صفحه 211 از 285 نخستنخست ... 111 161 201 207 208 209 210 211 212 213 214 215 221 261 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 2,101 تا 2,110 , از مجموع 2842
Like Tree12621تشکر

موضوع: عكاسي نجومي Astrophotography

كاربر همراه mh.noori آواتار ها
    تشکر کرده
    1422

نقل قول نوشته اصلی توسط msh2200 نمایش پست ها
    تصویری رو چند سالی بود از اینترنت دانلود کرده بودم و هنگام دانلود هم در اطلاعاتش نوشته بود 70 ساعت نوردهی!!!!!
    بعد از این چند سال امروز پیداش کردم !
    جالبه دوستان نگاهی بهش بندازند و پشتکار عکاس رو ببیندند!
    فایل پیوست 56978

لینک اطلاعات عکس

و به این قسمت لینک دقت کنید!!
    Exposure

a. 70 hours ,(10 hr. with Epsilon 180ED from a mag. 7 sky for background; 60 hr. with FC100 from a mag. 5 sky for galaxies)h
    در ایران فکر کنم فقط 3 نفر این تلسکوپ را دارند ( اپسیلون 180- f2.8 ) اما ثبت چنین تصاویری با امکانات موجود در ایران ( نبود یک رصد گاه مناسب که بتوان در هر ماه 3 شب اقامت کرد
    باعث می شود، خروجی عکسهای منجمین ( عکاسان اماتور ) ایرانی هیچ گاه به این میزان از دیتیل نرسد . در هر شب عکاسی شاید بتوان حدود 5 ساعت ( شاید ) مفید نوردهی انجام داد ... حساب کنید با توجه به موقعیت جرم در فصلهای سال، چند سال باید زمان داشته باشیم که
    بشود 70 ساعت را برای یک جرم اختصاص دهیم ! ( ماه هایی که هوا ابری است یا به هر دلیلی رصد کنسل می شود را هم حساب کنید )

البته این تصویر همانطور که میدانید حاصل نوردهی با 2 اپتیک مجزا است .
    -------------
    کاش در فروم در مورد عکاسی دیپ اسکای مشتری بیشتر پیدا میشد و ما هم دلی از عزا در می اوردیم ( به نظر من مفهوم واقعی عکاسی نجومی، به معنی عکاسی از اجرام اعماق اسمان بوسیله ی ابزارالات مخصوص این نوع ثبتها است نه عکاسی از رد ستارگان و درختان باغ پدر بزرگ )
    ویرایش توسط mh.noori : Saturday 12 April 2014 در ساعت 12:35
    M.Mobin، Saeed Barikani، Miri و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    instagram
    محمدهادی نوری

كاربر همراه mohammad-reza آواتار ها
    تشکر کرده
    5483

جناب نوری عزیز در ایران مطمئنا خیلی ها علاقه دارند خودم واقعا دوست دارم ولی متاسفانه قیمتها به قدری بالاست که واقعا کمتر کسی جرات میکنه سمتش بره
    وقتی که یک تلسکوپ 72 میلیمتری اپو 3 میلیون قیمتشه یک پایه موتور دار بخوایم بگیرم حداقل 2 میلیون قیمتشه دیگه کسی نگاه هم نمیکنه
    اینهایی هم که گفتم خودتون میدونید حداقل عکاسی دیپ اسکای حساب میشه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    برای اینکه اف تاپیک نشه....
    DSCF6028.jpg

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط mh.noori نمایش پست ها
    در ایران فکر کنم فقط 3 نفر این تلسکوپ را دارند ( اپسیلون 180- f2.8 ) اما ثبت چنین تصاویری با امکانات موجود در ایران ( نبود یک رصد گاه مناسب که بتوان در هر ماه 3 شب اقامت کرد
    باعث می شود، خروجی عکسهای منجمین ( عکاسان اماتور ) ایرانی هیچ گاه به این میزان از دیتیل نرسد . در هر شب عکاسی شاید بتوان حدود 5 ساعت ( شاید ) مفید نوردهی انجام داد ... حساب کنید با توجه به موقعیت جرم در فصلهای سال، چند سال باید زمان داشته باشیم که
    بشود 70 ساعت را برای یک جرم اختصاص دهیم ! ( ماه هایی که هوا ابری است یا به هر دلیلی رصد کنسل می شود را هم حساب کنید )

البته این تصویر همانطور که میدانید حاصل نوردهی با 2 اپتیک مجزا است .
    -------------
    کاش در فروم در مورد عکاسی دیپ اسکای مشتری بیشتر پیدا میشد و ما هم دلی از عزا در می اوردیم ( به نظر من مفهوم واقعی عکاسی نجومی، به معنی عکاسی از اجرام اعماق اسمان بوسیله ی ابزارالات مخصوص این نوع ثبتها است نه عکاسی از رد ستارگان و درختان باغ پدر بزرگ )
    جناب نوری این لینک صرفا بعنوان نمایش پشتکار عکاس بود و نه اینکه بگیم حتما در ایران هم می شه! کما اینکه در همین ایران خودمون کارهایی مثل عکاسی آنالما توسط برخی از اساتید مثل جناب قبادی و استاد نوروزی برای مدت یک سال انجام شده!
    مطمئنا انجام چنین پروژه هایی کاری یک نفر نیست و نیاز به کار تیمی داره که خدا را شکر ما ایرانی ها در این زمینه استاد بلا منازع میدانیم !!!!
    در مورد وسیله هم که باید گفت دست روی دل علاقه مندان به نجوم نذار که خونه!!!
    قیمت بالا برای تجهیزات
    گمرکی محصولات بالا (کالای لوکس!!!)
    همه باعث می شه نشود آنطور که آدم دلش می خواهد در این رشته فعالیت کند!
    این وسط بدلیل شرایط ایجاد شده در حوزه تجهیزات نجومی هزار تا اصطلاح عجیب و غریب که بعضا برای برخی از محصولات هم کاربرد نداره به خورد مصرف کننده بیچاره داده می شه!
    مثلا دوربین دو چشمی آپوکروماتیک یا سیمی آپو!! این عبارت برای تلسکوپ رایج هست و هیچ شکی هم در آن نیست ولی برای دوربین دو چشمی والا من چند سایت دوربین دوچشمی مطرح از نیکون و زایس و ... بگیرید تا مدلهایی مثل سلسترون و ناست اسکای!! رو بررسی کردیم! هیچ عبارت آپو کروکروماتیکی برای دوربین دوچشمی ندیدیم! فقط به عبارت multi coated برخورد کردم! اگر شما دیدید بفرمایید تا ما هم از اشتباه دربیایم!! (البته فکر کنم ویلیام اپتیک چند مدل با این اصطلاح داره)
    وگرنه دوستان منجم اگر آب باشه شناگرهای ماهری هستند!
    اما واقعا با این قیمت های بالا (همانطور که دوستمون گفتند) راه های کمی برای عکاسی نجومی باقی خواهد ماند! که به قول شما می شود رد ستارگان و...
    mh.noori، mSafdel، amir.komeily و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر همراه mohammad bagher آواتار ها
    تشکر کرده
    164

سلام

قصر بهرام
    Nikon D7000
    8mm samyang

DSC_0001-1 (184-خیلی کم.jpg
    msh2200، mh.noori، mSafdel و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Nikon D7000 + Nikkor 18-105 + Nikkor 50 f1.8 D + Tokina 11-16 f2.8 + Nikon SB-700

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

دوستان این عکس رو بیشتر از این جهت می ذارم که دوستان راهنمایی کنن چه راهکاری برای عکاسی از ماه در حالت بدر(یا نزدیک به اون) که بسیار روشنه درکنار جسم کم نوری مثلا سیاره زحل پیشنهاد می دن که نه ماه اوور بشه و بشه اون جسم کوچکتر و کم نور تر رو هم درآورد؟
    پوزش می خوام به دلیل محدودیت حجم بسته ترین کراپی که می شد رو براتون می ذارم. پیشاپیش از توجه دوستانه تون ممنونم.
    عکس اول ماه در کنار زحل(بالا سمت راست) و عکس دوم کراپ شده از سیاره زحل (هر دو کراپ شده از یک عکس هستن)
    عکس مقارنه زحل و ماه (دو دقیقه بامداد 21 خرداد 93)
    IMG_0371.jpg

IMG_03711.jpg
    msh2200 و tahaaa تشکر می‌کنند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    دوستان این عکس رو بیشتر از این جهت می ذارم که دوستان راهنمایی کنن چه راهکاری برای عکاسی از ماه در حالت بدر(یا نزدیک به اون) که بسیار روشنه درکنار جسم کم نوری مثلا سیاره زحل پیشنهاد می دن که نه ماه اوور بشه و بشه اون جسم کوچکتر و کم نور تر رو هم درآورد؟
    پوزش می خوام به دلیل محدودیت حجم بسته ترین کراپی که می شد رو براتون می ذارم. پیشاپیش از توجه دوستانه تون ممنونم.
    عکس اول ماه در کنار زحل(بالا سمت راست) و عکس دوم کراپ شده از سیاره زحل (هر دو کراپ شده از یک عکس هستن)
    عکس مقارنه زحل و ماه (دو دقیقه بامداد 21 خرداد 93)
    ثبت این دو فریم در یک تصویر بدلیل وجود اختلاف بسیار زیاد در expose مشکل و تقریبا نشدنیه!
    اگر راهی غیر پردازش بخواهید انجام بدید یا باید از دوربین نگاتیوی بهره ببرید و یا از فیلتر در جلوی دهانه ورودی نور (تلسکوپ یا سنسور) که البته روش دوم داستانهای خاص خودش رو داره!

اگر هم با پردازش مشکل ندارید که داستان حله و کافی یکی از تصاویر (ماه با نور مناسب) را در فوتوشاب بعنوان backGround و تصویر دوم را به عنوان لایه جدید با خاصیت Lighter color روی تصویر قبل قرار دهید! (برای ایجاد خروجی مناسبت تر، بهتره به اندازه ای نور تصویر زمینه کم شود که ماه با تمام گودال ها ثبت و تصویر اجرام جانبی که نور خیلی کمی دارند (مثل تصویر فوق) کلا حذف و یا خیلی کم نور شوند.
    تذکر:
    1- برای تغییر میزان نور فقط سرعت شاتر را تغییر دهید!
    2- کادربندی را در دو فریم تغییر ندهید! و یا در صورتی که تغییر می دهید محل دقیق قرار گرفتن اجرام را برای ایجاد حالت طبیعی در تصویر نهایی حفظ کنید
    nicebluesky، ali k و tahaaa تشکر می‌کنند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

ثبت این دو فریم در یک تصویر بدلیل وجود اختلاف بسیار زیاد در expose مشکل و تقریبا نشدنیه!
    اگر راهی غیر پردازش بخواهید انجام بدید یا باید از دوربین نگاتیوی بهره ببرید و یا از فیلتر در جلوی دهانه ورودی نور (تلسکوپ یا سنسور) که البته روش دوم داستانهای خاص خودش رو داره!

اگر هم با پردازش مشکل ندارید که داستان حله و کافی یکی از تصاویر (ماه با نور مناسب) را در فوتوشاب بعنوان backGround و توصیر دوم را به عنوان لایه جدید روی تصویر قبل قرار دهید!
    تذکر: .
    1- برای تغییر میزان نور فقط سرعت شاتر را تغییر دهید!
    2- کادربندی را در دو فریم تغییر ندهید!
    هدفم اینه که با یک شات به این عکس برسم. به همین دلیل از فوتوشاپ که فرمودید استفاده نکردم (که به ذهنم خطور کرده بود). درباره فیلتر خودتون کار کردید؟ اگر توضیح بیشتری داشته باشید ممنون می شم.
    msh2200 تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    هدفم اینه که با یک شات به این عکس برسم. به همین دلیل از فوتوشاپ که فرمودید استفاده نکردم (که به ذهنم خطور کرده بود). درباره فیلتر خودتون کار کردید؟ اگر توضیح بیشتری داشته باشید ممنون می شم.
    من دقیقا نمی دونم شما از لنز برای ثبت تصویر استفاده کردید یا تلسکوپ؟
    ولی در کل حتما فیلتر های ND Gradiant رو دید!
    اگر سمت روشن فیلتر رو روی بخش جرم کم نور بندازید و بخش تیره را روی ماه نتیجه بهتر خواهد شد. ذر ضمن می توانید از دو فیلتر استفاده کنید تا اثر بهتری داشته باشه!

ولی درکل برای ثبت چنین تصویری در یک شات بهتره برید دنبال نگاتیو! روی یک نگاتیو یک شات برای جرم پر نور طوری می گیرید که تصویر ثبت بشه (با استفاده از دوربین دیجیتال تنظیم مناسب برای نگاتیو بدست بیارید.) بعد نگاتیو رو خلاص می کنید و یک بار فیلم جمع کن دوربین رو می کشید و دوباره روی همان نگاتیو شات می گیرید (البته با نوردهی مناسب ماه)
    این روش هم بستگی به دوربین داره! برخی دوربین ها اجازه نمی دهند نگاتیو در حالت خلاص باقی بمونه!
    nicebluesky و ali k تشکر می‌کنند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

من دقیقا نمی دونم شما از لنز برای ثبت تصویر استفاده کردید یا تلسکوپ؟
    ولی در کل حتما فیلتر های ND Gradiant رو دید!
    اگر سمت روشن فیلتر رو روی بخش جرم کم نور بندازید و بخش تیره را روی ماه نتیجه بهتر خواهد شد. ذر ضمن می توانید از دو فیلتر استفاده کنید تا اثر بهتری داشته باشه!

ولی درکل برای ثبت چنین تصویری در یک شات بهتره برید دنبال نگاتیو! روی یک نگاتیو یک شات برای جرم پر نور طوری می گیرید که تصویر ثبت بشه (با استفاده از دوربین دیجیتال تنظیم مناسب برای نگاتیو بدست بیارید.) بعد نگاتیو رو خلاص می کنید و یک بار فیلم جمع کن دوربین رو می کشید و دوباره روی همان نگاتیو شات می گیرید (البته با نوردهی مناسب ماه)
    این روش هم بستگی به دوربین داره! برخی دوربین ها اجازه نمی دهند نگاتیو در حالت خلاص باقی بمونه!
    از تلسکوپ استفاده نشده. فیلتر های ND Gradient رو تجربه عملی باهاشون ندارم. حتما تهیه می کنم و امتحان می کنم. البته باید تا مقارنه مناسب بعدی منتظر باشم. تجربه کار با دوربین های نگاتیوی فقط با یاشیکا MF2 دارم که مستحضرید دوربین خاصی نیست.
    امکان داره مدلی از فیلترهای ND رو که برای کار من مناسب باشه معرفی کنید؟
    msh2200 تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

تشکر کرده
    4653

کوکین فیلتر های مربعی برای این رنج داره ولی باید متناسب با دهنه لنز خریداری بشه که در این پست و این بخش مطابش موجوده!
    البته برند های متفرقه و مختلف دیگه هم هستند
    مثلا تو ناصر خسرو یک کیف فیلتر مربعی را که نام نداشت به قیمت 200 میداد (فکر کنم 18 تا 12 فیلتر داشت که 3 تاشون GND بود
    اتفاقا برای تمرین هم که شده سعی کنید بدر کامل ماه را با حتی ستارگان اطرافش ثبت کنید!
    برای اینکه ببینید جواب می ده یا می توانید از چیزی مشابه فیلتر ها استفاده کنید (مثل شیشه عینک دودی برای تیره کرده ماه جلوی لنز و ...) اصلا ببینید می توانید ازش خروجی بگیرید یا نه
    انشااله در مقارنه مناسب (بخصوص در مقارنه هایی که فاصله کمتر هست نتیجه خوبی بگیرید)
    نکته مهم این هست که این روش ها برای اختفا مناسب نیستند! (مثل اختفاه ماه و زهره یا زحل یا خوشه پروین و ...) برای عکاسی از آنها یا باید از لنز زوم بلند استفاده بشه یا تلسکوپ!
    ali k تشکر می‌کند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات