جناب دیناروند در روز مسافرت شما به کویر ما هم بیکار نشستیم و با جناب کهنسال و بهتاش و مظاهری سفر کوتاه مدتی به اطراف داشتیم....
من هم فعلا یک عکس اینجا میگذارم و منتظر عکس دوستان میشوم.....
امیدوارم این تاپیک هرچه بیشتر پر بار شود.
جناب دیناروند در روز مسافرت شما به کویر ما هم بیکار نشستیم و با جناب کهنسال و بهتاش و مظاهری سفر کوتاه مدتی به اطراف داشتیم....
من هم فعلا یک عکس اینجا میگذارم و منتظر عکس دوستان میشوم.....
امیدوارم این تاپیک هرچه بیشتر پر بار شود.
مسعود قدیری
10 م م
ISO 1600
F/4
60 S
سعید نقشبندی
10 م م
ISO 100
F/8
3193 S
قسمتی از نوار راه شیری در این نوردهی مشخص است
سعید نقشبندی
متاسفانه من نتونستم عكس شما رو ببينم
به نظر من اين تاپيك جزء بهترين تاپيكهاي اين سايته، عكسهايي كه توش نمايش داده ميشه يه چيزي فراتر از عكس معموليه، من از تماشاي عكسهاس به قدرت لايتناهيي كه اين آسمان و ستاره هارو ايجاد كرده فكر ميكنم
در خصوص پربارتر كردنش ما يه برنامه ها و سفرهايي تو ذهنمون داريم كه اگه شرايط جوي اجازه بده در اينده پياده ميكنيم و عكس هاي بهتري ميگيريم
قديري عزيز درست شد عكس زيبايي گرفتي
اگر مقدوره بفرماييد اين عكس از تركيب چند شات چند دقيقه اي درست شده؟ و اطلاعات نوردهي و دياف و فاصله كانوني رو اگر مقدروه بنويسيد
این عکس فقط یک فریم است...
زمان نوردهی 45 دقیقه به سمت شمال غرب....و ایزوی 400
اما به روش خاصی پروسس شده که حتی در کراپهای 100 درصد هم ذره ای نویز دیده نمیشه....البته بدون از دست دادن کوچکترین جزئیاتی.....
در غیره این صورت با ایزوی 400 و چنین زمانی حتی با نویز ریداکشن روشن عکسها با نویز فراون ثبت خواهند شد.
مسعود قدیری
سلام...
جناب قديري عكس بسيار زيبايي بود.متشكرم.شما باعث رونق اين تاپيك و اين فروم هستيد.ما نياز به تجربيات ارزنده ي شما داريم.
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Tuesday 31 October 2006 در ساعت 21:34
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500