سلام
43 s
F 3.5
Iso 800
18 mm
سلام
43 s
F 3.5
Iso 800
18 mm
سيد علي باقرزاده
سلام وحید جان نویز ریداکشن که خاموش بود ولی وقتی رفت تو لایت روم اینجوری در آمد نمی دونم چرا نویز اضافه شد jpeg عکس اصلی میذارم
ممنون
کد:http://cid-13012c1f6a86a9b4.skydrive.live.com/self.aspx/My%7C_pic%7C_1/DSC%7C_0234.JPG
سيد علي باقرزاده
البته تو این ابعاد دیگه چیزی از ستاره های ریز باقی نمیمونه. عکس در ابعاد بزرگتر رو در لینک زیر میتونید ببینید:
Canon EOS 40Dکد:http://ddkmcw.blu.livefilestore.com/y1pr2tJF-GL_AS29HpYLUEOmj3E_HFGrMMz-KnOnMpy02mCX24IGb76e0fdQZH59xxrObH6bS5k4E0Vn0oESJR9JLzzWoC5b_tL/IMG_4915-M.jpg
18-55 IS at 18mm
ISO-1600
f/3.5
61 sec
مکان: جاده شبستر
17-70 + 350D
عکس اگزیف دارد
اصلان نورقاسمی
(در راستای روش عکاسی دکتر روشن در آخرین سفر گروهی دوستان مشهد)
Exposure: Composite of 100 shots - each of 30 seconds
پ . ن : عکس از خودم نیست
ویرایش توسط tanhatanha : Thursday 27 August 2009 در ساعت 11:48
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
بازگشت به دوران ما قبل تاریخ (آنالوگ!):
عکس مال تابستان 2 سال پیش هست... امروز شروع کردم به دیجیتالی کردن عکس های آنالوگم که توی آلبوم و بقچه و سنگ نوشته و... موجودن... یه مدت در خدمت هستم با آنالوگ!
(قابل توجه جناب آقای مرادی)
2 بار اسکن شده با Canon Lide 25 و رفع نویز و ... توسط فوتوشاپ. نمی دونم چرا دلم نیومد آسمون رو آبی کنم...
Canon F-1
Vivitar 28mm f/2.8
نوردهی دقیق یادم نیست... بین 15 الی 45 دقیقه (عجب هوش و حواسی! )
فیلم: Konica Centuria ایزو 200
مکان عکاسی: جزیره اسلامی
ویرایش توسط AslanAslan : Friday 28 August 2009 در ساعت 17:41
اصلان نورقاسمی
Camera Model: Canon EOS 450D
Lense:Canon ef-s 10-22
Image Date: 2009:08:27 01:46:11
Focal Length: 10.0mm
Exposure Time: 2946.000 s
Aperture: f/3.5
ISO equiv: 100
White Balance: Auto
نتیجه یک شب تا صبح نخوابیدن+طی مسیر 200 کیلومتر رفت و برگشت+حدود 49 دقیقه باز بودن شاتر به علاوه همینقدر زمان برای نویز گیری توسط دوربین+15 دقیقه صبر برای آپلود با اینترنت دایال آپ اونم از نوع مثلا هوشمند!
(البته مثلا ادیتش هم کردم که نمیدونم بهتر شده یا بدتر )
عکاسی شبانه با اینکه خیلی پر دردسر هست و به عواملی زیادی برای انجامش نیاز هست و خیلی زمانبر و سخت هستش برام بسیار جذابه!ولی فکر میکنم سخت ترین قسمتش پیدا کردن کادر تو تاریکی و وقتی که هیچی رو تو ویوفایندر نمیبینی هستش!
و با تشکر از فرساد عزیز که برنامه عکاسی شبانه رو گذاشت و آقا بهنام گل که زحمت رفت و برگشت باهاشون بود!
آقا مسعود، بابا این دیتیل لعنتی رو از توی عکس هات بکش بیرون! کشتی مارو!
یکم بیشتر با کنتراست و برایتنس و ... بازی کن! بهتره یکم هم Temp عکس هات رو پایین بیاری (معمولا حدود 3100 کلوین)
اینم یه ادیت سریع و بی دقت از من... فقط می خواستم اون همه دیتیل خفه شده رو نشون بدم.
نکن از این کار ها! به جای اون، از چندین فریم استفاده کن... مثلا 5 تا فریم 10 دقیقه ای...حدود 49 دقیقه باز بودن شاتر به علاوه همینقدر زمان برای نویز گیری توسط دوربین
برای راحت تر شدن هم یه دونه ریموت مثل همین نیکس بگیر حالش رو ببر! (برنامه ریزی کن، خودش عکس ها رو میگیره!)
یه سری شیوه های تکنیکی برای هر کدوم هست!عکاسی شبانه با اینکه خیلی پر دردسر هست و به عواملی زیادی برای انجامش نیاز هست و خیلی زمانبر و سخت هستش برام بسیار جذابه!ولی فکر میکنم سخت ترین قسمتش پیدا کردن کادر تو تاریکی و وقتی که هیچی رو تو ویوفایندر نمیبینی هستش!
1- استفاده از چند بادی برای کمتر شدن مدت زمانی که دوربین در حال نوردهی هست و نمیشه باهاش عکس دیگه ای گرفت.
2- چپ چپ نگاه کردن، ویبره دادن به دوربین (خیلی کوچولو... حتی اگه می تونین ویبره موبایل رو فعال کنین، اون رو به سه پایه تکیه بدین و... البته 3 پایه کم وزن یا وقتی که با سنگ و... وزنش رو زیاد نکردین... تا بتونه بلرزه) استفاده از عوارضی که توی عکس هست (مثلا ستارگان پرنور یا سیاره ها، نور چراغ یه خانه دور و...)... راحت تر از اون، عادت کردن به لنز هست... وقتی که FOV دقیقا براتون به دست بیاد (به طور ذهنی) بدون نگاه کردن هم می تونین کادر بندی کنین... مخصوصا که الترا واید عکاسی می کنین.
پ.ن: (نکته جالب در مورد این فروم) چون پست من و شما ( 1067 و 1068 ) هم زمان شدند و پست شما بالاتر بود، این عکس من که توی یکی از فروم های اجنبی مربوط به این جور عکاسی (می خواین آدرس بذارم؟) در عرض 1 روز 32 تا تشکر گرفته بود، اصلا مورد توجه قرار نگرفت!
ویرایش توسط AslanAslan : Friday 28 August 2009 در ساعت 17:58
اصلان نورقاسمی