میشه برام دقیق مشخصش کنید ؟
میشه برام دقیق مشخصش کنید ؟
اصلان نورقاسمی
محل عكاسي: جاده پيست اسكي سهند - بعد از روستاي ایرانا
ایشون تو این عکس هم حضور فعال داشتن...یه آقای روح هم اینجا حضور داشتن و رصد می کردن...
4 دقیقه نوردهی - ایزو 1600 - عکاسی با شیوه قلمدوش - گاید شده توسط دست (نمی دونم سر موتورم چی اومده، خودش می چرخه ولی وقتی به چرخ دنده مانت وصل میشه اونو نمی چرخونه )
عکس اگزیف دارد
اصلان نورقاسمی
جناب نور قاسمی عزیز!
عکستون واقعا عالی شده. تبریک میگم بهتون.
چند تا سوال دارم. اولیش اینکه آیا استفاده از نور دهی های کوتاه تر اما به تعداد بیشتر و استفاده از Stack هم میتونه نتیجه این شکلی داشته باشه؟ چون فکر میکنم واسه عکاس های مبتدی کار ساده تری باشه تا به قول شما گاید دستی. سوال دومم اینه که آیا میشه دوربین رو مستقیما روی پایه هایی مثل EQ6 Pro نصب کرد تا هم از شر نوردهی های چند تکه خلاص شیم همم موقعیت یابی دقیقی از اجرام داشته باشیم یا اینکه تنها روش های استفاده از این مقر ها فقط با تلسکوپ یا به شکل Piggyback هست؟
سوال آخرم هم اینه که شیوه قلمدوش چیه؟
ببخشید اگه سوالام رو گنگ مطرح کردم !
ممنون.
قبل از همه باید بگم که piggyback همان قلمدوش هست، یعنی وصل دوربین به تلسکوپ. می تونین در صورتی که پایه خوبی مثل Eq-6 داشته باشین و به خوبی قطبیش کرده باشین، مستقیم به پایه پیچ کنین و تلسکوپ رو ولش کنین. برای عکاسی واید تر نمی شه دوربین رو به تلسکوپ بست چون خود تلسکوپ هم میاد تو کادر (برای همین اگه به اگزیف عکس نگاه کنین فکر کنم توی فوکال 24 گرفتم) ولی باز هم نباید نوردهی خیلی زیادی داشته باشین، چون هر چقدر هم که خوب قطبی کرده باشین و پایه تون دقیق باشه، باز هم خطا دارین. برای عکاسی تله هم که کلا از این روش استفاده نکنین بهتره (الته برای نوردهی بلند مدت تر، مثلا برای عکاسی از ماه باز هم مشکلی احتمالا نباشه). دوست من (بهراد طوقی) با آلفا 100 و EQ-6 از این کار ها کرده... جواب میده.جناب نور قاسمی عزیز!
عکستون واقعا عالی شده. تبریک میگم بهتون.
چند تا سوال دارم. اولیش اینکه آیا استفاده از نور دهی های کوتاه تر اما به تعداد بیشتر و استفاده از Stack هم میتونه نتیجه این شکلی داشته باشه؟ چون فکر میکنم واسه عکاس های مبتدی کار ساده تری باشه تا به قول شما گاید دستی. سوال دومم اینه که آیا میشه دوربین رو مستقیما روی پایه هایی مثل EQ6 Pro نصب کرد تا هم از شر نوردهی های چند تکه خلاص شیم همم موقعیت یابی دقیقی از اجرام داشته باشیم یا اینکه تنها روش های استفاده از این مقر ها فقط با تلسکوپ یا به شکل Piggyback هست؟
سوال آخرم هم اینه که شیوه قلمدوش چیه؟
ببخشید اگه سوالام رو گنگ مطرح کردم !
دلیل قلمدوش کردن چیه؟ حذف اثر حرکت زمین و حرکت ظاهری ستارگان در آسمان. پس اگه شما چند تا فریم عکس در جای ثابتی بگیرین، باز هم جای ستاره ها توی فریم ها فرق میکنه و موقع چسبوندنشون به هم، اگه منظره هم توی کادر باشه، کارتون رو خراب میکنه. ولی اگه نباشه، میتونین ستاره ها رو روی هم منطبق کنین و بعد اطرافش رو کراپ کنین (حتما) و جاهایی رو نگه دارین که توی همه عکس ها وجود دارن. بعد هم یه منظره به دلخواه اضافه کنین و تمام. منتظر بقیه عکس های من با روش قلمدوش باشین... واقعا راه خوبی هست!
ویرایش توسط AslanAslan : Monday 27 July 2009 در ساعت 13:22
اصلان نورقاسمی
این عکس را تقدیم میکنم به مهدی مردای عزیز ..
نگاتیو Kodak 400 اسکن شده
multi exposure
Ilford negative scanned
time: 80 min
iso : 100
زادگاه پدری,روستای حاجی آباد دامغان
خوشه پروین + سحابی احاطه کننده آن
عکس با شیوه قلمدوش گرفته شده است.
234 ثانیه نوردهی - ایزو 1600 - f/5.6
300 میلیمتر: تامرون 70-300
اصلان نورقاسمی