سلام به همه دوستان
اين عكس از زمين تاب زمين بر روي ماه هست كه معمولا شب دوم ماه بهترين موقع براي شكارش هست..... ببخشيد كيفيت آنالوگ و تازه با كمي كراپ هست كه كيفيتش رو خيلي پاييين آورده.... از همه دوستان به خاطر اين كيفيت عذر خواهي مي كنم!!!!!!
سلام به همه دوستان
اين عكس از زمين تاب زمين بر روي ماه هست كه معمولا شب دوم ماه بهترين موقع براي شكارش هست..... ببخشيد كيفيت آنالوگ و تازه با كمي كراپ هست كه كيفيتش رو خيلي پاييين آورده.... از همه دوستان به خاطر اين كيفيت عذر خواهي مي كنم!!!!!!
سلام به همگي دوستان... اين هم عكسي از صورت فلكي برساوش كه دو سال پيش در 21 مرداد( بارش شهابي برساوشي) گرفتم اگه دقت كنيد 3 تا شهاب هم تو اين عكس هست!!!!!
راستي زمين تاب ماه زماني پيش مياد كه نور ماه به ما اين اجازه رو بده كه بازتاب مهتاب از زمين رو روي قسمت تاريكش ببينيم و به عبارتي قسمت تاريك ماه با نور كمي روشن بشه!!!!!! براي ديدن بهتر اين پديده تلسكوپ مي تونه كمك خوبي باشه ولي براي عكاسي از اون بايد نور دهي زيادي كنيد
اون بخشی از ماه که دیده نمیشه (بخش تاریک ماه که به خاطر اهله بزرگ . کوچیک میشه و بخش متمم هلال هست، نه پشت ماه) واقعا تاریک نیست. بلکه توسط نوری که از بخش روشن ماه به زمین میرسه و بازتاب میکنه و به اون قیمت میرسه، روشن میشه. با نوردهی میشه اون رو مشخص کرد. دلیل اصلی این که مثلا دوم ماه رو مناسب تر می دونن به این دلیل هست که نور قسمت روشن خیلی زیاد نیست و با نوردهی که برای ثبت بخش تاریک انجام میشه، باعث اور اکسپز شدن بیش از حد عکس نمی شه.سلام
یه توضیح میفرمایید درباره این اصطلاح؟
ممنون
اصولا صدمه نمی زنه ولی از عمرش کم میکنه. تا حدی که برای دوربین 20Da توی سایت کنن غیر از عمر شاتر، یدونه زمان هم نوشته بود (یه چیزی حول و حوش 5000 ساعت که عمر سنسور بود... دقیق یادم نیست، مال 5 سال پیش هست. برای کسب اطلاعات بیشتر به شیخ قبادی مراجعه شود که زمانی این دوربین نازنین و عجیب غریب را داشتن)اگه دوربين ديجيتال رو بزاري 40 دقيقه نوردهي كنه هيچ آسيبي به سنسور نمي رسه؟
آقای قبادی هم می گن که نوردهی های طولانی حسایت سنسور رو پایین میاره. مثلا ایزو 1600 شما میشه 1400. ولی من که تا به حال چیز قابل لمسی ندیدم.
شما راحت باشین، اگه قرار بود خراب بشه که مد Bulb رو توی دوربین نمی گذاشتن!
پ.ن: خط رو خط شدیم
ویرایش توسط AslanAslan : Sunday 6 September 2009 در ساعت 13:23
اصلان نورقاسمی
ماه امشب.
Samsung Nx2000
رصد ملّي صوفي در محوطه باستاني پاسارگاد
فرشاد پاليده
1388/05/28
30Sec
ISO:1600
سایز بزرگ این عکس
ادامه عکس های من از سومین رقابت رصدی صوفی در پاسارگاد استان فارس
با توجه به نکاتی که اصلان عزیز بهشون اشاره کرد در این صفحات اخیر، و مواردی که جسته و گریخته شنیده بودم.. کمی راجب عکس های ترکیبی شب جسنجو کردم به موارد جالبی ( حداقل برای آماتوری مثل من) برخوردم ..
مزیت های که این نوع عکاسی داره، این موارد به ذهن بنده میرسه :
- کاهش نویز به مقدار قابل توجهی
- جلوگیری از ایجاد هاله ها و اثرات نامطلوب
- عدم نیاز به نویز ریداکشن نوردهی طولانی ==> صرفه جوی در وقت و مصرف باطری
- و مهمترین برتری اینکه شما میتوانید در شبهای مهتابی هم رد ستاره ها رو ثبت کنید، و حتی مکانهای دارای نور رو هم در کادرتون قرار بدید!
دو نمونه عکس زیر، هر دو دارای 120 عکس با نوردهی 30 ثانیه بوده اند:
یا این عکس که 80 شات 40 ثانیه ای است.. شدت آلودگی نوری محیط را ملاحظه میکنید :
که البته با تقسیم بندی های چند دقیقه ای هم میشود این کار را انجام داد، که هر کدام مزایا خود را دارد.
و در آخر اینکه در بعضی از بدنه های جدید نیکون شما این امکان رو دارید که این کار رو به عهده ی خود دوربین بگذارید!
(البته با محدودیت حداکثر 30 ثانیه برای هر شات..)
(اگر مطالب تکراری است، بگذارید به حساب بی اطلاعی بنده!)
محمد زرندی