دوستانی که امکان استفاده از تلسکوپ ها و مقره را دارند، می توانند برای عکاسی از انفجار یک ابر نو اختر در m82 (در صورت فلکی دب اکبر) عکاسی کنند!!
این هم لینک برای اطلاعات بیشتر
در ضمن این پدیده خیلی کم نوره و نیاز به نوردهی بلند مدت داره
سلام دوستان میخواهم با دوربین canon5d3+24-105 عکاسی نجومی انجام دهم از رد ستارگان اما مشکلم اینه که تایمرم حداکثر ۹۹ فریم میزنه میتونم مثلا جای ۵۰۰ شات ۲۰ ثانیه ای از ۹۹ شات ۱۰۱ ثانیه ای استفاده کنم ؟ یا راه حل دیگه ای دارد ؟ مدل ریموت canon80n3
اگر دکلاشنور شما tc80 است که محدودیتی ندارید برای هر تعداد شات . هر چه زمان شاتها بالاتر باشد، نویز و امکان لرزش بدنه بیشتر می شود .
محمدهادی نوری
سلام دوست گرامی
با یک فریم 20 ثانیه ای ستاره ها به صورت نقطه ای ثبت میشوند اما در یک فریم با 100 ثانیه نوردهی ستارگان رد کوتاهی خواهند انداخت و در فریم نهایی امکان حذف یک فریم را از دست خواهید داد و در هر صورت اگر بخواهید یک فریم را انتخاب کنید برای نمایشگاه باز هم با مشکل روبرو میشوید ، علاوه بر اینکه مشکل آلودگی نوری هم تشدید خواهد شد
ویرایش توسط artnature : Monday 3 March 2014 در ساعت 01:34 دلیل: آلودگی نوری
ممنون دوست عزیز ، چون من هنوز واسه این منظور با این ریموت کار نکردم فکر کنم تو قسمتی که تعداد فریم ها مشخص میشه از 00 تا 99 مشخص میشه که اگه اشتباه نکنم واسه تعداد شات های بیشتر باید روی 00 قرار بدم (درست متوجه شدم؟) بعد یه سوال دیگه در مورد همین ریموت تو قسمتی که وقفه بین شاتها رو نشون میده (.INT) آیا باید حداقل یک ثانیه وقفه رو ایجاد کنم؟ چون ظاهرا امکان اینکه این گزینه روی 0 باشد ممکن نیست.
کاملا درست میفرمایید، متوجه شدم! فقط واسه اولین تجربه مقدار iso رو چگونه باید تخمین بزنم؟ (به فرض دیافراگم 4 و هر شات 20 ثانیه ای) آیا در اون شرایط نوری با گرفتن تک عکس بصورت تست در اون مکان مورد نظر امکان فهمیدن این قضیه وجود دارد یا خیر؟ سوال دیگه اینکه تو این مدت زمان قفل آینه باید فعال باشد یا نیازی نیست؟
رنج ISO را بین 200 تا نهایتا800 قرار بدید!
روش تست هم که فرمودید خوبه!
در اصل میزان ISO تا حدودی به نورهای محیط هم بستگی داره! اگر نور ای اطراف زیاد باشه با ISO بالا تصویرتون خراب می شه!
من معمولا در شرایط نور محیطی ایده آل با همین مشخصاتی که شما دادید ولی با 1 الی 2 دقیقه نوردهی و ISO بین 200 تا 400 کار می کنم!
من امشب واسه تست 80 شات 20 ثانیه ای با f/4-iso 1600 گرفتم سوال :آیا واسه روشنایی بکگراند باید یک عکس جدا با نوردهی بیشتر بگیرم ؟ چون تقریبا بکگراند کامل تاریکه ولی ستاره ها بصورت نقطه ای پیداست و سوال دیگر اینکه من قفل آینه رو فعال کردم ولی متوجه شدم که بین عکسها وقفه افتاده دلیل چیست؟ سپاس