سلام
از چه طریقی میتوان زمان طلوع و غروب ماه و همچنین طلوع و غروب کهکشان راه شیری را فهمید؟ آیا نرم افزار موبایل و یا سایت خاصی برای این کار هست؟
ضمنا واید ترین لنز ماونت پیچی با دیاف نسبتا باز چیست؟
سلام
از چه طریقی میتوان زمان طلوع و غروب ماه و همچنین طلوع و غروب کهکشان راه شیری را فهمید؟ آیا نرم افزار موبایل و یا سایت خاصی برای این کار هست؟
ضمنا واید ترین لنز ماونت پیچی با دیاف نسبتا باز چیست؟
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
بنده از این نرم افزار روی موبایل استفاده می کنم. کافی ست در قسمت پایین سمت چپ زمان را به محدوده موردنظرتون ببرید و وضعیت تمام اجرام رو در اون زمان و تاریخ به طور کامل ببینید. اگه درست به خاطر داشته باشم کلیک کردن روی هر جرم، اطلاعات اون رو هم نشون میده. بهتر از هر نرم افزار مشابهی هست که استفاده کردم.
در ضمن بازترین لنز پیچی که میشناسم، قبلا دنبالش بودم و برای عکاسی نجومی با اغماض توصیه میشه، لنز zenitar 16 f/2.8 است که البته روی بازترین دیافراگم خیلی سافت است و باید دو استاپ بسته،شود. اما من اصلا توصیه نمی کنم دنبالش برید چون یک جورایی کلکسیونی است و به قیمت های غیرمعقول فروخته می شود (۸۰۰ تومن به راحتی) و اصلا ارزش این هزینه رو نداره. توصیه می کنم دنبالش نباشید. یادتون باشه تکنولوژی لنزهای اولتراواید در گذشته بسیار ابتدایی تر از الان بوده و نباید انتظار زیادی از اون لنزها داشته باشید. در ضمن این لنز در واقع یک فیش آی هست که روی کراپ شبیه اولتراواید عمل می کنه البته با دیستورشن قابل توجه.
درود
قبلا نرم افزار را معرفی کردم
بهترین نرم افزار و کاملترینش Sky Safari Pro هست که دیتای آن حدود 1 گیگ حجم داره!
این نرم افزار دقیقا آسمان را شبیه سازی می کنه و حتی آسمان را به شما در هر ساعت نشان می دهد.
برای دیدن زمان طلوع و غروب خورشید و هر جرم دیگری باید ابتدا جرم را انتخاب و بعد گزینه Info را بزنید . در نهایت در منوی info شما می توانید Rise و Set را مشاهده کنید.
از آنجایی که کهکشان دارا اجرام مختلفی هست، شما می توانید مثلا m4 را که در صورت فلکی عقرب قرار داره انتخاب کنید و زمان طلوع و غروبش را بدست آورید که با زمان طلوع کهکشان تقریبا یکیه!
ارادتمند
سلام
همان دفعات اولی که فرمودید من این نرم افزار را نصب کردم. فقط حجم اطلاعات این نرم افزار بالاست و مقداری سر در گم کننده.
مشکل من همینجا بود که هیچ نرم افزاری اطلاعاتی در باره کهکشان نداده بود. پس طبق گفته شما باید از ستاره ها کمک بگیرم.
از همه کسانی که راهنمایی کردند متشکرم.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
درود
یافتن زمان رویت کهکشان از طریق ستاره ها فقط در شرایطی ممکنه که محل دقیق و اسم دقیق یک ستاره را بدانید!
ولی از طریق اجرام و بخصوص اجرام کاتالوگ مسیه ( همان m4) این قضیه خیلی راحت تر خواهد بود.
اصلا اگر عمری باشه سعی می کنم آموزش و لینک دانلود را برای دوستان آپ کنم انشااله! فقط ممکنه کمی طول بکشه
ارادتمند