رده بندیش بذارم چون واقعا نیاز به بحث بیشتری هست ... صحبت من اینه که چون تمام این پرتو ها و این نوردهی ها واقعا در طبیعت وجود دارن ، پس این عکس "سورئال نیست" ؛ چرا که اثر هایی در قالب سورئال می گنجن که در ماورای قوانین عقلانی و منطقی ، به بیان احساسات و تخیلات ذهنی پرداخته باشن . حال آنکه در عکسی که دیدیم ، هیچ ردّی مبنی بر عدول از قوانین عقلانی و منطقی به چشم نمی خوره .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : بنده دقیقا نمی دونم که آیا شعاع های نور در عکس جناب سعادت با فوتوشاپ ایجاد شدن یا نه . من این عکس رو فقط به عنوان مثال گذاشتم . دوستان توجه داشته باشن که اگه عکس حتی فوتوشاپ باشه ، دست ردّی بر عرایض بنده نیست ، چرا که چنین آثاری رو بدون فوتوشاپ هم میشه ثبت کرد .