دوستان من مشکلی نمی بینم...حتی از چند جا هم عکسها رو چک کردم...مشکلی نبود...
دوستان من مشکلی نمی بینم...حتی از چند جا هم عکسها رو چک کردم...مشکلی نبود...
مسعود قدیری
ممونم بابک جان
مشکلی در هاست بوده که حل شده...در واقع از همان روزی که شما عکس رو ندیدید این مشکل برطرف شده و تا الان هیچ مشکلی وجود نداشته....
در واقع حجم عکس ها به طور میانگین در حدود 150 کیلوبایت هست و این مقدار برای باز شدن کمی زمان میبرد....
مسعود قدیری
سلام بر اساتید محترم
این عکس بدون هیچ اصلاحی و فقط تغییر ابعاد شده
و نکته اون خاموش بودن نویز رداکشن داخلی خود دوربینه و من اونو اینجا گذاشتم که ببینید وقتی 3598 ثانیه نوردهی داشته باشید با ایزو 200 و نویز گیری هم نشه عکس چی از آب در میاد ( من راستش فکر میکردم خیلی بدتر از این بشه )
البته نویز داره که میشه بسختی اونها را حذف کرد ولی آیا راه ساده و آسانی شما میشناسید
مرسی از همگی
محمد امدادی
photographer: Howard Cox
Imaged using Canon20D, Orion 80ED, Losmandy G11 mount. 12 images stacked in PS CS2.Exposures 30s, 60s, 120s, 250s, 300s.
زیباست، مگه نه؟
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
سلام....
محمد جان واقعا عالي شده،بدون هيچ دستكاري واقعا معركس
پويا جان با شما موافق نيستم،زيبا ؟ اين زيباست؟نه نيست.....معركس ، شاهكاره ، فوق العاده ...مرسي عزيز
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام...
این اولین عکس من از آسمان شب است. یک تک فریم؛ تا آنجایی که بلد بودم در تبدیل از RAW به JPEG دستکاری کردم. کم بود ستاره ها و لکه های آسمان به دلیل صاف نبودن آسمان و گذر ابرهای رقیق است. از مسعود عزیز بسیار ممنونم که چیزهای زیادی به من یاد داد. همینطور از مهدی خان بهتاش و جناب مظاهری عزیز.
نوردهی 30 ثانیه
دیافراگم: 4
ایزو: 1600
فاصله کانونی 24 میلی متر
امشب آسمان تهران شهاب باران خواهد شد .14/08/1385
محسن مظهری
سلام دوستان ...
این هم اولین تجربه من تو ماه گرافی ..
فقط نمیدونم چرا سیاه سفیده؟!... ممنون میشم اگر ایراداتشو بگید.
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500